Wkanl

Hoe maak je een jongen kennisgeving u nog meer te maken

Oke, dus er is deze jongen je wilt, toch? En je denkt dat hij merkt je een beetje, maar je wilt dat hij je meer ziet (en op een andere manier dan voorheen). Lees verder om erachter te komen hoe je hem je merkt meer.

Stappen

Hoe maak je een jongen kennisgeving u nog meer te maken. Zijn vrienden met hem.
Hoe maak je een jongen kennisgeving u nog meer te maken. Zijn vrienden met hem.
 1. 1
  Zijn vrienden met hem. Heb je geliefde merk je eerst. Geven een goede eerste indruk, in de gangen zeg hallo, misschien lopen met hem mee naar de klas en een beetje praten. Vormen een kleine luchtbel in zijn gedachten over jou.
 2. 2
  Er altijd zijn voor je geliefde. Soms jongens kan verwarrend zijn, en soms kunnen ze verdrietig zijn. Als je ziet je geliefde naar beneden, en door hemzelf, of gewoon op een muur op zoek triest gaan met hem en vraag "Gaat het?" Laat hem weten dat je er altijd voor hem als hij wil praten, en dat hij je kan vertrouwen. Vergeet niet om hem eens geven wat ruimte in de zoveel tijd, of als hij kijkt alsof hij wil alleen zijn. Dit zal hem missen uw comfort en hij zal over je denk.
 3. 3
  Geef hem een paar schattige kleine aanwijzingen. Te maken een jongen merken dat je, je moet soms handelen op een manier die laat doorschemeren u wilt meer worden opgemerkt. Als u vindt hem op zoek naar jou, maak oogcontact met hem en geef hem een ​​lieve onschuldige gesloten mond glimlach. Houd het oogcontact gedurende ongeveer vijf seconden, daarna afbreken. Dit laat je geliefde af over uw verleidelijke glimlach.
 4. 4
  Flirt een beetje. Jongens zullen jongens, en een beetje flirten zal geen kwaad je. Het is goed om te flirten een beetje, laat je geliefde met een geheugen van een mooi meisje dat heeft ook enige interesse in hem. Hij zal terugkomen om de gunst eens en voila terugkeren, zal gesprekken beginnen te rollen.
 5. 5
  Praat met een man als een man. Laat het meisje praten met je vrienden! Meestal, een manier om een man te krijgen om je meer opvalt is over hem praten. Vraag hem over zijn spel als hij speelt een sport, of een kunstwerk als hij in de kunst, of wat je vindt hij hobbies inch Uw verpletteren zal vrijwel zeker gevleid, responsief, en misschien zelfs een tikkeltje beetje beschaamd als hij verlegen is als je vraagt ​​over zijn dag. Hij zou ook vragen stellen over je een beetje.
 6. 6
  Laat hem achter je aan. Een vriend is er altijd, maar als je wilt dat je geliefde je meer opmerken, dan heb je niet beschikbaar te zijn zodra in een tijdje. Breek een gesprek mooi en excuseer jezelf af, of praten met een andere man. Laat hem af over de mysterieuze kant van u.
 7. 7
  Als je niet per se de mooiste meisjes, proberen en vraag hem wat hij zoekt in een meisje als hij zegt kijkt, dan vraag hem waarom en zeggen dat het allemaal over de persoonlijkheid niet ziet. Ook blijven geven hem tips.
 8. 8
  Als de tijd rijp is leunen en kus hem op de wang of lippen en snel weg te trekken en afspoeling lieten hem willen meer!

Tips

 • Laat hem met iets te denken, zodat hij je beter zult herinneren.
 • Wees jezelf. ALTIJD. Als hij niet leuk voor je dat, hij heeft een probleem.
 • Wees niet te plakkerig, omdat ze misschien ergeren.
 • Als hij is het type dat net als meisjes voor de looks... dan schroef hem! Zoek een man die meer in diepere dingen!
 • Niet blijven vragen hem uit als hij nee zegt! Vergeet hem en een andere jongen. Je zou hem jaloers te maken, of je zou kunnen eindigen vergeten over hem helemaal.
 • Als hij begint of al dating iemand terwijl je een oogje op hem, geef de hoop niet verliezen. Houd je hoofd omhoog en wees zijn vriend. Herinner hem waarom je een veel betere match zou zijn.
 • Vraag naar zijn mobiele nummer, zodat u kunt de tekst hem.

Waarschuwingen

 • Wees niet onbeleefd over andere meisjes en praat slecht over andere meisjes. Jongens zullen kijken alsof je jaloers bent.
 • Handel niet te girly. Maar ook niet proberen om een ​​tom boy ofwel! Jongens zoals girly meisjes, maar niet meisjes die bang zijn van alles. Het vertelt hem dat je niet van risico en jongens hunkeren risico. (Opmerking: dit geldt niet voor alle jongens).
 • Doe niet alsof iemand anders. Dit zal niet eeuwig duren en later zal hij denken dat je een leugenaar.
 • Niet te weten wat hij leuk vindt om te doen en gaan doen, tenzij je altijd al wilde proberen, maar nooit iets anders dat je nooit zou doen om een ​​man te imponeren dan doen. Vooral iets riskant.
 • Wees u ervan bewust, toen hem sms'en. Ga niet alle tekst-gek en stuur hem een ​​bericht 20 keer elke dag. Gewoon een snel "hallo, hoe gaat het?" zal doen. Laat het gesprek einde van nature, en niet proberen om het op te slepen. U zult komen als vervelend of wanhopig.
 • Als hij is uit iemand anders, kom niet aan het andere meisje het hoofd met een houding, want hij is met haar. Het is niet haar schuld, omdat je niet kan controleren wie je je aangetrokken voelt.
 • Niet tonen u schelen als hij praat met andere meisjes. Dit maakt hem beseffen dat je er bent, maar je bent prima zonder hem.