Wkanl

Hoe je haar te laten groeien uit super lang, super snel

Het is altijd een strijd om haar te laten groeien uit lang en gezond, terwijl nog steeds met behulp van warmte op je haar. Soms onmogelijk lijkt het te kunnen de stijltang en krultang neer te zetten. Hieronder zijn een paar manieren om haar gezond te houden terwijl nog steeds met behulp van hete gereedschappen!

Stappen

Hoe je haar te laten groeien uit super lang, super snel. Drink 6-8 glazen water per dag.
Hoe je haar te laten groeien uit super lang, super snel. Drink 6-8 glazen water per dag.
 1. 1
  Drink 6-8 glazen water per dag. Wist u dat de meeste van ons lichaam bestaat uit water? Water houdt onze huid en haren gehydrateerd, en ons lichaam gezond!
 2. 2
  Gebruik een goede conditioner. Shampoo maakt eigenlijk niet uit, of het nu zegt "vochtinbrengende" of niet. Shampoo schuimt, dus elke soort zal je haar zijn natuurlijke oliën strip. Maar, conditioner laat altijd een soort "residu" in je haar, dus het is beter om een ​​die goede recensies heeft en ruikt lekker te hebben. Als u op zoek bent naar een salon merk, zou ik adviseren de aanschaf van een "Chi" merk van conditioner, hun producten werken echt goed, en zijn zeer vochtinbrengend. Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor een salon merk, zou ik adviseren de aanschaf van iets "TRESemme". Hun producten werken ook heel goed, maar, sparen een paar extra dollars te Chi haarproducten kopen is zeker de moeite waard. U kunt ook proberen "DEVACurl."
 3. 3
  Bij het ​​gebruik van conditioner, houd het 3-4 centimeter afstand van je wortels. Als je dat niet doet, kan je haar komen kijken een beetje vettig. Maakt niet uit hoe lang je conditioner fles zegt om het te verlaten op, laat het altijd op voor de 3 minuten voor extra vocht en glans.
 4. 4
  Spoel altijd haarproducten uit je haar met koud water, het sluit de cuticula en sluizen in vocht, waardoor je haar zijdezacht en glad. Als je het afspoelen met warm water, zul je merken dat je haar is een stuk frizzier dan als je het met koud water afspoelen.
 5. 5
  Vergeet niet om een warmte-beschermer spray of lotion te gebruiken tijdens het gebruik van gereedschappen op je haar (krultangen, stijltangen, drogers, krimp, enz.). Het beschermt je haar tegen uitdrogen, voegt vocht en helpt voorkomen dat gespleten haarpunten.
 6. 6
  Niet borstel je haar als het nat is! Je haar is niet zo sterk als het nat als wanneer het droog. Een borstel zal blijven haken in je haar als het nat is, wat breuk en gespleten haarpunten. Vinger kam je haar, of spray in een ontklitter en kam het met een grove kam.
 7. 7
  Neem dagelijks een multivitamine! Vitamines houden onze huid, haren en nagels gezond. Ook als je niet al vitamines te nemen en u start met hen dagelijks kan je merken dat je haar een beetje sneller groeit.
 8. 8
  Eet veel eiwitten, maakt het haar sterker en gezond!
 9. 9
  Krijg 1/4 centimeter van het haar afgesneden ongeveer elke 1 1/2 - 3 maanden. Vergeet niet, er is geen manier om te "ontdoen" van gespleten haarpunten zonder te knippen. Soms is het hartverscheurend te hebben om je haar knippen wanneer je probeert om het te laten groeien, maar als je dat niet doet, zal je haar te splitsen en zal uiteindelijk afbreken en je haar zal niet groeien gezond.
 10. 10
  Volg elk van deze stappen zorgvuldig, en je zult beginnen te merken, sterker, gladder, lang en gezond haar in geen tijd!

Tips

 • Laat je conditioner te verblijven voor een paar minuten om echt conditie van je haar!
 • Flip je hoofd over en masseer je hoofdhuid met het vette gedeelte van je vingers. Het helpt je haar sneller groeien en het voelt geweldig!
 • Hoofdhuid massages verhogen bloedstroom, die op zijn beurt stimuleert de haargroei.
 • Drop de handdoek! Wikkelen van een handdoek rond je hoofd terwijl het doen van uw make-up lijkt misschien een geweldig idee, maar alles wat het doet is je haar kroeshaar.
 • Start vanaf de onderkant van het haar tijdens het poetsen en werk je weg omhoog.
 • Voor meer vocht, kunt u een verlof in conditioner gebruiken dagelijks, na het krijgen uit de douche.
 • Toen handdoek drogen, knijp en droog deppen met een zachte handdoek. Niet schrobben met de handdoek, omdat dit zal leiden tot breuk.
 • Wanneer je borstel je haar borstelen het langzaam, en niet te veel producten die niet in je haren.
 • Probeer om alleen gebruik maken van warmte op je haar niet meer dan 3 keer per week. Lucht laten drogen. Als u absoluut moet je haar drogen met een droger, investeren in een die een "cool" temperatuurinstelling heeft.
 • Snijd de uiteinden van je haar maandelijkse droog gespleten haarpunten te voorkomen.
 • Probeer niet om te spelen met je haar, als het gespleten haarpunten kan veroorzaken.
 • Bij het wassen, zorg ervoor om volledig schuim en geef je hoofdhuid een massage om de haargroei te stimuleren.
 • Als je dik haar, kan je niet laten drogen aan de lucht, want dan is het moeilijk te ontwarren. Om dit te voorkomen, als je uit de douche proberen te ontwarren met uw vingers dan eerst als je klaar bent gebruikt een haar komen om de rest ontwarren.
 • Niet vlecht of iets te doen met je haar terwijl het nat is. Hou het naar beneden. En het zetten van uw haar omhoog, zoals in een broodje zal je merken minder gebroken eindjes.
 • Vlecht je haar 's nachts laat het dan vrij in de ochtend te gaan.

Waarschuwingen

 • Met behulp van hete gereedschappen dagelijks zonder warmte-beschermer zal ertoe leiden dat uw haar om gebakken, en moeilijk te beheren geworden.
 • Gebruik geen andere volkeren haar tools, (borstels, kammen, haar banden, etc). Luizen is niet een leuk ding om te vangen! Stijltangen en haardrogers zijn goed te gebruiken na een vriend!
 • Neem altijd uw vitaminen op een volle maag, als je dat niet doet, kan het je maag overstuur.
 • Laat nooit warm tools aangesloten en ingeschakeld wanneer u er niet bent