Wkanl

Hoe de angst voor het rijden voor de eerste keer te overwinnen


Zenuwachtig over het leren hoe te rijden? Just relax! Je hebt je antwoorden hier.

Stappen

Hoe de angst voor het rijden voor de eerste keer te overwinnen. Krijgen comfortabel met de auto.
Hoe de angst voor het rijden voor de eerste keer te overwinnen. Krijgen comfortabel met de auto.
 1. 1
  Krijgen comfortabel met de auto. Zitten in de stoel van de bestuurder en leren over dat voertuig. Zoek alle van de basis-controles, zoals de ruitenwisser functie, de verlichting, gordels, oogklep, en pedalen.
 2. 2
  Pas uw stoel, veiligheidsgordel, en spiegels. Ten eerste, schuif de stoel naar voren of naar achteren, zodat je alle pedalen kan bereiken met de juiste voeten. Gesp dan jezelf in, en als de gordel verstelbaar is, zorg ervoor dat het niet te hoog op je nek. De spiegels moeten elke keer dat u de auto in te voeren, te beginnen met de achteruitkijkspiegel worden aangepast. Kantel de spiegel, zodat je duidelijk kunt zien op de achterkant voorruit, en zorg ervoor dat je 's nachts-vision-functie is uitgeschakeld. Beide zijspiegels moet worden gedraaid, zodat u uw auto kunt zien aan de binnenkant van de spiegel, en alles achter of naast je zou moeten zijn aan de buitenkant van de spiegel.
 3. 3
  Doe alsof je rijdt. Als je rijdt, wat zou u doen? Ga over het stoppen van de procedure, het draaien van de procedure, en het verschuiven als je in een handgeschakelde auto. Zorg ervoor dat u bent zeer vertrouwd met alle van de basis-controls / hendels / switches en hun locaties.
 4. 4
  Elimineer afleiding. Zorg ervoor dat je het rijden met een persoon die je kunt vertrouwen en vertrouwen op, en schop iedereen uit de auto. U hoeft niet om een ​​publiek te hebben wanneer je het leren. Laat de radio uit - of speel klassieke muziek zachtjes. Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd en dat je het toilet hebt gebruikt voordat je in de auto.
 5. 5
  Vergeet niet dat het rijden moet leuk zijn, als je eenmaal onder de knie hebt. Niet behandelen het voertuig als een vijand - het zal je krijgen waar u heen wilt, als je weet hoe.

Tips

 • Leren van iemand die je goed kent, en proberen om iemand die niet springerig en niet schreeuwen plukken.
 • Als je rijdt voor de eerste keer, moet je naar een grote, lege parkeerplaats waar u bekend bent met hoe de auto werkt, basic rijden, bochten, parkeren, enz. kan krijgen
 • Zorg dat ramen en verlichting van de auto zijn allemaal schoon, om de zichtbaarheid te verbeteren. Op die manier weet je dat je kunt zien wat er uit!
 • Als je een geur die je echt leuk, probeer spuiten of parfumeren het voertuig mee. Vertrouwdheid zorgt voor comfort.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor andere bestuurders. We kunnen een gek veel te zijn en niet altijd weet wanneer een andere bestuurder heeft wat speelruimte.