Wkanl

Hoe je aan je geliefde terloops praten

Als u van plan bent op het zoeken naar die persoon heb je een oogje op om te praten, dan zijn deze tips kan nuttig zijn.

Stappen

Hoe je aan je geliefde terloops praten. Benader ze rustig en gebruik maken van een eenvoudige conversatie starter.
Hoe je aan je geliefde terloops praten. Benader ze rustig en gebruik maken van een eenvoudige conversatie starter.
 1. 1
  Benader ze rustig en gebruik maken van een eenvoudige conversatie starter. (Ex. "He, wat is er? ')
 2. 2
  Als ze reageren, blijft het gesprek vanzelf. Laat het einde natuurlijk, geen zorgen te maken over lastige pauzes.
 3. 3
  Als dat zo is einde, iets zeggen, afhankelijk van wat het gesprek is. (Ex. 'Bedankt.', Of 'Ik spreek je later. "
 4. 4
  Als ze niet reageren, kunnen zij niet nog geïnteresseerd.
 5. 5
  Terwijl je zou blijven proberen, zou de beste optie zijn gewoon om verder te gaan. Houd in gedachten, ook zij verlegen.
 6. 6
  Als u wilt blijven proberen, niet krijgen op hun zenuwen.
 7. 7
  Als het gesprek goed gaat, zoals bij sommige glimlachen op hun kant, en ze zetten moeite in het gesprek zeker iets zeggen als, "hey, mijn naam is [naam]." Wat was uw naam? ', En vervolgens vertrekken. Dit zal hen een naam te zetten met je gezicht en denk erover na te geven, hij of zij heeft om uw naam kennen voordat ze echt kunnen dromen over jou!
 8. 8
  Gewoon proberen om vrienden met hem / haar te maken op het eerste als je praat. Wanneer u het gevoel alsof het een koud kunstje om hem / haar te praten, proberen te
 9. 9
  Aan het einde van uw gesprek, doe niet zo opgewonden. Alleen maar omdat ze met je gesproken betekent niet dat ze geïnteresseerd zijn.

Tips

 • Probeer ook om lekker ruiken! Het draait allemaal om de feromonen. Als je zoet ruikt, zullen hun knieën zwak zijn. Als je niet in parfum / eau de cologne, gewoon op deodorant. Maar zorg ervoor dat je niet op te veel. Je moet ook om te douchen.
 • Neem een ​​pepermuntje alvorens ze te praten. Je wilt niet dat ze denken dat je vreselijke adem.
 • Zeg nooit een leugen om jezelf er beter uitzien, is de kans groot dat ze zullen eindigen met het vinden van de waarheid over jou en denken dat je een dwangmatige leugenaar.
 • Verlies nooit zelfrespect. Doe nooit iets dat je niet 100% comfortabel met het doen!
 • Kijk altijd je best, zeker voor een eerste indruk.
 • Meisjes, niet te veel make-up toe te passen, is het een uit te schakelen.
 • Praten over iets dat interesseert jullie beiden. Als een van u zich verveelt met het gesprek, zal het waarschijnlijk niet een heel goed gesprek.
 • Als je het gevoel helemaal zoals het is nooit gaat werken, volharden! Je zult nooit weten totdat je het eens te proberen, en vermijdt u spijt van de ongedaan gemaakte.
 • Jongens, Praat niet over wat je wilt, praten over wat ze willen. Ex) Als ze net als bloemen, praten over bloemen in plaats van video games.
 • Voorkomen plagen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met hoe en wanneer u hen laten weten dat u van hen houdt. Wees niet te vet. Basic flirten moet de klus te laten weten dat je beschikbaar bent te krijgen.
 • De persoon heb je een oogje op kan een vriendje of vriendinnetje. Als dit het geval is, praat met hen, maar wees niet te vet en vraag hen uit, tenzij u willen dat hun partner te zeer overstuur te worden op je af. Als je ze laat zien de goede kwaliteiten in u, kunnen zij overwegen dumpen hun partner en geven u een kans.