Wkanl

Hoe kunt u uw imago te veranderen

Iedereen heeft een beeld, ook al willen ze handelen zoals anderen, maar jij bent degene die het ziet elke dag in de spiegel. Als je denkt dat het tijd is voor een verandering, is er geen beter moment dan nu voor uw afbeelding om te beginnen te evolueren.

Stappen

Hoe kunt u uw imago te veranderen. Bedenk waarom u wilt uw imago te veranderen.
Hoe kunt u uw imago te veranderen. Bedenk waarom u wilt uw imago te veranderen.
 1. 1
  Bedenk waarom u wilt uw imago te veranderen. Als het is gewoon te populair, of aan te sluiten bij een bepaald publiek, of op enige manier, omdat je denkt jezelf te veranderen zal overtuigen iemand die je aardig vindt, doe geen moeite. Als het is omdat je wilt vertrouwen, go for it.
 2. 2
  Schilderen een beeld in je hoofd van wat je wilt veranderen in. Hoe zou u uw huidige afbeelding beschrijven? Hoe werkt de manier waarop je jezelf presenteert voelt u zich? Hoe zou u het liefst voelen? En hoe kun je kleden en kijk naar jezelf dat gevoel?
 3. 3
  Zoek mensen die elementen van de afbeelding die u wilt uitvoeren hebben. Hou je van de taaiheid van die superheld je zag in die film? Of de sensualiteit van de diva strutting haar spullen op de awards show? Misschien is de klasse en verfijning van oude filmsterren? U zult waarschijnlijk willen verschillende beelden mixen en matchen aan een al je eigen te maken.
 4. 4
  Gemak in het. Neem het een stap tegelijk. Makeovers zijn dramatisch en de aandacht trekken, maar ze meestal niet duren. Als u wilt uw eigen afbeelding te vinden, moet je het langzaam en gestaag opbouwen, stukje bij beetje, tot op een dag kijk je in de spiegel voor het verlaten van het huis en denken "Nu dat is mij."
 5. 5
  Werkbezoek je kast. Dat betekent niet dat je nodig hebt om uit te gaan en koop een hele nieuwe garderobe. Gewoon gaan kijken kritisch naar wat je hebt daar. Als elke keer als je trek die rode trui en ergens in de rug van je geest je hoort jezelf zeggen: "Dit is gewoon niet me!" geef het dan weg. Vervangen door iets dat echt bij je passen, zowel fysiek als emotioneel. Het hoeft niet nieuw te zijn of te duur, je kunt winkelen bij tweedehands winkels of zelfs.
 6. 6
  Verander je houding. De manier waarop je kijkt is slechts een deel van uw afbeelding. Als u wilt een wandelende belichaming van alles wat (sportiviteit, elegantie, mode, intelligentie, etc.) worden je nooit trek het uit als je nog steeds rond te lopen alsof je leven nog steeds je oude afbeelding. Bouwen zelfvertrouwen als je je imago op te bouwen.

Waarschuwingen

  • Niet te veel handelen als de persoon die je wilt zijn als