Wkanl

Hoe maak je een sirene te zijn

Doorheen de geschiedenis heeft de sirene ban mannen - van de in de Odyssee van Homerus tot burleske theater om Marilyn Monroe en Brigitte Bardot concept. Een vrouw die is comfortabel met haar seksualiteit en bereid om de eerste (en tweede en derde) te laten bewegen is de ultieme mannelijke fantasie figuur. Lees verder om erachter te komen hoe het personage dat alle mannen stopverf in je handen zal belichamen.

Stappen

Hoe maak je een sirene te zijn. Leren om te presteren.
Hoe maak je een sirene te zijn. Leren om te presteren.
 1. 1
  Leren om te presteren. Vrouwen worden geassocieerd met schoonheid en esthetiek, dus je moet belichamen die zo goed mogelijk. Leren dansen, zingen, een instrument bespelen, handeling, etc. Dansen is misschien wel de beste keus voor een sirene vanwege de voor de hand liggende associatie met seksualiteit, maar een van de anderen zullen ook werken.
 2. 2
  Tonen enkele huid. Huid wordt geassocieerd met - nou ja, je weet wel.
 3. 3
  Draag je haar lang. Lang haar wordt geassocieerd met vrouwelijke schoonheid. Speel ermee, gooi het terug, laat het vallen over een oog en blaas het uit je gezicht als het belemmert je uitzicht. Lang, glanzend, en all-around mooi haar wordt geassocieerd met gezondheid. Je ziet nooit een zieke persoon met veel haar.
 4. 4
  Comfortabel met je seksualiteit. Als mannen leer bij je, knijp je, of kat-gesprek, druk uw afkeer voor, maar met een eenzijdige glimlach of een knipoog. Vergeet niet dat u macht over hen en dat dit het ergste wat ze kunnen doen om je (zie Waarschuwingen).
 5. 5
  Zwakte tonen. Uw stem moet schel en melodieus. Vraag de man om dingen uit te leggen. Doen alsof je bent zwakker dan je werkelijk bent - vraag de man om zware voorwerpen tillen en dingen voor je doen. Hoewel je de macht hebt, kun je niet maken het te duidelijk is voor de mens. Hij heeft een instinct om te zorgen voor u en u beschermen.
 6. 6
  Wees een dame. Je moet altijd handelen sexy, insinueren dat je van seks, praten over andere onderwerpen die taboe zijn, maar nooit rechtstreeks praten over seks.
 7. 7
  Flirt verbaal. Als u geïnteresseerd bent in een politieagent of een militair, onthullen dat je "love a man in uniform." Als u zich aangetrokken tot een professor, laten zien dat u "liever hersens dan hoofdkaas." Het is zeer effectief om de klassieke Marilyn Monroe lijn te gebruiken die mannen maken als dat je "smelt" of dat je "stopverf in hun handen."
 8. 8
  Flirt fysiek. Raak zijn arm. Geef hem een ​​massage. Ren je handen door zijn haar.
 9. 9
  De eerste stap zetten. Zorg er ook voor de tweede en de derde stap. Als je een echte sirene, zal de mens niet in staat zijn om na te denken, laat staan ​​een zet op je.

Tips

 • Je hoeft niet mooi te zijn om een ​​sirene te zijn (aangenomen wordt dat Cleopatra was niet mooi en ze verleid Caesar, Pompeius en Marcus Antonius), maar het zeker helpt. Het is moeilijk om te ademen seksualiteit als de mensen niet je aantrekkelijk vindt. Je moet minstens een 6/10 op de beroemde Man Tien Point Schaal.
 • Mannen zijn meestal niet erg verdacht van vrouwen motieven, dus het moet relatief eenvoudig zijn om hem te overtuigen dat hij de controle heeft en dat hij is degene verleiden u.
 • De sleutel tot de sirene teken is dat de man heeft om in een minimale inspanning om u te krijgen - dat hij al uw ideale minnaar. Mannen brengen hun hele leven proberen om zichzelf te veranderen om te voldoen aan wat zij zien als de onmogelijke eisen van vrouwen. Als je van de man gewoon de manier waarop hij is, is het bijna onmogelijk om te weerstaan.
 • Je hoeft niet te slapen met iedereen om een ​​sirene te zijn. Als je dat doet slapen rond, is het het beste om het volledig te ontkennen. Het is een triest maar waar feit dat mannen doorgaans worden afgestoten door openlijk promiscue vrouwen.
 • Een sirene is subtiel sexy en nooit te over de top. Dit is een zorgvuldig ontworpen karakter: aan de binnenkant, je bent een brandende vulkaan van de seksualiteit, maar aan de buitenkant bent u een perfecte dame. Het moet worden afgewogen.

Waarschuwingen

 • Gelieve niet te gemakkelijk zijn. Mensen zullen profiteren van je.
 • Datum verkrachting is een zeer reëel risico, dus nooit alleen naar buiten met een jongen die je niet heel goed vertrouwt of kent en de nodige voorzorgsmaatregelen.
 • Na een nacht van sirene-stijl verleiding, het is heel goed mogelijk dat de man zal worden geobsedeerd door je. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen.
 • Als u van mening bent dat de man al het werk in de relatie zou moeten doen, dit karakter is niet voor jou.