Wkanl

Hoe te zijn als een koreaanse

De Koreaanse golf heeft een enorme impact op mensen die tijdens de laatste jaren (vooral tieners). Met hun aanstekelijke muziek, TV Drama, trendy kleding, en hoe kunnen we vergeten het lekker eten? Hoewel je kunt nooit echt een ander ras te worden, zal dit artikel een leuke tutorial over hoe om te kijken en handelen als een Koreaanse persoon.

Stappen

Hoe te zijn als een koreaanse. Respecteren altijd uw oudsten.
Hoe te zijn als een koreaanse. Respecteren altijd uw oudsten.
 1. 1
  Respecteren altijd uw oudsten. In Korea, is het gebruikelijk voor mensen met oog voor hun ouders door formeel tot hen spreekt. Een ding veel Koreaanse volk zal doen is vragen aan het jaar waarin je geboren bent. Dit is hoe ze vast hoe te handelen en behandelen hun nieuwe-ontmoet vriend.
 2. 2
  Luister naar Koreaanse stijl muziek. Muziek kunstenaars zijn een groot probleem in Korea onder tieners en zelfs volwassenen. In tegenstelling tot Europa, Korea Boy / Girl groepen zijn populairder dan solo-artiesten. Houd altijd bijgewerkt op de laatste populaire muziek. Enkele populaire Koreaanse kunstenaars kunt u verwijzen naar zijn Super Junior, Girls Generation, B2ST, DBSK, 2ne1, Big Bang, SHINee, BoA, Regen en Psy.
 3. 3
  Koreanen houden van hun Koreaanse drama films en shows! Je moet kijken naar een paar om kennis vergaren helpen op Koreaanse leven. Koreaanse Drama's bestaan ​​uit ongeveer 24 afleveringen van telkens 1 uur. U kunt verwijzen naar een aantal grote hits als Boys Over Flowers, je bent mooi, Mijn Mooi Samsoon, Full House, Shining Inheritance, en Coffee Prince.
 4. 4
  Kleden in trendy Koreaanse kleding. Koreaanse mensen zichzelf kunnen zien als materialistisch en zelfs denk dat sommige van de mannen zijn homo zijn te wijten aan hoe hoog-onderhoud die ze kunnen krijgen. In de Koreaanse samenleving, het is echt een levensstijl. Om de mooie kleren hebben is de status in Korea. Al zal je niet neerkijken op als u niet tot de laatste mode trends, maar het zou je sociale leven te helpen. En in sommige gevallen kan het zelfs helpen uw taken.
 5. 5
  Sommige Koreanen kunnen zeer over-dramatisch zijn als het gaat om ongeluk en verstoring situaties. Bijvoorbeeld, als je wat te eten morsen en vlekken op uw overhemd, kun je zeggen, "Oh mijn god, ik heb deze schoongemaakt! Waarom moet iets willen mij dit overkomen? '
 6. 6
  Zingen karaoke! Koreaanse mensen houden van karaoke. Er zijn zo veel karaoke plaatsen in Korea dat u niet ver te lopen om er een te vinden!
 7. 7
  Weet wat te drinken, bij voorkeur soju. Soju is een alcoholische drank die veel Koreanen genieten. Het is zo populair dat het wordt geadverteerd in elke tv-drama. Beroemdheden zijn ook zwaar-marketing pictogrammen voor deze drank. Een andere populaire drank is mak-guli, mak-guli is een rijstwijn drinken dat is erg populair onder de oudsten.
 8. 8
  Eet shin-ramen. De meest populaire instant-noodle soep gerecht dat ieder-Koreaanse familie, vrijgezellen, tieners en studenten te eten. Als je klaar bent koken, eet je uit de pot tijdens het gebruik van het deksel als je bord om de noedels te houden als je ze eet.

Tips

 • Wees natuurlijk in je uiterlijk, zijn sommige Koreaanse kleding sterk beïnvloed door Europa en zelfs Europa. Dus u bent niet gecontracteerd om het dragen strikt Koreaanse kleding.
 • Uw kapsels of mode mag nooit over de top. Ze moeten stijlvol en street-vriendelijk. Als je iets te doen over de top, zoals het sterven je haar zeer onnatuurlijke kleuren of het dragen van kleding die volledig gemengd zijn afgestemd, dan zal je worden gezien als vreemd en onconventioneel.
 • Hebben van de nieuwste mobiele telefoon is wat alle koel-Koreaanse kinderen doen.