Wkanl

Hoe je je haar eruit te laten zien en ruiken goed

Kun je soms ruikt je haar en het ziet er niet goed ruiken? Is het allemaal verknald en verward? Als het is, dan is dit het artikel voor je!

Stappen

Hoe je je haar eruit te laten zien en ruiken goed. Borstel het uit en droog het.
Hoe je je haar eruit te laten zien en ruiken goed. Borstel het uit en droog het.
 1. 1
  Was je haar. Solliciteer goed ruikende shampoo en conditioner die past bij uw haar goed. Gelden alleen de moeite waard van shampoo een dubbeltje's, meer van conditioner en masseer het in je haar, werken via de wortels en de uiteinden. Masseer je hoofdhuid en spoel je haar. Wanneer u de conditioner toepassen, zorg ervoor dat u laat het zitten in je haar gedurende 3-5 minuten. Wanneer je het spoelen, moet je haar schoon zijn.
 2. 2
  Toe te passen gel. Het toepassen van voor en na uw douche zal uw haar glad en zacht en goed ruikende maken. Knijp wat van de gel op je hand en wrijf het samen tot deze volledig dekt de palm van je hand. Masseer voorzichtig in je haar. Voer de kussentjes van je vingers door je haar, zodat de gel kan krijgen in elke streng en vergrendelen van je haar.
 3. 3
  Droog je haar. Lichtvaardig pat de bovenkant van je hoofd met een handdoek je haar mooi en droog te krijgen. Wrijf de handdoek over je hoofd. Je haar krijgt alle verwarde en snauwde. Licht knijp je haar om een ​​deel van het water uit te halen. Maar, wees voorzichtig. Als je te hard knijpen, kunt u schade aan uw haar.
 4. 4
  Borstel het uit en droog het. U kunt een haardroger gebruiken om je haar droog, maar wees voorzichtig als het je haar kan beschadigen. Als je droog je haar borstelen het uit met een puntige kam. Begin met het kammen aan de bovenkant van je hoofd naar de kleine strengen aan de onderkant. Als u föhnen je haar, draai je vingers door je haar en draai het rond om het gladder en zachter te maken.
 5. 5
  Stylen. of strek je haar de manier waarop u het wilt. (Voor meer informatie, zie Hoe haar te krullen, en Hoe kunt u uw haar steil te maken.) Gebruik haarlak om de stijl te houden. Nadat u de haarlak toepassen, zorg ervoor dat je kam de plekken waar je het toegepast. (Als je niet kam het, uiteindelijk zal je haar droog en icky voelen.) (Ook van toepassing meer gel. Zelfde stappen hier toe te passen als in de douche. Zie stap 2.)
 6. 6
  Borstel het opnieuw. Krijg alle klitten en knopen en klitten uit je haar nu. Je moet in staat zijn om je vingers eenvoudig door je haar te zijn zonder in enig snauwt en / of knopen en / of klitten. Als je dat doet, gewoon borstel het gewoon wat meer. (De beter uitziende je haar is, hoe gezonder het is, of zal zijn.)
 7. 7
  Je moet gezond, sterk, goed ruikende en goed uitziende haar! Je hoeft niet altijd moeten al deze stappen elke keer dat je een douche neemt herhalen, maar de meesten van hen u zou mogen, want zij zullen al uw haar gezonder en sterker te maken, dus het is een goed idee om een douche te nemen en herhaal deze stappen als vaak als je kunt.
 8. 8
  Afgewerkt.

Dingen die je nodig hebt

 • shampoo
 • conditioner
 • haargel
 • hairspray
 • kam
 • klap droger (als je wilt)
 • douche
 • handdoek