Wkanl

Hoe om te groeien en krijgen een leven

Zijn mensen constant je vertellen om op te groeien en krijg een leven? Nou, dit is eigenlijk hoe dat te doen.

Stappen

Hoe om te groeien en krijgen een leven. Denk dat als mensen zeggen dit.
Hoe om te groeien en krijgen een leven. Denk dat als mensen zeggen dit.
 1. 1
  Denk dat als mensen zeggen dit. Bent u 20 jaar oud en je zit in je boxershort op de bank 15:00 kijken naar tekenfilms?
 2. 2
  Grow up van uw afbeelding. Je kunt je nog steeds met je stijl, werkt deze een beetje. U kunt de roze glitter jeans en roze shirts te donkere wassing jeans met een coole band, en een licht roze trui met enkele sparkly veranderen oorbellen. Het is zowel vrouwelijk, maar meer volwassen. Voor mannen als je gewend bent aan het dragen van de extra grote truien of t-shirts met baggy vuile jeans, probeer dan een leuke ontspannen fitting jeans met een casual t-shirt of een shirt met kraag. Sneakers zijn prima, en voeg een hoed voor iets anders. Stijlen suggesties zijn aan de onderkant.
 3. 3
  Meer bewust worden van alles. Wat is er aan de hand met de oorlogen, die onlangs overleed, wat er in dat ongeval, wat is iets nieuws uit. Het lezen van kranten of tijdschriften zijn prima. Of het kijken naar het nieuws ook. Blijf op de hoogte van de tijd.
 4. 4
  Praat met mensen. Als je met ze praat niet zo gek. Luister naar elk woord gezegd wordt, maak wat van je eigen commentaar ook.
 5. 5
  Hebben een passie in het leven. Iets wat je zijn gewijd aan, of het nu een sport, muziek, een andere vorm van kunst of hobby met een grote aanhang. Iets dat je constant doen dat kost wat tijd. Videogames en het spelen van Barbie hele dag zijn niet de beste waarde die er zijn. (Dit geldt ook voor het verspillen van uw tijd op het internet)
 6. 6
  Omring jezelf met volwassen mensen, of volwassenheid.
 7. 7
  Hebben adviezen over dingen. Vinden waar u zich op dingen.
 8. 8
  Ga uit van het huis. Je kunt niet alles wat je wilt van het leven te komen kloppen op je deur verwachten.
 9. 9
  Maak je eigen geld. vinden van een manier om uw eigen inkomen is de beste manier om onafhankelijk te voelen en het verhogen van uw zelfvertrouwen. Of betekent het krijgen van een baan of het starten van een eigen bedrijf, het internet gebruiken en creatief te zijn en een manier vinden om geld te verdienen. Je voelt je zo veel beter over jezelf als je niet te afhankelijk zijn van andere mensen of je ouders om je geld en hand-outs te geven.

Tips

 • Het is belangrijk om te weten dat je eigenlijk wilt een leven te krijgen voordat je daadwerkelijk kunt doen.
 • Het duurt enige tijd.
 • Als je uiteindelijk slagen in het krijgen van een leven, leef het ten volle.
 • Het leven is wat je er zelf van maakt, bent u degene in controle over je eigen lot.