Wkanl

Hoe je haar te krullen met een stijltang

Krullende haren met een rechtere kan volledige, veerkrachtige krullen die niet zal uitzien als pijpenkrullen. Het vergt een beetje oefening, maar zodra je de techniek naar beneden, zal het snel gaan! Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe je haar te krullen met een stijltang. Begin met volledig droog haar.
Hoe je haar te krullen met een stijltang. Begin met volledig droog haar.

Deel een: voordat je krullen

 1. 1
  Begin met volledig droog haar. Nat haar zal niet krullen bij allen, en vochtig haar niet zo goed krullen.
  • Als u klap je haar eerst drogen bent, gebruik mousse. Het extra volume zal uw haar te houden van het kijken te plat als je het krullen.
 2. 2
  Gebruik een dun plat ijzer. Uw stijltang moet ongeveer 1 of 2 centimeter (2,5 tot 5 cm) in de breedte. Een platte, paddle-stijl ijzer zal niet in staat zijn om krullen te doen.
  • Verwarm het ijzer tot de minimumtemperatuur je nodig hebt voor je haar. Als je haar is fijn en dun, het zekere voor het lage eind van de wijzerplaat. Zet hem alleen omhoog als je haar de neiging om grof of kroes.
 3. 3
  Toepassing warmte-beschermer. Dit creëert een beschermende barrière tussen de haren en het ijzer zodat het haar niet "krullen" en branden. Spuiten over je haar en kam door. (Als u niet beschikt over een kam, je draait je vingers door je haar om het product te distribueren.)
 4. 4
  Deel haar in secties (optioneel). Als je echt dik haar, heb je meer geluk hebt curling in delen in plaats van te proberen om de hele rotzooi te vallen in een keer.
  • Begin aan de onderkant van je hoofdhuid, dicht bij uw oren en nek. Vertrekken naar beneden net zoveel haar als je kunt werken met voor uw eerste "laag" van krullen, en speld de rest.
  • Zodra die laag wordt gedaan, unclip je haar en liet een andere laag. Nogmaals, clip-up wat je kan nu niet krullen.
  • Houd curling in lagen totdat je alles hebt gedaan.

Deel twee: curling

 1. 1
  Zet haarlak op secties onmiddellijk voordat je ze (optioneel) krullen. Als je wilt dat je krullen hun vorm precies houden, spritz een klein beetje haarlak op het haar vlak voor je krullen.
 2. 2
  Pak het gedeelte van het haar dat u wilt krullen. Hoeveel haar je in elke krul zet is aan u, maar hier zijn een paar punten om in gedachten te houden.
  • Kleinere secties kleiner maken, strakker krullen, en meer van hen. Als je een look die is dichterbij lokken, houd je secties minder dan twee centimeter breed.
  • Grotere secties resulteren in opgewekter, losser krullen dat er een beetje meer natuurlijk. Gebruik secties die breder zijn dan twee centimeter voor grote krullen.
  • Mix it up. Je hoeft niet volledig te houden aan een maat of een ander. Bijvoorbeeld, kon je grotere krullen doet aan de onderkant van je haar, om lift en volume, en kleinere, meer delicate krullen rond je gezicht te creëren. Probeer het een paar verschillende manieren en kijk wat je het beste bevalt.
 3. 3
  Alternate slagen en krullen. Slagen en krullen zijn gewoon twee verschillende manieren om je haar te krullen met een steiltang. Probeer zowel om te zien wat je wilt.
  • Flicks: Start halverwege de lengte van het haar, klem het ijzer dicht en zet hem weer aan zichzelf in een halve draai. Je moet nu een U-vorm hebben gemaakt met het haar en de ijzer. Het houden van het strijkijzer op die halve draai hoek, beweeg deze langzaam naar beneden de haarschacht aan het einde van het haar. Hoe sneller je het ijzer verplaatst, zal het minder uitgesproken de krul / flick zijn. Als je van grote zachte flicks, vertragen uw strijkijzer.
  • Krullen: Start vrij dicht bij de hoofdhuid (maar niet dicht genoeg om per ongeluk verbranden), klem het ijzer dicht en zet hem terug op zichzelf een halve slag (hetzelfde als met films). Voer het ijzer langzaam de haarschacht tot het einde. Nogmaals, hoe langzamer je het ijzer verplaatst, hoe strakker de krul. Hoe sneller je het ijzer verplaatst, de zachtere de golf.
 4. 4
  Eindigen. U kunt uw haar laten zoals het is als je klaar bent curling, of u kunt een extra tintje aan wrap up van de stijl die u wilt.
  • Voor lossere krullen: voorzichtig run je vingers door je haar en rechtop zetten het. Je krijgt een beetje meer volume te krijgen, en een ontspannen, natuurlijke uitstraling.
  • Voor meer greep: Zet een lichte nevel van haarlak over je krullen om ze glad en strak te houden gedurende de dag. Als u woont in een heel vochtige omgeving, overweeg dan het gebruik van een anti-vocht spuiten ook.
 5. 5
  Afgewerkt.

Tips

 • Doe dit niet als je nat haar. Het zal branden en de puinhoop van uw kapsel.
 • Oefen uw techniek. Het is misschien niet perfect de eerste keer, maar je krijgt het recht uiteindelijk.
 • Keramische stijltangen zijn beter voor het haar dan metaal degenen, zoals metalen die kan de haarschacht beschadigd.
 • Het is zeer belangrijk om warmte-beschermer gebruiken wanneer u warmte styling producten op je haar. Het zal je haar helpen tegen breuk, vechten kroezen en houdt je haar gezond.
 • Je mag iemand nodig om u te helpen om het haar te doen aan de achterkant van je hoofd om te voorkomen dat u zich verbrandt.
 • Voor golvend / gekrompen haar doen dezelfde stijl als voor een flip / wave, maar flip-up en schuif ongeveer een centimeter, klappen, schuift een centimeter, en ga zo maar door.
 • Het is mogelijk om dit met een brede vlakke ijzer. Het hoeft niet te dun.
 • Voor betere resultaten, recht haar voor krullen.
 • Dit soort krullen kan kijken echt effectief als je gewoon een paar in op de top van een hoofd vol goed rechtgetrokken haar.

Waarschuwingen

 • Heeft een steiltang niet houden aan een gedeelte van het haar voor meer dan 7 tot 10 seconden.
 • Nooit rechtzetten nat haar, tenzij je stijltangen die zijn gemaakt om dit te doen.