Wkanl

Hoe maak je een anoniem briefje voor je geliefde maken

Oke, dus heb je graag een speciaal iemand voor altijd, maar ze nog steeds niet weet dat je ze vinden? Bent u klaar bent om hen te vertellen dat je ze leuk, maar niet klaar om hen wie precies wil ze vertellen? Geen probleem! Dat is waarom iemand de uitvinder van de "anonieme notitie". Als je niet weet hoe je een te maken, kwam u aan het juiste adres!

Stappen

Hoe maak je een anoniem briefje voor je geliefde maken. Een manier vinden om het te sturen naar je geliefde.
Hoe maak je een anoniem briefje voor je geliefde maken. Een manier vinden om het te sturen naar je geliefde.
 1. 1
  Een manier vinden om het te sturen naar je geliefde. Misschien kun je je docent vragen om het op hun bureau voor de les. Als alternatief, om de kans op vernederende hen afnemen, schuif het in hun locker. Dit zijn slechts ideeën, en als ze je niet helpen helemaal niet, gebruik je fantasie.
 2. 2
  Erachter te komen wat te zeggen. Schrijf een eerste ontwerp. Klinkt schattig hoor.
 3. 3
  Bewerk de notitie een paar keer. Zorg ervoor dat het klinkt alsof je, en niet zoals de blonde populaire wie er zo goed in alles. Net als jij.
 4. 4
  Zodra je denkt dat de notitie is perfect, je bent klaar om te schrijven. Typen op een computer is te ouderwets en het maakt niet zo veel gevoel toe te voegen. Gebruik enkele brief knipsels uit tijdschriften of gewoon met de hand schrijven.
 5. 5
  Zodra je klaar bent met alles, zet stap 1 in actie!
 6. 6
  Zorg ervoor dat u zijn / haar reacties te observeren naar de notitie. Maak mentale notities over iets dat moet worden gebruikt voor een volgende noot, zodat u kunt blijven ze schrijven. Later, geef ze wat persoonlijke informatie (zoals e-mail, IM, etc, zolang ze je naam niet in zich hebben) zodat je meer over hen weten. Uiteindelijk, kunt u zien of het is het risico van het openbaren van jezelf waard.

Tips

 • Maak je geen zorgen over het op zoek "perfect". gewoon veel plezier ermee! Als ze niet bevalt, dan zijn ze niet leuk vinden.
 • Bij het snijden en verlijmen van de woorden aan elkaar, maken gebruik van verschillende kleuren en lettertypen om het er creatieve en willekeurige (waardoor het lijkt willekeurig zal ze denken dat je geen zorgen te maken over alles wat het zijn precies goed).
 • En wat komt uit je brief komt. Het was gewoon niet bedoeld om te worden. Hey! u zult het plezier te krijgen om nog een brief te maken aan iemand anders!
 • Als het gaat om te worden verzonden in de buurt van een bijzondere vakantie, gebruik maken van een kleurpatroon (bijvoorbeeld: als het Halloween, gebruik zwart en oranje letters hey, zelfs donkergroen en wit werk gebruik je fantasie.!!)
 • Zodra je klaar bent met het schrijven, handtekening, kijk of er nog ruimte voor foto's van wat maakt je... je. Honden houden? Zette een foto van een hond. Als je van My Chemical Romance, knip een foto of titel van MCR. Heck, als je ze wilt laten zien dat het echt een anonieme nota, zette een goofy glimlach gezicht met hartjes eromheen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat ze je niet zien wanneer je het maken van uw nota voor hen of je te schamen als het papperig.
 • Zorg ervoor dat de persoon met wie je aan het versturen, is de juiste persoon.
 • Zorg ervoor dat de persoon met wie je het naar het verzenden NIET wordt genomen.
 • Vermijd het woord "liefde". Als het werd afgedrukt op de kaart, gebruik maken van witte uit, of zet iets overheen. Zeggen de 'l-woord "aan uw CRUSH gaat ze kruipen. Big time.
 • Gebruik NIET de "rozen zijn rood"-concept. Het is niet een origineel, en ze geven nooit voldoende informatie over jezelf, dus ze zullen nooit iets van je weten.
 • Als ze hadden een negatieve reactie naar toe, te weten waar het over ging. Als hun vrienden plezier van hen voor het, probeer dan het versturen van de komende een tot hun huis of via e-mail of ergens dat hun vrienden niet kunnen zien. Echter, als ze gooide het weg of gaf het weg, dan is dat een vrij groot teken dat ze niet eens lezen! Als ze dat deden, dan betekent dat ze niet leuk vinden. En zoals gezegd, als ze niet bevalt, dan zijn ze niet zoals jij. En als ze niet zoals jij, bespaart hen de moeite, en verder gaan.