Wkanl

Hoe je betere cijfers te krijgen op de middelbare school

Dus bent u nerveus over te gaan op de middelbare school? Niet zo geweldig doen op de middelbare school of willen naar de top van de klas als eerstejaarsstudent te zijn? Voeg deze tips in je leven en je moet op je weg om er een top student!

Stappen

Hoe je betere cijfers te krijgen op de middelbare school. Verwijder eventuele afleiding tijdens het studeren.
Hoe je betere cijfers te krijgen op de middelbare school. Verwijder eventuele afleiding tijdens het studeren.
 1. 1
  Verwijder eventuele afleiding tijdens het studeren. Als je vervelende broers en zussen die in en uit van uw kamer schreeuwen, of je hebt een mobiele telefoon klaar om ring op elk ogenblik, bent u gebonden aan tijd te verspillen. Verwijder alle afleidingen zo goed als je kunt.
 2. 2
  Studeren in korte intervallen van 30 tot 60 minuten. Na het lezen van een stuk of het oplossen van veel problemen, je hersenen nodig heeft om te ontspannen en te vernieuwen voor een beetje te oefenen, maar laat niet de pauzes bestaan ​​meer dan 5 minuten lang. Een badkamer vakantie of een wandeling rond uw huis zijn de beste opties.
 3. 3
  Finish alle opdrachten per dag minimaal vóór de vervaldag. Dit geldt ook voor huiswerk, onafgewerkte classwork en projecten. Finish opdrachten die wegens eerder zijn, eerder. Met andere woorden, prioriteren je werk als 'vanwege eerder en later als gevolg', met het doen van de 'vanwege eerder' eerst.
 4. 4
  Hand in nette werk. Leerkrachten hebben doorgaans betere indruk van studenten met beter uit kranten, zelfs als het niet zo goed als een slordig. Maar dit zal niet krijg je betere cijfers: je krijgt de rang die je verdient. Maar een goede indruk zal de leraar en jezelf meer comfortabel om te praten met elkaar en laat de leraar die je helpen, die, op de lange termijn, zal u een veel hogere kans met een betere kwaliteit te geven te maken.
 5. 5
  Wist u dat de gemiddelde persoon besteedt tot 4 jaar van hun leven te wachten? Gebruik een extra wachttijd om te studeren. Je hoeft niet te kijken als een hardcore nerd lezen van een leerboek in de spreekkamer, breng een stuk papier met notities geschreven op hen of breng je wiskunde werkboek en doe je huiswerk. Niet alleen zal dit u helpen voor te bereiden op uw test (s), zal het ook minder waarschijnlijk te maken je je verveelt.
 6. 6
  Als je kunt, kiest lessen je wilt, maar niet degene die je al genomen of weet. Dit is vals spelen, en je kunt niet in goede universiteiten krijgen door vals te spelen. Maar genieten van een klasse zal eigenlijk maken de klas te zijn en lijken klas gemakkelijker.
 7. 7
  Bekijk optionele extra krediet projecten als verplicht. Zelfs al is het maar 5 punten toegevoegd aan je rang. Wanneer het voegt, krijg je een solide 1-2 misschien 3% hogere gemiddelde die nooit kwaad.
 8. 8
  Heb een, "ik ga ace deze test / examen" houding. Gerust gevoel is bewezen dat ze helpen ernstiger te zijn en maak je harder studeren de avond tevoren.
 9. 9
  Kijk succesvolle studenten om te zien waarom ze zo goed doet. Het is niet na te bootsen als je niet hun elke beweging en plan kopiëren. Gewoon vragen hen hoe zij studie is prima.
 10. 10
  Kijk mislukte studenten om te zien waarom ze slecht doen. Het tegenovergestelde van hen doet zal je betere cijfers, uiteraard.
 11. 11
  Probeer zo worden georganiseerd als je kunt. Het duurt ongeveer 5 minuten voor een ongeorganiseerde persoon om hun dingen te vinden. Stel je nu als je veel huiswerk! Een goede 20-30 minuten zal worden verspild als je niet georganiseerd. In 20 minuten kan je een paar nieuwe woorden te leren in een nieuwe taal!
 12. 12
  Eet een voedzaam ontbijt. Er gaat niets boven een betere school dag waarop je hersenen op volle toeren en je maag niet grommen.
 13. 13
  Beoordeling merkt meteen na de les, indien mogelijk. Zo niet, beoordelen ze op studiezaal en / of thuis. Herziening van hen een keer per dag gedurende 5 minuten zal sterk verhogen van uw kansen om ze te onthouden. Als u geen aantekeningen heeft genomen, te maken of te schrijven op steekkaarten thuis krijgen van uw informatie van uw tekstboek, en volgt hetzelfde proces.
 14. 14
  Lees of magere uw tekstboek voor de les. Het kan geen kwaad om te "leren" iets twee keer. Het zal ook aan u worden uitgelegd duidelijker terwijl al weten wat je gaat leren.
 15. 15
  Studeren met een vriend of een ouder die weet het materiaal ook. Uw docent is niet beperkt tot een gecertificeerde leraar.
 16. 16
  Hulp krijgen. Het lijkt vrij duidelijk, maar sommige studenten zijn te verlegen om hulp te krijgen of gewoon niet genoeg zorg om dat te doen. Het zal ervoor zorgen dat u begrijpt al het materiaal, zodat u volledig voorbereid op een "A" te krijgen. Je studie alles wat je wilt, maar als je niet helpen en te begrijpen wat je leert, zult u niet de kwaliteiten u nastreeft krijgen.

Tips

 • Doe je werk niet uitgesteld tot de laatste minuut.
 • Als je niet goed in wiskunde of iets vergelijkbaar met het, probeer dan de 'gok-en-check "-methode, indien mogelijk.
 • Als je het antwoord niet weet, is het bewezen dat je eerste instinct juist is. Uw antwoord niet wijzigen tenzij u daar bewijzen en u bent absoluut zeker.
 • Indien mogelijk, studeren in natuurlijk zonlicht. Het is wetenschappelijk bewezen om u te helpen meer te concentreren.
 • Niet alleen de studie van de dag voor het examen, studie voor het grootste deel van de dag je kunt studeren.
 • Als je niet iemand om je te helpen hebben of te verlegen om te vragen of de leerkracht, vergeet niet er is dat een persoon die kan helpen en dat ben jij. Herzie uw leerboek! Als je niet weet definities, zoek ze op. Studeren, echt, is alles over gezond verstand
 • Potentiële test vragen zijn vaak geopenbaard in de eerste en de laatste minuten van de les. Profiteer van deze.
 • Denk positief.

Waarschuwingen

 • Als u een test mislukt, geef niet op. Giving up zal alleen je cijfer erger. Zelfs 1% is beter dan niets.
 • het opgeven van slechts bewijst hoe zwak je bent, zelfs als je niet de beste geef niet op en bewijzen dat je het kan doen.
 • Probeer niet te veel stress of angstig zijn voor een test. Nerveus zal je aan het denken over je klas meer dan uw huidige opdracht.
 • Denk positief.