Wkanl

Hoe je je tong doorboord

Piercing je tong is niet iets wat je moet doen thuis. Terwijl de tong staat bekend voor het genezen snel, kunt u gemakkelijk permanente schade, en / of de dood veroorzaken doen als je niet de klinische procedure kennen. Het is heel makkelijk te vangen infections.So doen het op eigen risico!

Stappen

Hoe je je tong doorboord. Zoek een bedrijf dat tong piercings heeft, zullen de meeste tattooshops ook je meer exotische piercings.
Hoe je je tong doorboord. Zoek een bedrijf dat tong piercings heeft, zullen de meeste tattooshops ook je meer exotische piercings.
 1. 1
  Zoek een bedrijf dat tong piercings heeft, zullen de meeste tattooshops ook je meer exotische piercings. U kunt kijken in het telefoonboek, internet directories of gewoon wandelen door de stad, maar de beste manier om er een te vinden is door middel van aanbeveling.
 2. 2
  Controleer de geloofsbrieven van het bedrijf. Dit zijn mensen die zullen snijden je. U loopt het risico van ziekten zoals HIV en HPV als je naar een amateur outfit. Onderzoek hun geschiedenis voor infectie, rond te vragen.
 3. 3
  Wees niet bezorgd over de kosten. Prijs moet de laatste criteria voor het kiezen van een plek. Je tong is erg belangrijk voor je, geef het het beste wat je kunt veroorloven. Maar dat je het weet, kan de tong piercings kost maar liefst 30-60 dollar. Zoek een plek waar je prettig bij voelt, dat is schoon, met piercer je leuk vindt en vertrouwt. En zorg ervoor dat ze autoclaaf hun apparatuur!
 4. 4
  Vraag om records van de autoclaaf zien - als ze niet bieden! Een goede plek zal blij zijn om u te laten zien hoe sanitaire ze zijn.
 5. 5
  Ontdek de openingstijden van de door u gekozen instelling, en boek een afspraak.
 6. 6
  Vraag aan de portefeuille van de piercer zien. Tenzij ze hacks, zullen ze trots zijn op hun werk zijn en graag laten zien.
 7. 7
  Eet veel eten voorafgaand aan uw afspraak. Langdurige voedingsmiddelen zoals pasta en havermout zijn zeer goede keuzes. U zult niet in staat om vast voedsel voor minstens een dag te behandelen zijn, zullen de meeste professionals adviseren twee dagen voordat je vaste stoffen te proberen. Breng een glas of koeler van ijs chips voor u om op te zuigen na zijn gedaan. Dit zal helpen met de zwelling. Opmerking: je tong kan opzwellen tot twee maal de normale grootte.
 8. 8
  Terug naar je piercer nadat de zwelling is afgenomen (ongeveer 2-3 weken) te worden omgebouwd voor een kleinere barbell. De lange bar is meer kans op schade aan uw tanden zoals bijten op het kan ertoe leiden dat uw maaltanden te breken. De meeste mensen dragen een barbell, dat is 5/8 "lang.

Tips

 • Veiligheid eerst. Altijd, veiligheid eerst.
 • Vermijd alles met gist eten erin, yoghurt en bier gedurende 3-4 weken. Het zou een schimmelinfectie in je tong-praten over bruto veroorzaken.
 • Praktijk een goede mondhygiëne vooraf en na. Ook al is uw mond herbergt meer bacteriën dan elk ander deel van je lichaam, het wassen werking van je speeksel en de enzymen die het bevat verbetert genezing. Als je toch een infectie te zien uw arts.
 • NIET drinken met rietjes terwijl het genezingsproces. Het zou kunnen leiden tot het gat te rekken, en niet te vergeten het pijn doet.
 • Rook niet tijdens je tong piercing is genezing (2-3 weken).
 • Onthouden van zoenen en orale seks tijdens de herstelperiode.
 • Je mond wassen met niet-alcoholische mondspoeling wakker, voordat je naar bed gaat, en na het eten of drinken iets.
 • Als je een baan die vereist dat u een heleboel praten, probeer dan een paar dagen opstijgen.
 • Zorg ervoor dat de piercer gebruikt gesteriliseerd materiaal. Je moet in staat zijn om te vragen om hun sterilisatie-systeem te zien of zie de naalden in hun individuele verpakkingen. Als ze niet zal laten u een andere salon overwegen.
 • In het Europa, zult u in staat om een ​​lijst van gerenommeerde winkels in uw regio via de website van de Vereniging van Professionele piercer - www.safepiercing.org.
 • Ijs helpt om de zwelling naar beneden.
 • Het zal goed zijn voor je tong als je wast je mond met mondwater voor de eerste paar maanden van het hebben van je tong doorboord.

Waarschuwingen

 • Niet roken of drinken door een rietje voor ten minste de eerste maand. Het kan de binnenste huid trekken en het zal veel pijn doen!
 • Het is ook heel slecht om mondwater met alcohol gebruiken op een nieuwe piercing. Gebruik een mondspoeling die geen alcohol bevat of zout water spoelt.
 • De symptomen van spruw zijn een verkleurd, wit of geel, tapijt, zoals de tong, en een droge mond. Als je toch spruw proberen om meer zuivel, bij voorkeur yoghurt eten, omdat de levende actieve culturen gevonden in het dat zal helpen fokken de goede bacteriën.
 • Snap het niet doorboord met acryl kralen. Deze zijn niet goed steriliseren.
 • Als je tong DOET besmet raken, - niet de sieraden afhaal Een infectie is een stuk makkelijker te behandelen als je een open wond dan wanneer je de halter nemen en laat het gat dicht!. De mond probeert gaten snel te sluiten - dus het kan sluiten over het oppervlak en val de infectie binnen. Tong-piercings zijn meestal probleemloos, maar als je een probleem hebt, of gewoon niet zeker bent over iets, ga terug naar de piercer.
 • NIET zelf meenemen barbell voor de piercing. De barbell die gebruikt zal worden is langer dan de gemiddelde barbell je koopt, maar dit laat ruimte voor uw tong te zwellen. U kunt altijd de piercer veranderen de halter zodra je tong is niet meer opgezwollen