Wkanl

Hoe je krullend haar in een ananas voor de tweede dag haar

Heb je wel eens kijken naar je krullen aan het eind van de dag en zou willen dat je ze perfect te houden voor de volgende dag? Er zijn een paar manieren om krullen te behouden terwijl u slaapt. Een van de makkelijkste is de "ananas", waar je je haar in een hoge losse, paardenstaart. Dit heet een "ananas", omdat de krullen uit te steken op de top als de blaadjes van de vruchten. Als u klaar bent om deze snel en gemakkelijk krullend haar vaardigheid te leren bent, blijven lezen.

Stappen

Hoe je krullend haar in een ananas voor de tweede dag haar. Style je haar en draag het normaal voor de dag.
Hoe je krullend haar in een ananas voor de tweede dag haar. Style je haar en draag het normaal voor de dag.
 1. 1
  Style je haar en draag het normaal voor de dag. Om een ​​goede tweede dag haar, of zelfs derde dag haren uit je natuurlijke krullen te krijgen, moet je om te beginnen met een goede haren dag op je eerste dag.
 2. 2
  Zoek een scrunchy (een haarband met een doek eromheen) of een katoenen hoofdband. U wilt iets dat niet zal verlaten een paardenstaart streepje op je haar terwijl je slaapt gebruiken.
 3. 3
  Verzamel je haar naar de top van je hoofd in een paardenstaart.
 4. 4
  Trek de scrunchy rond de paardenstaart. Afhankelijk van hoe dik je haar is, zal u alleen wilt een of twee keer wikkelen. De paardenstaart moet los zodat het niet streepje de krullen. Maak je geen zorgen als het los.
  • Opmerking: Als u kort krullend haar wilt u misschien twee ananas staartjes te doen in plaats van een. Anders, de meeste van je krullen zal niet maken in de ananas!
 5. 5
  Zet de ananas (optioneel).
  • Clip hem: Als je haar is erg lang, is het waarschijnlijk floppen rond in je gezicht door dit punt. Neem wat middelgrote klauw clips en clip de pony aan de bovenkant van je hoofd. Dit zal het haar te houden van het floppen rond terwijl je slaapt.
  • Draag een slaapmuts: Een andere optie is om gewoon trek een satijnen slaap cap over je ananas. Dit zal de krullen zijn plaats te houden en je haar te beschermen tegen kroezen tijdens het slapen.
 6. 6
  Ga slapen! De ananas moet comfortabel om op te slapen. Als je haar niet in een slaap cap, wilt u misschien om te slapen op een zijden of satijnen kussensloop tot kroezen te minimaliseren.
 7. 7
  Verfris je haar de volgende ochtend. Dit is verschillend voor elk hoofd van krullen. Misschien wilt u spritz met een opfriscursus spray en loop de deur, of spuit wat water op en gebruik een beetje licht gel om vinger krullen je haar totdat het is zoals u het wilt.
 8. 8
  Geniet van uw tweede dag krullen!

Tips

 • Het dragen van een satijnen slaap cap of slapen op een zijden kussen zal helpen verminderen kroezen uit rolt rond terwijl je slaapt. Als u niet beschikt over een slaap cap kunt u een uit te maken van een paar satijnachtige oefening shorts.
 • Deze methode is misschien niet de beste voor echt kort krullend haar. Het werkt het beste met middellange tot lange lengte krullen. Voor schouderlang haar, probeer dan twee ananas staartjes in plaats van een, dus al je krullen zal passen.

Waarschuwingen

 • Tweede dag haar kan worden ongrijpbaar en moeilijk te verkrijgen voor veel krullen. Heb teleurgesteld zijn als je niet de beste tweede dag haar te krijgen van deze methode. Het vergt veel oefening en leren wat je haar wel of niet willen.

Dingen die je nodig hebt

 • Scrunchy of stretchy, katoenen hoofdband
 • Slaapmuts (optioneel)
 • Kussensloop (optioneel)