Wkanl

Hoe je aan je geliefde te praten zonder te worden verpletterd

Een crush, maar watje uit elke keer als je wilt iets zeggen tegen hen? Je bent waarschijnlijk bang voor afwijzing of dat je iets stoms zeggen. Nou, op te vrolijken! Uw kansen zijn niet zo slecht als je denkt dat ze zijn (vooral als je en je geliefde zijn al vrienden), en als je niets doet, zal je kansen zijn nul. Met dit in gedachten, maak je klaar om te staken een gesprek met je geliefde die niet zal eindigen in je wordt verpletterd! Wilt u weten hoe het te doen? Lees verder!

Stappen

Hoe je aan je geliefde te praten zonder te worden verpletterd. Denk na voordat je spreekt.
Hoe je aan je geliefde te praten zonder te worden verpletterd. Denk na voordat je spreekt.

Methode een: relax

 1. 1
  Denk na voordat je spreekt. Je kunt krijgen over je nervositeit-of te elimineren geheel-door het nemen van een moment om uw opties te overwegen. Thuis oefenen voordat u daadwerkelijk het naderen van je geliefde, en je zal niet worden gevangen in een onhandig moment van stilte. Neem de tijd, vooral als je op het punt om een ​​eerste indruk te maken op iemand die voor u belangrijk is.
  • Praktijk in de spiegel. U zult willen ervoor zorgen dat je weet wat je gaat zeggen, maar maak het niet klinken gerepeteerd. Stel je een verscheidenheid van situaties waarin u misschien de gelegenheid om je geliefde mee te praten, en te handelen deze in voor de spiegel hebben. Hoe meer je voorbereid bent, hoe meer vertrouwen je zult tijdens het gesprek zelf.
  • Veel plezier ermee. Tuurlijk, probeer dan de ernstige versies van wat je wilt zeggen, maar ook zeggen dat het in een volledig goofy manier die maakt je aan het lachen. De minder ernstige neem je jezelf, hoe natuurlijker je zal zijn wanneer de tijd komt.

Methode twee: maak uw verhuizing

 1. 1
  Benader je geliefde als je alleen bent. De eerste keer dat je interactie op een persoonlijk niveau in een ongedwongen situatie zou moeten zijn zonder al te veel andere mensen rond om je af te leiden. Het midden van de dansvloer zou geweldige plek om een lang gesprek hebben niet, bijvoorbeeld.
  • Jongens, probeer dan niet om dit te doen als er niemand in de buurt, ofwel.
 2. 2
  Introduceer jezelf. Zelfs als je eerder hebt ontmoet, het geeft het gevoel dat dit een nieuwe start voor jullie beiden. Vergeet alle genante ontmoetingen u in het verleden hebt gehad, je bent het draaien van een nieuw blad!
 3. 3
  Vraag je geliefde over zichzelf. Vraag nadenken stemmende zaken die betrekking hebben op uw huidige situatie-"waarom" en "hoe" vragen zijn meestal het beste als je wilt praten voor een tijdje. Deze leiden vaak tot diepgaande discussies die jullie beiden kunnen deelnemen aan, wat ideaal is als praten met een oogje.
  • Vergeet niet om af en toe tussenbeide als je geliefde is het vertellen van een lang verhaal. Dit zal ze laten zien dat u aandacht te besteden aan wat ze te zeggen hebben. Als je komt met een verhaal te vertellen, zorg ervoor dat je geliefde klaar is met praten voordat u begint, en houd het kort en krachtig, zodat je geliefde niet denken dat je vol van jezelf bent.
 4. 4
  Vragen voor een date. Als u het gevoel dat het gesprek goed gaat, aarzel dan niet om te vragen wanneer je geliefde is weer vrij. Dit kan variëren van een paar minuten bij de lunch morgen om een ​​bonafide date met film en diner-uw verzoek zal afhangen van hoe zeker je je voelt en hoe je geliefde fungeert terwijl je praat. Worden
  • Als je eenmaal hebt dacht dat het door en u kunt vertellen dat ze geïnteresseerd zijn in jou, maak je geen zorgen over het vragen wanneer je elkaar kunnen zien na deze.
 5. 5
  Wees je bewust van de situatie. Je bent niet per se altijd een warm onthaal krijgt als je eerst proberen om een ​​gesprek te starten. Als je geliefde lijkt uitgeschakeld of verveeld, vragen of er iets mis is, misschien is het een slechte dag, misschien ze hebben iets op hun hoofd.
  • Als er niet lijkt om iets afleidende je geliefde en zijn of haar ergernis met u nog steeds lijkt te verhoogstrips zijn, excuseer jezelf beleefd, maak een snelle ontsnapping, en overweeg dan te proberen een andere dag.
 6. 6
  Handvat afwijzing rustig. Het is mogelijk dat je geliefde voelt gewoon niet op dezelfde manier over jou. Als u vaststelt dat dit het geval is, kunnen de twee van u nog praten, maar je moet accepteren dat een romantische relatie tussen jullie is onwaarschijnlijk.
  • Er is niets erger dan het gevoel onbeantwoorde liefde voor iemand die is helemaal niet van bewust, dus als je geliefde vriend-zones je, gewoon accepteren en verder gaan.

Tips

 • Giechelen, blozen, friemelen, en haar-of face-ontroerend zijn allemaal tekenen dat zich manifesteren als je praat met iemand die je wilt. Als je geliefde doet een van deze dingen, kennis te nemen-het waarschijnlijk betekent dat hij of zij is nerveus om je heen, ook.
 • Je uiterlijk is niet zo belangrijk in deze context als uw vermogen om een ​​gesprek voeren, maar op zoek naar leuke kan geen kwaad, dus een beetje extra tijd te besteden aan uw keuze van de outfit, haar, hoe je ruikt, en make-up (indien je draagt ​​een). Immers, de eerste indrukken zijn altijd!
 • Proberen om cool en zelfverzekerd blijven, maar handelen niet eigenwijs.
 • Als je een woord flub of flappen iets uit zonder na te denken, speel het af met een lach of een schouderophalen. Je geliefde misschien niet eens merken als je niet een big deal van te maken!
 • Als je bezorgd over wat je gaat zeggen bent, maak een lijst van vragen / onderwerpen te brengen als het gesprek begint te wankelen. Onderwerpen die u interesseren jullie beiden zal praten veel gemakkelijker.
 • Voor iedereen die zich serieus zorgen over te praten met een oogje, vraag dan een van je vrienden om het toepassingsgebied dat de situatie voordat je omhoog gaat naar je geliefde. Als ze in de stemming om te praten, zou je vriend te kunnen halen die op en u laten weten. Zo niet, probeer het opnieuw een andere keer.

Waarschuwingen

 • Maakt niet uit wat, altijd handelen zo natuurlijk mogelijk. De meeste mensen kunnen vertellen wanneer iemand zijn nep of geremd. Trouwens, wil je niet je geliefde om je voor wie je bent?
 • Niet in paniek raken. Zolang je hebt geoefend en voldoende voorbereid, zal dit niet een probleem in je hoofd moet je al weten wat te doen onder alle omstandigheden.
 • Weet dat na een bepaald aantal mislukte pogingen, is het tijd om te gooien handdoek in de ring. Zelfs als je denkt dat je je geliefde te maken zoals u als hij of zij praat je genoeg, zal dat soort gespannen relatie onvermijdelijk terecht in liefdesverdriet.