Wkanl

Hoe goede naakte (meisjes-versie) kijken

Hoe er goed uitzien naakt. Deze definitieve gids bieden een aantal grote technieken over hoe je goede naakt kijken door het verzorgen, het instellen van de scène, en accessoires. Een geweldige video op uw zelfvertrouwen vergroten, dus kom op meiden, krijgen naakt en ziet er geweldig uit.

Stappen

Hoe goede naakte (meisjes-versie) kijken. Lange termijn oplossingen.
Hoe goede naakte (meisjes-versie) kijken. Lange termijn oplossingen.
 1. 1
  Lange termijn oplossingen. Je hebt maar een lichaam, dus kijk na het goed. Elke dag drink minstens twee liter water, en regelmatig te oefenen om jezelf op uw best uitziet. Dit hoeft niet je leven over te nemen; slechts tien minuten per dag zal een verschil maken.
 2. 2
  Uw huid zet met veel vlok, dus behandel het goed, een keer per week scrubben en hydrateren vaak. Niet alleen heeft dit te verhogen elasticiteit van uw huid, maar de handeling van smoothing op lotion brengt u rechtstreeks in contact met de vorm en het gevoel van je lichaam.
 3. 3
  Grooming. Voordat u bloot uw lichaam de tijd nemen om je best uit te zien. Baden zo vaak als nodig. Hebben een goede mondverzorging. Optioneel kunt u de-fuzz alle gebieden van uw lichaam die op zoek zijn naar onverzorgd, dit omvat benen, oksels en je bikinilijn. Schaamhaar topiary is alle woede nu-kiezen uit een nette driehoek, de strip, de volledige Braziliaanse, een hart, of wat je wilt. Natuurlijk bent u niet verplicht om iets te doen met je lichaamshaar, het is je lichaam! UW regels!
 4. 4
  Fake tan kan wonderen doen om je zelfvertrouwen te vergroten. Probeer de nieuwe geleidelijk kleur producten om een ​​natuurlijke zonovergoten kijken in plaats van de gebakken oranje effect.
 5. 5
  Je haar moet er natuurlijk uitzien en tastbaar, je make-up vlekkeloze (als je ervoor kiest om het te dragen, dat is), en een verleidelijke vleugje parfum gaat nooit mis.
 6. 6
  Werk de look met een pedicure en manicure. Verzorgde handen en voeten onmiddellijk thuis laten gepolijst en voorbereid kijken.
 7. 7
  Stel de scène. Er is niets meer vleiend dan de glans van boven het hoofd verlichting, dus laat die schakelaar uit. Hier krijg je een zachte, zachte gloed door het plaatsen van lage wattage lampen in de kamer rond. Of voor echt effect licht een paar kaarsen, zal de verleidelijke flikkering waziger eventuele onvolkomenheden en creëren een amoureuze sfeer.
 8. 8
  Achter verlichting is geweldig voor het gladstrijken van bulten en hobbels zodat positie jezelf in de voorkant van de sterkste licht, of in de voorkant van een raam als je het krijgen naakt voor de nacht valt. Maar vergeet niet: de buitenkant zal ook in staat zijn te zien in!
 9. 9
  Verkrijg de ruimtetemperatuur rechts. Hoewel de kou zal uw borsten staan ​​om aandacht, rillend met opgetrokken schouders is niet een sexy look. Een gloed is goed, maar zweten is niet.
 10. 10
  Work it. Vermijd de verleiding om te zuigen in je buik, het zal je hoogdravend en onnatuurlijk lijken. In plaats daarvan stel je bent geschorst door een draad op de bovenkant van je hoofd, zal dit langwerpige al uw lichaamsdelen, vooral je nek en midden.
 11. 11
  Richt op de diagonaal te staan, met een twist in de taille aan de voorkant in plaats van tegenover uw kijker rechtdoor-dit zal natuurlijk cinch u in. Drop je schouders naar beneden en subtiel boog je rug-dit zal je buik plat en maak uw borsten verschijnen perkier. Love handles worden genoemd die voor een reden dus stop met piekeren over hen, het is rondingen die het naakte lichaam te maken interessant-zo trots op jou.
 12. 12
  Of het staan, lopen of zitten doel om het ene been voor het andere-dit slims het lichaam te houden. En bij het zitten, een snelle truc om je benen te verlengen is om je tenen wijzen. Oogcontact is van cruciaal belang, het maakt het verschil tussen het zijn gewoon een naakte lichaam of iemand naakt, dus gebruik het verstandig. Houd uw handen ontspannen en vrij, of plaats een op uw heup naar accent je rondingen. En wat je ook doet-niet knoeien.
 13. 13
  Accessorize. Accentueren uw naaktheid met een prop of accessoire. Een ketting, sjaal, of veren boa zijn geweldig, maar wees niet bang om te gaan met iets meer ongewoon. Dit geeft je iets om mee te werken als je een beetje nerveus te geven, en ook, tantalizingly, benadrukt je alle natuurlijke staat.
 14. 14
  Krijg vertrouwen en krijgen naakt. Niemand anders heeft een lichaam als het uwe-zo blijkt het uit in al zijn glorie. Sta naakt voor een spiegel. Sluit je ogen en fluisteren: "Ik heb zeer mooie borsten" of iets van dergelijke. Herhaal dit een paar keer, zeggen dat het harder elke keer, en glimlachen als je het zegt. Dan open je ogen, terwijl herhalen in een normale stem met een zeer brede glimlach.