Wkanl

Hoe je meer mannelijk worden als vrouwelijk

Steeds meer mannelijke, kunnen vrouwen of mannen, wat vindingrijkheid te nemen, maar het kan worden gedaan, of u wilt de overgang of net als het spelen met het geslacht!

Stappen

Hoe je meer mannelijk worden als vrouwelijk. Kijk naar jezelf in een manshoge spiegel.
Hoe je meer mannelijk worden als vrouwelijk. Kijk naar jezelf in een manshoge spiegel.
 1. 1
  Kijk naar jezelf in een manshoge spiegel. (Je hoeft niet naakt te zijn om dit te doen.) Denk na over je lichaam. Erachter te komen welke aspecten van je lichaam moeten worden gespeeld omhoog of omlaag om te slagen. Enkele nuttige tips zijn:
 2. 2
  Voor een voller bovenlijf mensen die willen overgaan, zeer losse overhemden hulp, net als een tank top. Veel mensen dragen die deze dagen. Het geeft je een goed contour, en is veel comfortabeler dan het dragen van Ace bandages. Als je kleinere bovenlijf, truien en hoodies zijn uitstekende kleding keuzes!
 3. 3
  Haar: haar is echt een culturele kwestie. Sommige mensen adviseren een korte zakelijke cut, maar kijk door een aantal tijdschriften eerst en probeer een snit die je gezicht past plukken. Wees voorzichtig, kan een kapsel te kort kenmerken in plaats van te benadrukken spelen ze naar beneden!
 4. 4
  Kleding: Eenvoudige kleuren, niets te opzichtig. Vaste stoffen zijn goed. Probeer niet om uw kleding passen te veel, tenzij het bedrijf dragen. Soms passeren wordt geholpen door simpelweg gebruik te maken van nature lage verwachtingen van vrouwen voor mannen gevoel voor mode.
 5. 5
  Horloges: Krijg een herenhorloge, maar proberen ze op de eerste! U hoeft niet een grote heren horloge wilt, het zal meer aandacht vestigen op het feit dat je pols is klein, waardoor mensen kijken naar de rest van je zorgvuldiger. Plus, echt grote horloges kijken kleverig.
 6. 6
  Start scheren: Het is makkelijker te passeren als je helemaal gladgeschoren verschijnen.
 7. 7
  Maniertjes: Niet te veel na te denken over deze, want als je op doorreis bent als een man, moet je nog steeds je zijn! Alleen de echt belangrijke zaken.
 8. 8
  Badkamers: De eerste keer dat je in een herentoilet, geen rimpels je neus in afschuw naar hoe vies het is. Wandelen in vertrouwen, niet op zoek naar iemand anders, en het hoofd recht in een stal. Gewoon gaan zitten en doe je ding. Maak je geen zorgen, genoeg jongens die geboren werden op die manier zijn wat "pis-shy" genaamd en gebruik altijd kraampjes. Het is geen big deal. Als je moet wachten voor een kraam, hebben mannen niet chatten terwijl ze wachten als vrouwen doen.
 9. 9
  Trottoirs: Vrouwen uit te gaan van de mannen weg op de trottoirs. Ga naar een high traffic gebied en mensen kijken. Mannen lopen vooruit, hoofd omhoog, en vrouwen bewegen uit de weg. U wilt dit leren toch, want als je beter in het voorbijgaan, vrouwen reageren als u zich richt hen als je probeert uit te stappen van de weg. Als u en een vrouw uiteindelijk botsen tegen elkaar, omdat ze niet kan je lezen, stoppen en zeggen: "neem me niet kwalijk, juffrouw" en blijven gaan. Geen excuses of ellenlange discussies.
 10. 10
  Manners: Leer de ouderwetse Ones. Houd open deuren voor vrouwen, laat ze uit / aan liften, bussen, etc eerst. Penseel op de oude school vent dingen die kerels gebruikt om te doen en doen. Als een vrouw is onzeker over uw geslacht, dit soort dingen zijn 'culturele vlaggen "van mannelijkheid dat haar zal overtuigen. Plus, krijgt u een paar glimlachen op de hele zaak. En dat is leuk. Een van de bummers over het passeren voltijds is dat vrouwen stoppen met aardig tegen je. Dus geniet van de positieve aandacht als het er is.
 11. 11
  Laat geen werk of school glijbaan. Gewoon omdat je handelt mannelijk betekent niet handelen dom. Fungeren zo intelligent als jij bent, niet meer niet minder.
 12. 12
  Je bent niet van plan om alle subtiele regels van sociale interactie te leren als een man meteen, dus als vrouwen twijfelen aan je geslacht presentatie, profiteren van seksisme. Sommige vrouwen lijken bedreigd door een echt spraakzaam, emotioneel, responsieve soort kerel. Maatschappij heeft hen geleerd dat spraakzaam mannen willen iets, meestal van seksuele aard. Als ze beginnen af ​​te vragen over je (je weet door de blikken op hun gezichten wanneer het gebeurt), gewoon grote glimlach, zeg iets als "vriendin, please" of elk ander stereotiep homo zinsnede geschikt om het moment, en voor een goede maatregel, gooien in de slappe pols of slis een beetje als je wegloopt. Zien, heeft de Europese samenleving geprogrammeerd mensen te denken van homoseksuele mannen als zeer veel als vrouwen, dus als je dit doet, vrouwen weten "waar je" en zal bijna onmiddellijk ontspannen om je heen. Uw persoonlijke veiligheid moet rekening worden gehouden voordat u besluit om dit te doen.
 13. 13
  Uw kamer of huis zegt veel over wie je bent. Men hoeft niet Hallo-Kitty behang. Dus te ontdoen van dit spul voor manier dan ook, doneren, geef het aan een jong familielid, of gewoon te verkopen is en maak een paar dollar. Nu de girly spul is uit, te beginnen versieren, proberen zodat het lijkt alsof je een hoop moeite niet gestoken. Camo is altijd een optie.
 14. 14
  Maak je geen zorgen over de mening van anderen-wat andere mensen van je denken is niet iets om zeer bezorgd over. Veel mensen kunnen aannemen dat voortdurend piekeren over de mening van anderen over zichzelf en proberen om iedereen als ze meer is de sleutel tot schijnbaar superieur, maar is het niet. Vele malen, zullen zowel meisjes en jongens ten onrechte handelen nonchalant over school en werk en lijken alsof ze te vervelen zich echt zorgen over de taken die ze nodig hebben om te voltooien in het dagelijks leven. Eerlijk, moet u ervoor zorgen dat als dit een negatieve eigenschap in je karakter, die in stappen wordt toegelicht later op, probeer je best om het te elimineren uit je geest frame. Handelen op deze manier geeft ze het imago van lage intelligentie, of verafschuwen school werk en werk in het algemeen. Voor anderen, het maakt ze vaak het gevoel dat je, of anderen die dit doen, zijn stuck-up, snobistisch, onverschillig over academici en werk, of alle drie. Je wilt niet dat imago.

Tips

 • Uit te werken. Dit betekent niet dat je moet gaan naar de sportschool en til enorme gewichten dagelijks, gewoon je gewicht op een gezond niveau en vergeet niet om je push-ups te doen! Profiteer van gymles.
 • Sport veel om extra spieren te krijgen.
 • Steek nooit je benen / enkels. Verpest het hele beeld, en je zult moeten beginnen.
 • Krijg gebruikt om het horen van de mensen om je boeren en maak andere onplezierige geluiden en geuren met hun lichaam. Odds zijn, je zult een hoop tijd omringd door testosteron, die niet altijd voorstander van een goede hygiëne en etiquette te brengen. Nochtans, hebben sommige zelfrespect, niet zelf doen.
 • Hier krijg je een goede bindmiddel als je kunt. Ace bandages zijn niet goed voor u en kan een aantal ernstige schade aan je lichaam.
 • Als je een schooluniform dragen, probeer uw borst onder de polo verbergen. Slijtage jassen of truien zoveel mogelijk, trui-vesten zijn goed voor dit. Ook dragen de jongens uniform en dragen jongensachtige schoenen.
 • Wees niet bang om te gutsen over jongens, maar in prive, alleen.
 • Ga naar buiten en genieten van de natuur. De sleutel is niet bang te zijn voor spinnen, insecten en dergelijke. Of, als er een girly-girl schreeuwen over de bug in de voorkant van haar, pak het op en verplaats het buiten. Het maakt indruk echt jongens om te weten dat je niet bang bent van griezelige dingen, maar alles heeft een recht om te leven.
 • Draag boxer briefs dan briefs... Slips zijn voor jongere kinderen... Maak de upgrade rond de leeftijd van 12.

Waarschuwingen

 • Gewoon omdat je handelen als dit betekent niet dat je je persoonlijke hygiëne vergeten, maar je hoeft niet om uren in de badkamer elke ochtend. Douche minstens een keer per dag. Hoewel de jongens slecht kunnen ruiken na een potje voetbal, probeer niet te ruiken zo slecht. Draag deodorant en houdt jezelf schoon.
 • Niet binden met aas verbanden te strak, kunnen ze je verwonden en schade toebrengen aan uw ribbenkast. Kijk ook eens naar het feit dat ace bandages zijn ontworpen om te scherpen als je het rekken wat betekent dat het strakker elke keer dat u inademt.
 • Als u de neopreen bindmiddel gebruikt, vergeet niet te zetten op een A-overhemd eronder! Als je dat niet doet krijg je grote blaren op en neer uw zijden, plus je ruikt echt slecht.
 • Dit kan een moeilijke levensstijl. Je zult moeten girly-meisjes nemen het maken van plezier van je. Beste om te doen is komen met een geestige reactie en ze zullen ofwel laten je alleen of blijven pushen naar je. Gewoon negeren.