Wkanl

Hoe je haar te krullen zonder warmte

Krullen kijken vleiend voor alle haartypes, kleuren en lengtes, maar de warmte van krultangen en föhns kan schade aan haar veroorzaken na verloop van tijd. Gelukkig zijn er verschillende methoden om krullen te bereiken zonder het gebruik van dure en schadelijke materialen. Leer hoe je strakke krullen, vintage krullen, natuurlijke golven en volumineuze golven met behulp van eenvoudige, goedkope technieken maken.

Stappen

Hoe je haar te krullen zonder warmte. Was en conditie van je haar zoals gewoonlijk.
Hoe je haar te krullen zonder warmte. Was en conditie van je haar zoals gewoonlijk.

Methode een: De t-shirt-methode voor strakke krullen

 1. 1
  Was en conditie van je haar zoals gewoonlijk. Voorzichtig kammen eventuele klitten, dan deppen je haar droog met een zachte handdoek. Niet van toepassing serum of leave-in conditioner.
 2. 2
  Snijd een t-shirt in lange repen. Begin bij de hals en gebruik een schaar om helemaal gekapt om de zoom. Ga door totdat je hebt gemaakt zo veel strips mogelijk uit het lichaam van de t-shirt. Gooi de mouwen, omdat ze te kort om lang haar strips maken.
  • Maak de stroken zo breed als je wilt dat je krullen te zijn. Voor kleine krullen, maak ze 1 centimeter breed; voor grotere, losser krullen, maken ze tot 3 centimeter breed.
  • Als u niet beschikt over een oud t-shirt, kunt u gebruik maken van lange sokken, theedoeken, andere kledingstukken, en zelfs papieren zakken. Maar zorg ervoor dat de lengte van de stroken is een paar centimeter langer dan je haar.
 3. 3
  Rol uw haar. Gebruik een kam om een ​​klein gedeelte van je haar te scheiden van de rest. Lijn de onderkant van een t-shirt strip met het einde van uw haar. Roll je haar omhoog naar je roots, het bijhouden van de t-shirt strip in plaats van de hele tijd. Als je je haar en de strip heb opgerold op je hoofdhuid, bind de uiteinden van de strook aan de opgerolde haar plaats te houden.
  • Als u alleen aan de uiteinden van je haar krullen, stop het rollen halverwege je hoofd en bind de strips op de plaats waar u wilt dat de krullen te stoppen.
  • Rol uw haar onder, in plaats van omhoog, voor krullen die bocht in de richting van je nek in plaats van krullen die naar buiten stuiteren.
 4. 4
  Laat je haar droog. Wacht enkele uren of naar bed gaan met je haar gerold in reepjes. Als je haar helemaal droog is, los te maken van de strips en los je haar. Doe dit voorzichtig als u wilt strakke krullen. Voor lossere krullen, draaien een grove kam door je haar om ze te scheiden in golven.

Methode twee: hoofdband methode voor vintage krullen

 1. 1
  Was en conditie van je haar zoals gewoonlijk. Als je hebt al het onlangs gewassen, kunt u gewoon nat worden. Dep het droog met een handdoek.
 2. 2
  Wikkel je haar in een hoofdband. Kies een zachte elastische hoofdband, het type dat helemaal rond je hoofd om je haar uit je gezicht wraps. Werken in secties, wikkel je haar rond de hoofdband en gebruik haarspelden aan de uiteinden pin op zijn plaats als je gaat. Ga door tot al je haar is gewikkeld rond de hoofdband.
 3. 3
  Laat je haar droog. Gaan slapen dragen van de hoofdband, zodat je haar de tijd heeft om volledig droog. Om dingen te versnellen, gebruik dan een föhn op de koude instelling om lucht over je haar te blazen.
 4. 4
  Verwijder de hoofdband en schud je krullen. Losmaken elk gedeelte van je haar en laat de krullen naar beneden. Ga door tot je haar helemaal los. Houd je lief, vintage krullen in plaats van kneden ze met een klodder mousse en spuiten van uw haar lichtjes met haarlak.

Methode drie: vlechten methode voor natuurlijke golven

 1. 1
  Was en conditie van je haar zoals gewoonlijk. Voorzichtig kammen eventuele klitten. Dep je haar droog met een handdoek.
 2. 2
  Vlecht vochtig haar in twee staartjes. Deel je haar in het midden en vlecht de twee delen stevig, dan bevestig de uiteinden met een haarband of elastiekje.
  • Voor een meer natuurlijke look, gebruik je vingers om trek de vlechten uit elkaar, ze iets los.
  • Voor lossere uitziende golven, proberen met behulp van een enkele vlecht op de rug in plaats van vlechten twee delen.
  • Voor strengere krullen, scheiden je haar in drie of vier delen en vlecht elk een.
 3. 3
  Laat je haar droog. Wacht enkele uren of ga naar bed met je haar in vlechten.
 4. 4
  Maak de vlechten. Als je haar droog is, verwijder de elastiekjes en unbraid je haar. Zachtjes draai je vingers door je haar om natuurlijk uitziende golven te creëren.

Methode vier: sok broodje methode voor volumineuze golven

 1. 1
  Bereid de sok. Snijd de teen deel uit van een schone buis sok (ongeveer 1 1/2 cm of 4 cm). Rol de sok in een donut vorm.
 2. 2
  Trek je haar terug. Begin met droog haar voor deze methode. Trek het terug in een paardenstaart aan de bovenkant van je hoofd, zet deze dan met een haar band. Spuit je paardenstaart lichtjes met water om te helpen bij de golven.
 3. 3
  Plaats de sok. Houd het uiteinde van uw paardenstaart en plaats deze door het gat in de sok. Wikkel haarsecties over het buitenoppervlak van de sok donut en plooi de uiteinden stevig eronder. Blijven rollen de sok van uw paardenstaart in de richting van je hoofd, het houden van haar verscholen eronder. Het broodje moet stevig op zijn plaats blijven als het eenmaal je hoofd bereikt.
 4. 4
  Laat het broodje in een nacht. Verwijder de sok en haar band na 6-8 uur. Zachtjes lopen je handen door je haar om de golven los.

Tips

 • Vermijd het borstelen van je haar na het stylen. Dit zal de krullen los en laat haar er rommelig en kroeshaar. In plaats daarvan, voorzichtig los de krullen met je handen voor een warrige look.
 • GEDULD! Wacht ten minste zes uur vóór het afsluiten.
 • Maak vlechten zo strak of zo los als u wilt, afhankelijk van hoe strak / los je wilt dat je golven te zijn.
 • Als je gelaagd haar als je geleidelijk rolt de sok omhoog smullen van de overgebleven haar.
 • Voor kroeshaar, gelden een antikroesserum om haar voorafgaand aan styling.
 • Voor pin-steil haar, gebruik mousse of ander product houden om te helpen bij de krul / golf voor styling. Hairspray misschien gebruikt na het stylen om golven of krullen intact te houden.

Dingen die je nodig hebt

 • Bobby pins
 • Grove kam
 • Mousse, haarlak, antikroesserum en / of andere houden product (optioneel)
 • Een schone buis sok
 • Schaar