Wkanl

Hoe je gezond lang haar zo snel mogelijk te groeien

Groeiende haar gezond en snel is een heel moeilijk proces, maar als je de volgende stappen over hoe het proces te versnellen kunt u grote resultaten te krijgen.

Stappen

Hoe je gezond lang haar zo snel mogelijk te groeien. Besteed aandacht aan je gezondheid.
Hoe je gezond lang haar zo snel mogelijk te groeien. Besteed aandacht aan je gezondheid.
 1. 1
  Te ontdoen van het. Misschien wilt u uw lokale salon te bezoeken als u een gespleten haarpunten. Doe dit ongeveer om de zes tot acht weken. Hierdoor zal je haar lijken veel gezonder.
 2. 2
  Verander je kleurplaat gewoonten. Als u schade door haarkleuring hebben, is het een goed idee om te bezuinigen op je kleurplaat gewoonten. Stervend haar veroorzaakt het te droog worden en breken gemakkelijk. Wacht tot je haar groeit uit tot de lengte die u wenst, verven het dan om de kleur die u wilt. (Als u nodig hebt om een ​​wortel aanraking up te doen, proberen om een ​​haarkleurmiddelen te krijgen zonder ammonia of vraag uw lokale schoonheid aanbod winkel wat ze aanbevelen.)
 3. 3
  Besteed aandacht aan je gezondheid. Gezondheid is een andere belangrijke factor in de haargroei. Als je niet gezond eten, zal je haar niet gezond, ook niet. Probeer een die bestaat uit fruit en groenten, omdat ze zijn gevuld met vitaminen en eiwitten.
 4. 4
  Borstel je haar en / of stimuleren van je hoofdhuid. Het stimuleren van de bloedstroom naar je hoofdhuid is een andere beproefde manier om de snelheid van de groei proces ook. Masseer je hoofdhuid tijdens conditionering gedurende 2-5 minuten. Echter, zorg om je haar te borstelen met een zachte haren en maar al te vaak niet te poetsen. Borstelen van je haar stimuleert de hoofdhuid, maar het kan ook leiden tot breuk en gezond haar te trekken uit je hoofd, waardoor je haar er dunner.
 5. 5
  Doet weg de föhn en de strijkijzers. De warmte kan zeer schadelijk zijn voor je haar. Laat het de lucht in plaats droog. Als u nodig hebt om droog haar te blazen, gebruik dan een diffuser. Als je plat strijken je haar, koop een steiltang met keramische platen (keramische platen zijn minder schadelijk voor het haar). Ook als je een steiltang gebruiker, proberen en te bezuinigen op het gebruik het elke dag. Probeer dan een keer per week plaats.
 6. 6
  Heb je haar NIET borstelen als het nat is. Borstel je haar met je vingers of een grove kam. Wanneer haar nat is zeer elastisch en veroorzaakt gemakkelijk breken.
 7. 7
  Vervang uw borstel met een grove kam. Dit kan voorkomen dat breuk.
 8. 8
  Niet wassen je haar elke dag. Wanneer was je je haar elke dag, je krijgt ontdoen van alle oliën uw haar produceert, dat is een groot pluspunt om je haar gezondheid. Het wegwerken van deze oliën kan leiden tot je haar droog en pluizig geworden. Overweeg wassen van je haar om de andere dag plaats. Of als u last heeft van vet haar, overwegen het kiezen van een dag om uw shampoo vervangen en alleen gebruik je conditioner. Als je krullend haar, gekapt om alleen met behulp van shampoo een keer per week. Wassen om de andere dag als je haar is kort (kort haar ziet er vetter sneller als ze niet gewassen), en was om de twee of drie dagen als je haar langer.
 9. 9
  Heb je haar niet binden als het nat is. Wanneer u dit doet, het verhoogt breuk. Als u gebeuren om uw haar te binden, kunt u overwegen haar elastieken zonder dat er metalen uiteinden.
 10. 10
  Bij het ​​uitstappen uit de douche, doe niet droog haar met een handdoek! Droog je haar met een papieren handdoek, (dit kan breuk en kroezen te verminderen).
 11. 11
  Last but not least, heb geduld. Groeit uit haar is een lang proces, maar door het volgen van deze stappen, kunt u de lengte die u wenst in geen tijd!

Tips

 • Masseer je hoofdhuid om de doorbloeding en versnelt de haargroei te helpen.
 • Eet veel eiwitten, zoals vlees zoals biefstuk en kip. Of, als je een vegetariër bent, probeer dan tofu, bonen, noten en peulvruchten.
 • Als je ongeduldig over het proces bent, krijg hair extensions. Als u dat doet, krijgen ze in te zetten door een professional.
 • Probeer het gebruik van shampoos en conditioners die het haar te genezen. Zoals Mane 'n Tail. Dit product stimuleert de haargroei
 • Eet voedsel dat gelatine in hen hebben. Gelatine is gemaakt van hetzelfde materiaal is gemaakt van haar.
 • Neem een ​​goede dagelijkse multivitamine. Val niet voor de haargroei supplementen of andere vormen van 'groeien je haar snel "gimmicks. De meeste werken niet, en je verspilt geld!
 • Gebruik een zwijn borstel omdat het verdeelt uw haren natuurlijke oliën langs de haarschacht.
 • Ga naar een professionele kapper bij het krijgen van een trim, of zelfs om advies.
 • De vezels in de traditionele handdoeken kunnen uitdrogen haar te veel. Probeer in plaats daarvan een oude katoenen shirt - het is slighty minder absorberende, maar ook zacht.

Waarschuwingen

 • Raadpleeg uw arts voordat u wijzigingen in uw dieet, en hen vragen wat ze je aanraden om te eten.