Wkanl

Hoe maak je een relatie te beginnen

Ondervindt u problemen bij het vinden van een vriendje of die is gewoon recht voor je? Willen dichter bij iemand te krijgen? Hier zijn een aantal stappen te volgen.

Stappen

Hoe maak je een relatie te beginnen. Geweldig zijn op alles, als je slim bent, pronk, als je grappig bent, maak hem / haar aan het lachen, of als je goed in sport zijn, geven een demonstratie.
Hoe maak je een relatie te beginnen. Geweldig zijn op alles, als je slim bent, pronk, als je grappig bent, maak hem / haar aan het lachen, of als je goed in sport zijn, geven een demonstratie.
 1. 1
  Geweldig zijn op alles, als je slim bent, pronk, als je grappig bent, maak hem / haar aan het lachen, of als je goed in sport zijn, geven een demonstratie. Laat mensen weten hoe je anders bent. Kijk heinde en verre. Als je merkt dat je zonder 'geen vooruitzichten', dan bent u waarschijnlijk niet op zoek in de juiste plaatsen. Denk aan wat je graag doet, dat bepaalt wie je bent. Stel jezelf de vraag, 'waar zou iemand mij te ontmoeten?' Als je van sport of lichaamsbeweging, dan kijken naar plaatsen waar mensen doen die activiteiten.
 2. 2
  Kijk voor iemand die je gemakkelijk kunt praten. Het belangrijkste onderdeel van elke vorm van relatie is communicatie. Als je niet effectief kan communiceren met je partner, je relatie zal waarschijnlijk niet ver te gaan.
 3. 3
  Praat met de persoon. De meeste mensen houden niet van om te springen recht in een relatie. Zoek een reden om de persoon te praten. Proberen om een ​​boeiende, interessante conversatie te bepalen of u en de andere persoon compatibel zijn hebben.
 4. 4
  Wees jezelf. Geef de ander een eerlijke voorstelling van jezelf. Wantrouwen en bedrog zou uiteindelijk kunnen schade toebrengen aan uw relatie.
 5. 5
  Flirt. Flirten is een prima activiteit als je geïnteresseerd bent in mensen die graag flirten. De sociale en speelse activiteit trekt zeker de aandacht en maakt een persoon meer geïnteresseerd in je.
 6. 6
  Neem dingen langzaam. Er is geen noodzaak om overhaast in een relatie. Als je te snel beweegt, kan de andere persoon worden uitgezet. Probeer te blijven doen van uw normale routine, met hen in gedachten, in plaats van je hele leven veranderen om hen heen.
 7. 7
  Praten over relaties. Wanneer u comfortabel genoeg om de andere persoon te vragen om je vriend of vriendin te zijn voelen, bespreek het met die persoon en zien of hij of zij voelt op dezelfde manier.

Tips

 • Heb vertrouwen in jezelf.
 • Behandel de ander met respect. Als de andere persoon heeft ongelijksoortige overtuigingen aan u, niet in diskrediet de persoon of zijn of haar overtuigingen.
 • Wees hygiënisch!
 • Heeft zeer persoonlijke informatie niet onthullen snel na een ontmoeting met de persoon. Vroegere trauma's of ervaringen kunnen verjagen iemand die probeert om te bepalen of hij of zij geïnteresseerd is in jou.

Waarschuwingen

 • Compromis nooit uw moraal. Als de persoon die u geïnteresseerd bent in is niet geïnteresseerd in je, dan moet je verder gaan. Sommige mensen zijn erg beleefd en je misschien niet meteen realiseren dat ze niet geïnteresseerd zijn. Maar moment, dient het duidelijk te worden. In de tussentijd, neem het traag, en zelfs als je head-over-heels, hoeft dit recht niet te openbaren weg, in ieder geval totdat u zeker weet dat ze zijn oprecht geïnteresseerd in je, ook, of ze kunnen je aantrekking gebruiken om hun profiteren. Gewoonlijk is het het beste om je gevoelens stap onthullen stap, niet meer of minder dan de andere heeft geopenbaard. Echter, mensen hebben verschillende manieren voor het aantonen dat ze zijn of zijn niet geïnteresseerd, dus niet breken, of step it up, zonder te praten dingen door met betrekking tot waar je beiden op weg.
 • Om echt tot een persoon te leren kennen, probeer dan om seksuele intimiteit te stellen zo lang mogelijk, zodat je in staat om de beste objectieve beslissing te nemen over het al of niet zal dit een goede relatie voor jullie beiden zijn. Veel mensen vinden het moeilijk om mensen te zien voor wat ze werkelijk zijn, zodra ze een intieme relatie begon. Probeer om een ​​emotionele en intellectuele basis voor je relatie, in plaats van een puur fysieke een te bouwen.
 • Zorg ervoor dat u de risico's van geslachtsgemeenschap te begrijpen. Als beide partners instemmen met seksuele activiteit, dan voel je vrij om het na te streven. Seksuele intimiteit kunt u bepalen of u en uw partner zijn fysiek, maar ook emotioneel, compatibel. Echter, SOA's en zwangerschap zijn risico's verbonden aan seksuele gemeenschap en veilige seks moet worden beoefend om eventuele onbedoelde gevolgen te vermijden.
 • Als je het gevoel dat je de tijd om te beslissen nodig hebben, aarzel dan niet om het te nemen. Je doel is het vinden van een goede partner voor een relatie. Als er iets verkeerd voelt, dingen door te denken twee keer alvorens te handelen.