Wkanl

Hoe je dik haar te krijgen

Sommige mensen worden geboren met dik haar, terwijl anderen hebben dunnere haren door de natuur. Andere factoren, zoals de vergrijzing, uw omgeving en uw stress niveau kan ertoe leiden dat je haar uit te vallen. Dunner wordend haar is niet helemaal te vermijden, maar er zijn vele strategieën die je kunt gebruiken om je haar lijkt meer vol. Lees verder om te weten te komen over haarverzorging technieken, veranderingen in levensstijl en behandeling opties die kunnen leiden tot dikker haar.

Stappen

Hoe je dik haar te krijgen. Vermijd chemische gebaseerde shampoo, conditioner en styling producten.
Hoe je dik haar te krijgen. Vermijd chemische gebaseerde shampoo, conditioner en styling producten.

Zorg voor je haar

 1. 1
  Vermijd chemische gebaseerde shampoo, conditioner en styling producten. De meeste haarproducten bevatten chemische stoffen die effectief zijn bij het reinigen van uw haar, maar kan veel schade veroorzaken. Sommige mensen worden niet beïnvloed door deze chemische stoffen, maar als u zich zorgen maakt over dunner wordend haar, is het best om ze te vermijden.
  • Natrium laurier en laureth sulfaten zijn reinigingsmiddelen gevonden in de meeste shampoos. Ze strippen het haar van natuurlijke oliën en veroorzaken haar te verzwakken en vallen uit de tijd.
  • Kiezen voor biologische producten of producten gemaakt met natuurlijke oliën en zeep agenten. Controleer www.thegoodguide.com voor gedetailleerde informatie over de verschillende haarproducten en welke zijn beter om te gebruiken voor de betrokkenen over haaruitval.
 2. 2
  Niet wassen je haar elke dag. Onze hoofdhuid produceren natuurlijke oliën die de vacht van de haren en het beschermen van buitenaf schade. Wanneer deze oliën elke dag worden weggespoeld, het haar wordt zwakker na verloop van tijd.
  • Ieder lichaam is anders, maar de meeste mensen moeten in staat zijn om comfortabel twee tot drie keer per week wassen hun haar zonder dat het te vettig. Als je haar is van nature vrij vettig, wilt u misschien om het te wassen drie tot vier keer per week in plaats.
  • Gebruik een "droge shampoo" om je haar te behandelen in tussen de wasbeurten. Het houdt het fris en heeft het extra voordeel van het maken van haar er dikker. Droog shampoo is een poeder kun je kam door je haar, vooral rond de wortels, tussen de wasbeurten.
 3. 3
  Gebruik etherische oliën om je haar dikker. Kamille, lavendel, rozemarijn, tijm, geranium en cederhout, onder anderen, helpen dikker haarfollikels.
  • Solliciteer 10 tot 20 druppels van de gekozen olie op je hoofdhuid en masseer de olie in met uw vingers. Gebruik je vingers om wrijf de olie tot aan de uiteinden van je haar.
  • Je zou ook kunnen 3 tot 5 druppels etherische olie mengen in je shampoo of conditioner bij het wassen van je haar.
  • Diep conditie van je haar door het toevoegen van vijf tot 10 druppels etherische olie aan 3 tot 4 gram van ricinusolie, olijfolie, jojoba-olie of zonnebloemolie. Breng de olie op je haar, zorg ervoor dat elke streng te dekken. Wikkel je haar in een handdoek en laat de olie te zitten voor 30 minuten, daarna shampoo en conditie als normaal.
 4. 4
  Behandel je haar zachtjes om haaruitval te verminderen. Gebruik een grove kam in plaats van een borstel, en berekent dan de klitten met zorg, in plaats van ze te trekken door.
  • Wees vooral voorzichtig wanneer je haar nat is. Niet handdoek ruwweg te drogen of wring het uit, omdat dit kan leiden tot een aantal haartjes te breken. Gebruik een handdoek om zachtjes knijpen en dep je haar droog plaats.
  • Vermijd paardenstaarten en andere kapsels die trek en strek de strengen van je haar.
 5. 5
  Vermijd hitte styling tools. Gebruik föhns, straight strijkijzers en krultangen spaarzaam. Overmatig gebruik van verwarmde haar apparaten zorgt ervoor dat je haar droog en breekbaar geworden, waardoor het vallen veel gemakkelijker.
 6. 6
  Laat je haar te laten groeien in zijn natuurlijke textuur en kleur. Vermijd kleurstoffen, hoogtepunten en chemische behandelingen. Elk type van chemische toegepast op uw haar zal beschadigen en droog het uit. Zelfs natuurlijk haar bliksem technieken, zoals het gebruik van citroensap, kan je haar veroorzaken om rafelen.
 7. 7
  Probeer volumegevende technieken voor een vollere uitstraling. Er zijn veel volume-het stimuleren van producten op de markt. Ga dan voor degenen met natuurlijke ingrediënten.
  • Was je haar met een Volumizing shampoo te golven en volume toe te voegen aan de kruin van je hoofd, waardoor je haar voller lijken.
  • Breng een Volumizing conditioner om de strengen en de wortels van je haar elke keer dat je shampoo. Voorkomen dat de conditioner op de bovenkant van je hoofd in de buurt van de wortels van het haar, die kan maken haren lijken dunner door het te verzwaren.
  • Probeer het gebruik van wortel lifters en volumizing spuitbussen voor het stylen van je haar om de volheid u zoekt te krijgen.
 8. 8
  Krijg je haar knippen. Het afsnijden van droge, dode uiteinden voegt nieuw leven aan haar, waardoor het dikker lijken. Korte botte bezuinigingen, zoals bobs, maken het haar voller.

Waardoor veranderingen in levensstijl

 1. 1
  Eet een goed uitgebalanceerd, gezond dieet met veel vitamine B en ijzer. Veel mensen ervaren dunner wordend haar omdat ze tekorten aan voedingsstoffen.
  • Vitamine B speelt een grote rol in de gezondheid van je haar, en het krijgen van genoeg van het is essentieel voor het houden dik haar en het verminderen van hoeveel je schuur. Goede bronnen van vitamine B zijn onder andere fruit, groenten, noten en bruine rijst, onder anderen.
  • Diëten tekort aan ijzer leiden tot slechte haargroei. Goede bronnen van ijzer zijn rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, gevogelte, vis, groene bladgroenten en ijzer-verrijkte graanproducten.
  • Neem prenatale vitamine supplementen. Prenatale vitamines bevatten de juiste combinatie van vitaminen voor heide haar, en als bonus, gezonde nagels en huid.
 2. 2
  Bescherm je haar tegen chemicaliën en verontreinigende stoffen. Het is moeilijk om de blootstelling aan alledaagse gifstoffen uit het milieu te voorkomen, maar er zijn een paar preventieve methoden die u kunt proberen:
  • Wikkel je haar in een sjaal of muts als je wandelen of fietsen door het drukke verkeer. Milieubelasting van de auto kan saai en plat je haar, waardoor het lijkt slap en ongezond.
  • Draag een badmuts in gechloreerde zwembaden. Heb je ooit had een stylist je vragen als je een zwemmer? Chloor blijft in haar en maakt het zichtbaar droog en beschadigd. Bescherm je haar in het zwembad, of moet u om het te wassen met een goede shampoo voor de chloor droogt.
 3. 3
  Masseer je hoofdhuid regelmatig met uw vingertoppen. Massage verbetert de bloedsomloop naar je hoofdhuid, het helpen groeien gezond haar.
 4. 4
  Onderzoek uw stress niveau. Stressvolle situaties vaak leiden tot haaruitval. Als je een bron van stress kunt verwijderen uit je leven, overwegen dit te doen.
  • Sommige bronnen van stress zijn onvermijdelijk, maar ze verdwijnen meestal na een tijdje. Als je haar uitvalt als gevolg van een stressvolle situatie, zal het waarschijnlijk terug te groeien met de situatie is opgelost.
  • Dunner wordend haar zelf kan een bron van stress zijn. Rust je geest door het doen van alles wat je kunt om te helpen uw haar gezond zijn, zoals het gebruik van natuurlijke producten, het maken van gezonde keuzes, en het krijgen van al uw vitaminen.

Nastreven behandelingsopties voor dikker haar

 1. 1
  Probeer een over-the-counter haargroei product. Er zijn producten gemaakt voor zowel mannen en vrouwen die zijn gevonden effectief door veel mensen te zijn.
  • Sommige van de producten zijn haargroei-stimulerende shampoo, en anderen hebben een meer gecompliceerde aanvraagprocedure die vereist dat u met het product om te zitten op je hoofd en laat het aan het werk. Doe wat onderzoek om erachter te komen wat goed is voor uw behoeften.
  • Test het product op een onopvallende deel van je hoofd voordat u het op uw gehele hoofdhuid, omdat je een allergie kan hebben.
 2. 2
  Krijgen hair extensions. Extensions zijn om uw bestaande strengen haar op zo'n manier dat ze in combinatie met uw natuurlijke textuur en kleur bevestigd. Ze kunnen zo lang of kort als u wilt.
  • Extensies kan duur zijn, dus voeren wat onderzoek voordat je kiezen welk type te krijgen.
  • Bezoek een stylist om te vragen om informatie over extensies en hebben ze geplaatst in je haar.
 3. 3
  Overweeg haartransplantaties. Algemeen genoemd haren stekkers, worden haartransplantaties operatief ingebracht in de plekken waar het haar is kaalheid of dunner.
  • Deze methode wordt meestal gevolgd door mannen, maar vrouwen met dunner wordend haar kan krijgen ook haartransplantaties.
  • Haartransplantaties worden gedaan in het kantoor van een arts. Raadpleeg uw arts of vragen om een ​​doorverwijzing naar verdere informatie over de vraag of u een goede kandidaat voor deze procedure krijgen.

Tips

 • Gebruik kokosmelk shampoo en conditioner (deze geen sulfaat bevatten).
 • Zet olijf-of kokosolie op je haar, voor minimaal een uur voordat je douche, ten minste een keer of twee keer per week voor het beste resultaat bevelen.
 • Heb je haar niet trekken of benadrukken het uit te veel.
 • Lees altijd de fles voordat er iets zetten in je haar.
 • Om zich te dik haar hakken enkele van de gebieden van het haar dat je niet de zorg over, zoals de achterkant van je hoofd. En plak ze op de gebieden die je zorg over en willen dik haar.