Wkanl

Hoe te praten met je geliefde, zelfs al ben je verlegen bent

Veel mensen hebben een crush. Praten met je geliefde kan heel eng en heel intimiderend. Echter, de druk van je af! Dit artikel zal je leren waardevolle stappen en je zult moeten hebben met je geliefde gemakkelijk in een mum van tijd!

Stappen

Hoe te praten met je geliefde, zelfs al ben je verlegen bent. Hebben altijd vertrouwen, zelfs als je verlegen bent.
Hoe te praten met je geliefde, zelfs al ben je verlegen bent. Hebben altijd vertrouwen, zelfs als je verlegen bent.
 1. 1
  Hebben altijd vertrouwen, zelfs als je verlegen bent. Denk aan wie je bent, en als je geliefde houdt van je zoals je bent, zullen ze je accepteren. Het hebben van zelfvertrouwen is een van de belangrijkste manieren om de aandacht van je geliefde te krijgen. Niet genoeg vertrouwen zal laten zien door je woorden en daden. Wees trots op wie je bent!
 2. 2
  Wees jezelf wanneer je met je geliefde te spreken. Je geliefde misschien niet leuk als je voordoen als iemand die je niet bent. Plus, het wordt vermoeiend om elke dag te zetten op een handeling. Je persoonlijkheid moet doorschemeren uw woorden. Wees nooit schamen voor wie je bent - probeer niet om jezelf te verbergen!
 3. 3
  Gesprekken kunnen eenvoudig worden gestart met slechts een simpele zin. Al duurt het is moed en vertrouwen in jezelf. Als je op doorreis bent in de gangen, gewoon proberen om de moed om hi en zacht glimlach zeggen krijgen! Er is niets krachtiger dan een echte, erkennen glimlach. Oogcontact is ook heel belangrijk in deze stap.
  • Als je een oogje op een meisje, compliment haar outfit of haar, maar alleen als het echt er mooi. Als het duidelijk is dat ze een slechte haar / outfit dag, zal ze zelfbewust over het zo blijven rustig en zoek een andere manier om een ​​gesprek te beginnen.
  • Als je verliefd op een jongen, zou je willen hun uiterlijk en aandacht compliment over iets wat ze deden. Bijvoorbeeld, je zou kunnen zeggen: "He, dat de presentatie je deed in de klas was geweldig" of "Je deed het geweldig bij gisteren voetbalspel". Dit soort dingen zullen hun ego boost en maken ze een goed gevoel over zichzelf.
 4. 4
  Heeft u een interessant onderwerp om over te praten. Lees sommige blogs of kijk het nieuws. Lees tijdschriften, boeken, tv kijken, zijn avonturen, naar andere muziek luisteren, en let op de verschillende films. Als u uw kennis uit te breiden naar een verscheidenheid van onderwerpen, dan moet je veel om over te praten met je geliefde!
 5. 5
  Liegen niet als je praat met je geliefde. Als hij / zij heeft een hobby die je niet doen, zich te onthouden van liegen en vertellen ze je bevalt ook goed. Je geliefde zal uiteindelijk de waarheid ontdekken en hun mening over geven en in een weinig of sterk verminderen.
 6. 6
  Wees aardig. Geef nooit je geliefde gemiddelde looks of iets om de aandacht te vestigen, tenzij hij / zij weet dat je een grapje met hen. Als je dat doet tease of grap met hen, zorg ervoor dat het duidelijk is en dat je niet echt meent. Echter, te veel plagen leiden tot gevoelens en een zure relatie pijn! Houd uw plagen tot een minimum en luchtige, plagen ze alleen maar over dingen die je weet dat ze niet erg. Weg te houden van lichtgeraakt onderwerpen.
 7. 7
  Breken slechte gewoonten. Heeft u slechte gewoonten terwijl je praat met je geliefde, zult u bij een keerzijde. Probeer jezelf te zijn, maar zich te onthouden van overmatig vloeken, roepen alles achterlijk, enz. Houd uw gesprekken onschuldig, schoon, maar onderhoudend op een positieve manier.
 8. 8
  Na een gesprek met een veel te verpletteren, eindelijk naar buiten komen met te zeggen dat je net als hem / haar, maar zeg dan niet de exacte lijn! Uw lijn moet iets als een hint, maar groot en duidelijk genoeg dat je geliefde het punt zal krijgen en te begrijpen zijn. Kom met iets origineels:
  • Probeer niet te gebruiken "um" en "ah" te veel. Het zal je geliefde denken dat je bent veel te verlegen! Wanneer belijden met je geliefde op hen, laat ze weten over het met vertrouwen tegemoet. Iedereen houdt van iemand met vertrouwen - hoe meer vertrouwen, hoe beter. Wees echter voorzichtig over het hebben van te veel vertrouwen!
  • "Hallo, eh, kijk, ik denk dat ik gevoelens voor je" goed genoeg zal zijn (zie tips voor meer suggesties).
  • Onthouden van het klinken als u de lijn hebt geoefend. Een tot drie "um" of "ah" zal laten klinken natuurlijker - plak ze op geschikte plaatsen!
  • Hebben oogcontact wanneer je vertelt je geliefde je hem / haar graag. Het zal je lijken meer vertrouwen en het maakt je vet uitzien!
 9. 9
  Als je geliefde houdt van je rug, dan vraag hem / haar uit! Echter, als je geliefde niet dezelfde gevoelens voor jou, het is prima. Er zijn genoeg andere vissen in de zee. De juiste persoon is die er zijn, voor u klaar te komen om de hoek. Als je nog nooit voorbij dit evenement, zult u nooit uw ware liefde te vinden! Move on!

Tips

 • Wees eerlijk. Niet liegen. Als je liegt tegen de persoon die je wilt, zullen ze erachter komen uiteindelijk en je geen respect voor.
 • Niet onbeleefd zijn als je geliefde niet willen je terug. Het is niet eerlijk om hen dat u hen betekenen uiterlijk en zijn onbeleefd om ze alleen maar omdat ze zijn niet geïnteresseerd in je.
 • Voelt altijd leuk! Met uitstekende hygiëne zal u helpen dat gevoel te bereiken. Poets je tanden, neem een ​​douche elke dag, enz.
 • Wanneer u klaar bent om je geliefde mee te praten zijn, probeer dan aan te kleden op een manier die je zelfvertrouwen een impuls zal geven en u een comfortabel gevoel. Het zal alles een stuk makkelijker op jou te maken! Probeer het dragen van een outfit die je geliefde eens gecomplimenteerd.
 • Vergeet niet dat bijna alles in ons leven de moeite waard te hebben lef en moed. Kan je het doen!
 • Vergeet niet: als je geliefde is niet in u, zal er zeker meer! Probeer niet te obsederen over deze ene persoon.
 • Vertel het niet aan je geliefde dat je ze leuk als hun houding ten opzichte van u is niet positief. Als je geliefde doet als jij, zal hij / zij waarschijnlijk kijken neer op de vloer, lacht schuchter en zij zullen in je ogen kijk!
 • Laat het niet te lang! Als je dat doet, zou een andere vent haar te krijgen voordat je dat doet, dat is een vreselijk gevoel.
 • Voordat je je geliefde vertel je ze leuk, vinden een kans om subtiele accenten starten om hen. (Iets dat zou kunnen doorgaan voor een ongeval als de persoon vragen het, Als u merkt dat de persoon niet bevalt, kunnen zij niet geïnteresseerd zijn). Zien of de persoon reageert op deze aanrakingen. Als ze dat doen zijn ze het meest waarschijnlijk geïnteresseerd.
 • Kom niet te sterk.
 • Suggesties voor het belijden om je geliefde dat je hem / haar graag:
  • "He uh... Ik heb veel gepraat met u omdat ik van u"
  • "Hallo, leuk je weer te zien, eh, kijk, ik vind je leuk"
  • "Hey. Ik moet je iets vertellen. Ik misschien um, sorta beetje zoals je een beetje"
  • "Uh hi.. eh oke ik weet dat ik verlegen en al, maar ik heb gevoelens voor jou.." zoiets zou kunnen werken.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te spelen met uw vingers of sieraden die u hebt op. Ze zullen weten dat je nerveus bent en dat is niet goed.
 • Het hebben van je vrienden praat met hem / haar voor u kan lastig voor de man / vrouw te zijn, het is het beste om gewoon praten jezelf.
 • Vertel het niet aan je vrienden je wilt hem / haar, tenzij je ze eerlijk kunt vertrouwen. Ze zouden iedereen te vertellen, het maken van uw situatie tussen jou en je geliefde onhandig! En zelfs als ze niet vertellen, je nog zou onhandig interactie voelen met je geliefde als ze je in de gaten.