Wkanl

Hoe je stijl krullend haar voor volume


Veel gekrulde haired meisjes hebben de neiging om te voorkomen dat het toevoegen van volume aan hun haar, maar als je fijn haar of als u gewoon graag grote, volumineuze, krullen rocken, lees dan verder voor de beste stappen om stijl je krullen. Deze how-to guide is voor diegenen die natuurlijke krullen of golven al en maakt gebruik van haar vriendelijke methoden. Laten we beginnen!

Stappen

Hoe je stijl krullend haar voor volume. Spoel je haar ondersteboven, terwijl in de.
Hoe je stijl krullend haar voor volume. Spoel je haar ondersteboven, terwijl in de.
 1. 1
  Spoel je haar ondersteboven, terwijl in de. Deze stap is optioneel, omdat het je haar kluwen kan maken, maar als dit niet het geval, het wassen van je haar zal veel volume toe te voegen.
 2. 2
  Beginnen met vers airconditioning, drijfnat haren. Zorg ervoor dat u hebt uitgekamd in de douche, en daarna gespoeld je haar. Niet kam je haar na dit punt.
 3. 3
  Breng een leave-in conditioner. Dit zal je haar het vocht die het nodig heeft, en het zal minder eens droog. Wanneer het haar frizzes, wordt het bewegen naar buiten, op zoek naar vocht, maar het zal plat liggen wanneer goed gehydrateerd. Blijven toepassen leave-in conditioner totdat je haar voelt als zeewier.
 4. 4
  Breng een curl activator. De krullender je haar, hoe meer volume zal hebben. Haarproducten met magnesiumsulfaat in hen, bootsen de eigenschappen van zeezout. Als je ooit opgevallen dat je haar is veel curlier na het zwemmen in de oceaan, dan is dit het soort effect een krulactivator zal hebben op je haar. Als je niet een krul activerende product hebt, kunt u mengen wat Epsom zout, olie en water in een spuitfles voor een soortgelijk effect.
 5. 5
  Breng een lichte hold. In het algemeen, wilt u uw haarproducten lichter te houden, om te voorkomen dat te verzwaren je haar en afnemende volume. Maar je wilt enkele definitie, dus zorg ervoor dat een gel of mousse van toepassing. Gebruik een losjes bij de toepassing van uw producten, en probeer flipping je hoofd ondersteboven om meer volume toe te voegen.
 6. 6
  Scrunch het overtollige water uit je haar met een microvezel doek of katoenen doek, zoals een t-shirt of kussensloop. meer dan je normaal zou doen om meer krullen te creëren.
 7. 7
  Vinger krullen elke weerbarstige delen van je haar en ga verder kneden. Hoe meer je je haar kneden, de curlier het zal zijn.
 8. 8
  Plop je haar met een katoenen t-shirt. Plopping werkt goed voor middellange tot lange lengte haar. Het voegt volume en krul omdat het haar wordt platgedrukt tegen de kop; foto een accordeon wordt heen en weer uitgerekt. Het verwijderen ook meer vocht uit het haar.
 9. 9
  Clip je haar bij je wortels voor meer volume in die plaatsen. Als je de neiging om platte wortels, maar big hair overal elders krijgen, gebruik eendenbek clips naar je wortels geven een lift. Misschien wilt u dit doen voordat u plop.
 10. 10
  Föhnen je haar met een diffuser. Dit zal meer krullen en volume toe te voegen, maar wees voorzichtig om altijd gebruik van een diffuser. Ook föhnen de krullen met diffuser gedrukt tegen je hoofd, niet met de diffuser gehouden ver weg. Föhnen je haar totdat het is 70-80 procent droog, maar niet helemaal, want dat zal leiden tot kroezen. Als je een paar frizzies na het föhnen, kalmeren ze neer met een licht product.
 11. 11
  Laat je haar helemaal droog. Heb je haar niet aan terwijl het nat is of het zal kroezen.
 12. 12
  Pluisjes up je krullen. Bukken in de taille en steek je handen in je haar dicht bij je wortels. Vervolgens fluff! Staan ook de back-up-en uit elkaar trekken krullen en pluizen de zijkanten. Voila! Geniet van uw volumineuze, veerkrachtige krullen.

Tips

 • Een kapsel met lange lagen zullen ook meer volume aan je haar toe te voegen. Als u al lange lagen, en ze zijn niet te geven je genoeg volume, vraag om kortere lagen.

Waarschuwingen

 • Als je een haarlak gebruiken om je haar te stellen, zorg ervoor dat het vrij is van het drogen alcoholen, zoals alcohol is zeer drogen voor het haar.
 • Vermijd plagen je wortels met een kam. Hoewel het voegt volume, zal het ook schade aan uw haar en voeg kroezen.
 • Gebruik föhn en andere hitte apparaten spaarzaam. Zorg ervoor dat u een warmte-beschermer van toepassing voor het gebruik van een, en gebruik deze op de laagste kookstand. Als je te veel warmte op je haar te gebruiken, kan het zijn elasticiteit verliest van de schade en het zal niet in staat zijn om zowel krullen als gevolg.

Dingen die je nodig hebt

 • Styling producten
 • Krulactivator
 • 2 katoenen t-shirts
 • Blowdryer en diffuser