Wkanl

Hoe je borsthaar verhogen

Heeft u een lichte patch van borsthaar? Hoe zit het met slechts een paar onderdelen van haar? Vrees niet! Met deze gids zult u hopelijk worden het zien van een wilde struik in niet minder dan een maand. Lees verder voor specifieke instructies.

Stappen

Hoe je borsthaar verhogen. Nivelleren uw testosteron.
Hoe je borsthaar verhogen. Nivelleren uw testosteron.

Deel 1: medisch-geverifieerde tips voor borsthaar groei

 1. 1
  Nivelleren uw testosteron. Praat met uw arts over de vraag of je een normale testosteronspiegel. Testosteron heeft een eigenaardige relatie met haaruitval. Niet genoeg testosteron en je borsthaar niet zal groeien. Te veel en het wordt omgezet in DHT, dat haarzakjes krimpt. Probeer een gezonde balans van testosteron hebben, natuurlijk, want er is geen testosteron-test beschikbaar over de toonbank, moet u het advies van een arts te raadplegen.
  • Beginnen te werken. Zowel gewichtsverlies en gewichtheffen kan stimuleren testosteronspiegel van een man. Druk op de sportschool, een back-up op de benchpress, en doe wat serieuze oefening. Je voelt je sterker en groeien wat borsthaar terwijl je toch bezig bent.
  • Neem testosteron supplementen als uw arts diagnosticeert u met lage-T. Neem alleen supplementen als uw arts u heeft gediagnosticeerd. Nogmaals, als je een normaal niveau van testosteron en je supplementen te nemen, een enzym zal de overtollige testosteron om te zetten in een follikel-krimpen hormoon. Niet een goed recept voor de haargroei.
  • Praat met uw arts over oestrogeen remmers. Uw arts moet weten of u die oestrogeen remmers is raadzaam voor borsthaar groei in uw specifieke geval.
 2. 2
  Gebruik nooit steroïden aan hulp in de borst haargroei. Anabole steroïden zorgen voor ernstige gevaren voor de gezondheid. Want er zijn tientallen, zo niet honderden, van verschillende anabole en androgene steroïden, elk met verschillende bijwerkingen op het lichaam en de gevolgen voor je haar, het is niet veilig geacht om steroïden te gebruiken voor de haargroei.

Deel 2: huismiddeltjes (niet geverifiëerd) voor borsthaar groei

 1. 1
  Scheer je borst. Als u nog borsthaar al, zal het scheren helpen te krijgen dikker, niet helpen haar groeien waar het niet. (. Dit een van de meisjes was redenen in plaats van scheren) Scheren knipt het haar bij de wortel, waar het dikste, wanneer het groeit, zal het haar dikker voor zijn gehele lengte. Zie Hoe borsthaar scheren.
  • Scheer je borst om de 2-4 weken.
 2. 2
  Toepassing miconazol nitraat (ook wel bekend als Daktarin creme). In de ochtend, na een douche, massage van de borst met Daktarin. Deze methode is bekend als de haargroei te stimuleren, hoewel niet medisch gecontroleerd.
  • Opmerking: miconazol Nitraat is een schimmel-busting creme gebruikt om voet-en vaginale infecties te behandelen. Gebruik met mate, en met de nodige voorzichtigheid.
 3. 3
  Snij een ui in twee en wrijf het op je borst. Wrijf de ui op je borst met een cirkelvormige beweging. Nadat het oppervlak van de ui droog, snijden ongeveer 5 mm van de ui en verder, kan haargroei omdat uien bevatten zwavel, een mineraal bekend om te helpen bij haargroei.
  • Deze methode moet waarschijnlijk niet worden gebruikt tijdens de dag, vanwege de stank. Dus laat het doen het werk in de nacht, en douchen de volgende ochtend.
 4. 4
  Win advies in van een mannelijk familielid over hun borsthaar. Het kan pijnlijk, maar vraag iemand die je vertrouwt over hun eigen ervaring groeit borsthaar.
  • Als het mannelijk familielid wil weten waarom, heb je twee opties:
   • Vertel de waarheid, onder vermelding van uw intentie van de groeiende borsthaar en misschien kunnen ze u te laten op hun. U mag niets aan de hand te hebben.
   • Gewoon zeggen dat je het je afvragen en wilde praten over iets willekeurig.
 5. 5
  Wees geduldig. De groei waarschijnlijk pas na ongeveer twee weken alleen drastisch merkbaar na enige tijd. Wees geduldig en stok met uw behandeling. Het is misschien niet noodzakelijk lijkt deze manier, maar er zijn veel belangrijkere dingen in het leven dan borsthaar, dus kin omhoog!
 6. 6
  Ken de mythen over haargroei. Er zijn een aantal goedbedoelde mythes die er over hoe je haar en wat er nodig is om een ​​mannelijke manen hebben groeien. Velen van hen werden ontkracht door de wetenschap en zijn aantoonbaar onjuist.
  • Verhogen van de bloedstroom niet verhoogt haargroei. Misschien heb je al verteld dat je borst poetsen met een tandenborstel om de bloedtoevoer naar het gebied, die geacht wordt om de groei te stimuleren. Het is wetenschappelijk niet waar. Borstelen je borst zal niet krijg je borsthaar.
  • Ontstoppen poriën zal je niet helpen haar groeien. Sommigen zeggen dat geblokkeerde poriën haren veroorzaken te zitten onder de oppervlakte van de huid en dat het geheim haargroei gewoon ontstoppen de poriën. Het is gewoon niet waar. Terwijl schrobben weg dode huid en ontstoppen poriën is zeker een goede zaak, het zal niet helpen borsthaar groei te stimuleren.