Wkanl

Hoe je een man om toe te geven dat hij graag je krijgt

Dus, heb je al zien elkaar rond voor leeftijden, chatten op IM en sms'en elkaar. Je hebt gedeeld samen gelachen en warme momenten. Opeens besef je dat je hebt een sterk gevoel voor hem en je voelt het wederzijds is. Hoe krijg je die vent toegeven hij je leuk vindt ook? Lees verder voor een aantal tips.

Stappen

Hoe je een man om toe te geven dat hij graag je krijgt. Zorg ervoor dat het veld is duidelijk de eerste.
Hoe je een man om toe te geven dat hij graag je krijgt. Zorg ervoor dat het veld is duidelijk de eerste.
 1. 1
  Zorg ervoor dat het veld is duidelijk de eerste. Niets meer pijnlijk dan het maken van een beweging om te ontdekken dat ja, hij houdt echt van je als een vriend en hij heeft al een vriendin.
 2. 2
  Wat vragen stellen. Dus je hebt ontdekt dat hij is single en op zoek (of zwerven). Wees subtiel nu en proberen om wat "alleen" tijd rand samen dat net tussen de twee van jou. Vraag hem hoe hij zich voelt over dating op het moment en als er iemand hij in gedachten heeft. Natuurlijk, de aanloop is om te vragen "goed, hoe zit het met mij?" maar je moet voorzichtig zijn hoe je er moet komen.
 3. 3
  Hou het licht, luchtig en leuk. Als het goed gaat op dit punt, zou je willen dat hij een beetje te plagen. Humor is een goede manier om een ​​hart dat is kantelen naar u te openen omdat het de twee van u voelen zich meer comfortabel. Gewoon voorzichtig zijn het niet maken lijkt als een grap, maar of je zal niet werken of hij is serieus.
 4. 4
  Krijgen verder advies. Als je nog steeds twijfelt, kan zijn vrienden een goede bron van informatie zijn. krijg zijn nummer, Vraag discreet en met een vrij open vragen. Tenzij, natuurlijk, zou je het leuk om terug te gaan naar hem, die een goede strategie kan zijn op zichzelf.
 5. 5
  Wees geduldig. Als hij dat doet als jij, zal het zichzelf uit te werken en hij zal u laten weten.
 6. 6
  Wees moedig en vraag regelrechte als de tijd beweegt op, maar er gebeurt niets. Het kan hem van wacht en leiden hem naar zijn onsterfelijke toewijding aan u spreken. Als het ja is, heb je het verlangen van je hart gewonnen. Als het niet, weet je tenminste en het is beter te weten dan te leven in een zelf geconstrueerde wanhoop. Tenminste dan, kunt u beginnen om verder te gaan en stoppen met fantaseren en het verspillen van uw tijd.
 7. 7
  Vraag hem! Maar doe het op de juiste manier, zijn flirterige niet wanhopig! Openen met een leuke Denk je dat ik ben vrij? Als het antwoord nee is of hij naar je kijkt in een rare (maar slechte) manier, terug af. Als hij nee zegt op een flirterige manier of ja zegt, zegt Geef het maar toe, je net als ik en vergeet niet te houden van de schattigheid van dit alles. Good luck! ♥

Tips

 • Als hij vindt het heerlijk om jou speels plagen, dat kan een teken zijn dat hij je leuk vindt wel.
 • Oogcontact is het beste. Maar maak je geen grill hem. Hij zou het verkeerde idee krijgen.
 • Laat hem dat u geniet van uw leven, zelfs als hij niet een deel ervan. Hij zal meer geïnteresseerd te raken en willen een deel van je leven.
 • Als je wilt dat je geliefde te jagen na je als je weet dat hij je leuk vindt, speelt moeilijk te krijgen, maar niet te hard of hij zou kunnen geven op je en vallen voor iemand anders.
 • Nooit stalken hem op het web of houd op het controleren van uw telefoon de hele tijd, als hij je wil, zal hij het te laten gebeuren. *
 • Kijk nooit naar hem te veel.
 • Probeer niet op te komen te sterk, je zou wanhopig lijken, geef de jongen de ruimte ook.
 • Een goed teken iemand zich aangetrokken voelt tot jou, is dat zij tot u zullen praten veel, misschien zelfs met uitsluiting van anderen. Dit werkt vooral voor mensen die je net ontmoet, vrienden kan moeilijker te achterhalen zijn.
 • Laat hem niet zie je staren sterrenhemel eyed.
 • Als hij plant een op je, duw hem weg en maak de grap die je nodig hebt om te ademen dan trekken die sukkel recht opnieuw

Waarschuwingen

 • Maak hem niet stoppen van zijn vrienden. Je zult vrij snobistisch lijken. Kijk maar eens naar hem toen hij al alleen.
 • Soms is een kerel gewoon niet zoals jij, hem niet te hard, je hoeft alleen te laten gaan.
 • Wees aardig voor de man! Als je niet aardig, zal hij niet zoals jij.
 • Wees gewoon jezelf! Als je een leuke, humoristische, zoete soort meisje... dan misschien heb je geluk! Die misschien net wat hij zoekt.
 • Vergeet ook niet dat als hij flirt met je, zou hij gewoon wil dat je vrienden met voordelen zijn.
 • Sommige jongens zullen graag je maar niet wilt een vriendin, dus wees voorbereid voor het geval dit antwoord je krijgt.
 • Sommige jongens zijn niet goed in het oppakken van signalen en kan volledig mis dat je niet te vragen over hun vriendin statuut uit pure nieuwsgierigheid.
 • Hij kon ook een vriendin, zorg ervoor dat je nummer een te volgen!