Wkanl

Hoe je ouders te respecteren

Het is gemakkelijk om onze ouders voor lief nemen. We vergeten de offers die ze hebben gemaakt voor ons, en de moeite die het kost om gelukkig, gezond kinderen op te voeden. Respect is fundamenteel voor liefde, en een van de beste manieren om je ouders te laten zien dat u van hen is om hen met respect te behandelen. Kleine gewoontes die je kunt integreren in je dagelijkse routine, en een liefdevolle en positieve houding zal ze voelen zich geliefd en gerespecteerd, en trots om u als hun kind te hebben.

Stappen

Hoe je ouders te respecteren. Praat met hen regelmatig.
Hoe je ouders te respecteren. Praat met hen regelmatig.

Deel een: jongvolwassenen

 1. 1
  • Wees je bewust van, en waarderen al de dingen die je ouders voor je doen vormen van dag tot dag, van maand tot maand, jaar tot jaar. Let op de hoeveelheid tijd die ze besteden aan het zijn met u, en de vreugde die ze uiten bij besteding van familie tijd met jou. Stel je voor wat het zou worden graag om jezelf in hun schoenen. Als je je moeder of je vader, hoe zou je willen worden behandeld door uw eigen kinderen? Hoe zou het voelen te hebben om de vele verantwoordelijkheden die zij hebben in uw huishouden te beheren? Welke beslissingen zou je maakt als je in plaats van je ouders? Dank hen voor de grote dingen die ze doen, alsof je de hele nacht met je als je ziek bent, maar ook voor de kleine dingen, zoals het brengen u een kop warme thee of helpen u kiest voor een jurk voor een speciale gelegenheden.
  • Erkennen en respecteren het feit dat ze door veel meer levenservaring hebben dan u, en kunt u een groot deel van de kennis over de wereld waarin je leeft inch Hoewel soms ouders lijkt misschien overdreven streng of beschamend ouderwets, bijvoorbeeld bieden; dringen dat je ze net zo goed als uw andere oudsten te respecteren door te verwijzen naar hen als "Heer", of "mevrouw", moet u het feit dat vaak hun begeleiding naar u wijst wijsheid dat verleden is geweest uit hun eigen ouders en ouderen te respecteren. Dit type van strikte begeleiding is een essentieel onderdeel van hun leer te verzekeren dat uw kunnen groeien tot een goede, afdaling, productieve en respectvolle volwassen zijn.
  • Het is een gegeven dat soms je ouders lijkt totaal clueless en je kan voelen als ze kunnen onmogelijk betrekking hebben op de dingen die je omgaan met op dit moment, maar geloven wat ik zeg, dat ze eigenlijk doen begrijpen sommige van de dingen die je doormaakt als referentiegroep druk, vriendschap kwesties, en een heleboel andere dingen die kinderen van jouw leeftijd heeft te maken met gewoon omdat ze waren eens een jongen net als jij. Maar "NOOIT" bang voor het bespreken van problemen die u ondervindt met je ouders. Je moet ze vertellen als je problemen hebt, kunnen ze je niet helpen met de dingen die ze zich niet bewust van. Het is hun taak als ouder om u te helpen door dingen.
  • Vergeet niet dat je ouders van je houden meer dan iets anders in de wereld, een hoge verwachtingen hebben van wat ze willen dat je te bereiken, omdat ze geloven in jou en wil je zien op je best als u een volwassene. Vaak, als ze je vragen om dingen die belachelijk of volstrekt oneerlijk lijken te doen, dan is dat omdat ze willen wat het beste is voor u, en ze willen om je te leren een zeer belangrijke en waardevolle les, dat... "Soms in het leven dingen zijn niet altijd eerlijk een groot deel van de tijd".
  • Als je soms het gevoel dat je ouders niet luisteren of je niet serieus nemen, neem een ​​moment om na te denken over wat je wilt dat ze kennen en bespreek uw problemen rustig met hen en zorg ervoor dat je aan hun kant van het verhaal luisteren. Vermijd ruzies met hen, zelfs als soms oneerlijk lijken ze. Vergeet niet dat bovenal, het is je ouders dat de uiteindelijke beslissing moet maken voor je en dat het ongepast is om uit te proberen en het laatste woord hebben. Een volwassen aanpak van uw kant omvat het hebben van een rustige en respectvolle houding aan het eind van het gesprek en accepteren dat als ze zijn je ouders, moeten hun wil je weg te zijn. Op termijn zal dit hun vertrouwen te verdienen in je, en het zal tonen aan hen die je bent goed op weg om een ​​goed afgeronde bevoegde persoon die binnenkort in staat zal zijn het maken van je eigen goede beslissingen, en verantwoordelijk voor je daden.
  • Maak een dagelijkse inspanning niet te klagen over het hebben van uw ouders commando's te gehoorzamen. Je ouders maken veel offers voor u, zodat hun inspanningen te belonen met dankbaarheid, gehoorzaamheid en een positieve respectvolle houding. Vergeet niet dat deze manieren die ze leren zul je dus heel waardevol voor je als je ouder wordt en worden de ouders van je eigen kinderen. Je zal in staat zijn om over te brengen aan je eigen kinderen de familie waardeert u geleerd tijdens het opgroeien thuis. Onthoud dit, zou u wilt dat uw kinderen gedragen met u, de manier waarop je kan worden gedragen in huis nu? Vergeet nooit om zich te verontschuldigen als je hebt ruzie met hen, vergeet niet dat ze gevoelens hebben, ook.
  • Nuttig zijn en verantwoordelijkheid nemen rond het huis door het doen van extra klusjes als je kunt, gewoon om te laten zien dat u wilt uw steentje in je dagelijkse gezinsleven. Als je jongere broers en zussen, hen helpen met hun huiswerk en hun taken, zijn een model van goed gedrag voor hen en proberen hun gehoorzaamheid aan te moedigen om je net als je gehoorzaam aan je ouders. Dit zal helpen bij het opbouwen van een sterke en liefdevolle familie structuur voor uw hele gezin.
  • Vergeet niet dat nieuwe kleren, speelgoed, mobiele telefoons, geld en vergoedingen zijn altijd leuk, maar zich bewust zijn van het inkomen van je ouders en hoeveel ze zich kunnen veroorloven om te besteden aan de dingen die ze kopen voor uw plezier. Als het mogelijk is, help ze uit. Verdienen wat geld van je eigen en opslaan om mee te betalen voor een deel van uw kleding en entertainment.
  • Vergeet niet dat een van de belangrijkste dingen die je voor je ouders kunnen doen, is een liefdevol persoon te zijn. Ouders van nature moeten weten en voelen dat hun kinderen hebben een grote liefde voor hen. Wees aanhankelijk en geef ze net zo veel knuffels en kussen als ze je geven, en doe het zo vaak als je wilt. Er hoeft nooit een speciale gelegenheid gereserveerd om dit te doen. Liefde kost niets, en je kan en moet willen deze vrij te geven. Het is wat alle ouders hopen en wensen van hun geliefde kinderen, en ik beloof je dit, het warme gevoel dat je krijgt in je hart voor dergelijke handelingen als deze een leven lang meegaan.
  • En last but not least... Elke dag, van de gelegenheid gebruik om je ouders je van ze houdt vertellen.

Deel twee: volwassen kinderen

 1. 1
  Praat met hen regelmatig. Je ouders kunnen zijn de beste vrienden die je ooit zult hebben. Ze hebben een rijke levens en hun jaren van verhalen zijn van onschatbare waarde schatten.
 2. 2
  Bezoek ze vaak. Zelfs als je niet wonen in de buurt van hen. Je zult dankbaar zijn voor de tijd die u besteed met hen als ze weg zijn, en je zult spijt van de gemiste kans als je ze niet te bezoeken.
 3. 3
  Omvatten uw ouders in uw familie-activiteiten. Nodig ze uit om films, familiediners en op familievakantie.
 4. 4
  Help ze actief leven te behouden. Als je ouders zijn ouderen en hebben een harde tijd rijden of om rond, breng ze naar hun vrienden te zien, om te gaan winkelen, naar restaurants en uit voor wandelingen.
 5. 5
  Organiseer bezoeken met hun kleinkinderen. Als u kinderen hebt, laat ze je ouders te bezoeken zo vaak mogelijk. Een liefdevolle relatie tussen grootouders en kleinkinderen is een van de geneugten van het leven (niet om gratis babysit te noemen!).
 6. 6
  Te houden. Net zoals je was toen je een kind!
  • Wees aanhankelijk en geef ze knuffels en kussen (ze nog steeds love it!).
  • Excuses als je hebt ruzie met hen, vergeet niet dat ze gevoelens hebben, ook.
  • Danken hen voor het helpen om u de prachtige persoon die je bent geworden.
  • Nu dat je inkomen, verwennen ze de manier waarop ze je verwend. Breng ze kleine cadeaus zoals bloemen, chocolade of een boek dat je denkt dat ze zouden kunnen genieten. Geef ze grote geschenken op hun verjaardagen en belangrijke feestdagen.
  • Elke dag, neem de gelegenheid om je ouders je van ze houdt vertellen.

Tips

 • Verjaardagen zijn een geweldige kans om je ouders te trakteren op iets speciaals, zoals een weekendje weg of een diner in een vijf-sterren restaurant.
 • Leven wordt druk, maar knuffels zijn snel en dus zegt 'ik hou van je.'
 • Het is gemakkelijk kort met je ouders te zijn wanneer je gestresst bent. Een snelle verontschuldiging kalmeert gekwetste gevoelens en laat hen weten dat je het niet meende.