Wkanl

Hoe je snel gewicht voor kinderen en jongeren verliezen

Obesitas kan een probleem op elke leeftijd, maar tijdens je tienerjaren, kan lichaamsbeeld problemen bijzonder belangrijk lijken. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt doen om een ​​gelukkig, gezond gewicht te bereiken. Hoewel er verschillende scholen van gedachte op gewichtsverlies meeste eens over deze tips om u te helpen werpen die extra kilo's, maakt niet uit wat je lichaam het type.

Stappen

Hoe je snel gewicht voor kinderen en jongeren verliezen. Herzie uw eetgewoonten.
Hoe je snel gewicht voor kinderen en jongeren verliezen. Herzie uw eetgewoonten.
 1. 1
  Herzie uw eetgewoonten. Een voedzaam dieet is de eerste stap naar een gezond gewicht. Vermijd voedingsmiddelen die rijk zijn aan calorieën, maar laag in voedingswaarde zijn, zoals fast food en voorverpakte snacks. In plaats daarvan, te vervangen door natuurlijke, gezonde opties, zoals verse groenten en fruit, mager vlees en eiwitrijke voedingsmiddelen.
 2. 2
  Vermijd vloeibare calorieën. Kies water over frisdrank en suikerhoudende dranken. Dit zal helpen gekapt overbodige calorieën die weinig tot geen voedingswaarde voordelen te bieden.
 3. 3
  Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Deskundigen wijzen erop dat tieners hebben ongeveer 60 minuten fysieke activiteit per dag, maar dit betekent niet dat het moet allemaal gebeuren in een keer. U kunt oefenen hele dag te krijgen door het spelen van een sport, of gewoon door te wandelen, hardlopen of fietsen. Zelfs sommige video games, zoals Dance Dance Revolution en veel spelletjes voor de Kinect en de Nintendo Wii, vereisen fysieke activiteit.
 4. 4
  Maak er een gewoonte. Succesvol gewichtsverlies is een levensstijl, niet alleen een snelle oplossing. Maak uw nieuwe eten en lichaamsbeweging onderdeel van uw dagelijkse routine, en je zult op een gezond gewicht in geen tijd.

Tips

 • Zorg voor genoeg slaap. Genoeg slaap geeft je energie voor lichamelijke activiteit gedurende de dag. Plus, als je slaaptekort, zal je lichaam hunkert zoete snacks voor een kunstmatige energie-boost.
 • Eet een hoog-eiwit, vezelrijk ontbijt. Dit zorgt ervoor dat je vol gevoel de hele dag en ontmoedigen ongezonde snack dringt later.
 • Krijg je ouders betrokken. Bespreek uw plannen voor een gezondere levensstijl met je ouders en familie. Op die manier zullen zij in staat zijn om u te helpen bij het bereiden van voedzame maaltijden, inslaan op gezonde snacks, en het krijgen van u naar en van sport en andere activiteiten.

Waarschuwingen

 • Pas op fad diëten. Diëten die zeer restrictief kan resulteren in herwonnen gewicht na het dieet voorbij is.
 • Zorg ervoor dat uw streefgewicht is redelijk. Vaak wordt een onrealistische orgaan ideaal voorgesteld als de norm, die kan leiden tot gevoelens van ontoereikendheid. Vraag een ouder of een arts indien uw gewichtsverlies doelen lijken redelijk voor uw leeftijd en lichaamstype.