Wkanl

Hoe je een clown van de klas

Omdat het een clown van de klas mens zal maken mensen lachen en je bent in een sociale groep. Dit zal ook krijg je dichter bij je leraar omdat ze je harder rijdt en wanneer het jaar voorbij u en uw leraar zal lachen over deze momenten.

Stappen

Hoe je een clown van de klas. Zoek een leraar die niet boos als je grappen zeggen.
Hoe je een clown van de klas. Zoek een leraar die niet boos als je grappen zeggen.
 1. 1
  Zoek een leraar die niet boos als je grappen zeggen. Proberen om willekeurige dingen te zeggen. Zegt de leraar breekt een van de klasse ramen. je zou kunnen opstaan ​​en zeggen: "Je hebt het raam van transparantie gebroken." in een grappige, diepe stem.
 2. 2
  Wanneer de leraar niet kijkt opstaan ​​en dansen en dan gaan zitten. Dit is een heel grappig ding om te doen als de leerkracht aan het praten is, terwijl je het doet. Het heet de partij Boy.
 3. 3
  Maak grappige geluiden en gebruiken grappige accenten.
 4. 4
  Maken sarcastische opmerkingen.
 5. 5
  Probeer alle goodie-goodie een dag handelen, zijn nog grappiger.
 6. 6
  Wanneer de leraar wordt geconfronteerd met de tegenovergestelde richting, steken zowel je armen in de lucht, maak een vredesteken op beide handen met de aanwijzer en middelvinger, nixon deed het.
 7. 7
  Geef geestige antwoorden op een leraar wanneer u beleefd vragen, "kan ik naar het toilet?" en de leraar antwoordt: '(ik weet niet) Kan je?'. Zeg dit:
  • 'Ik weet het niet, laten we eens kijken! " Dan begin je het lopen van de kamer naar de badkamer.
  • "Waarom zou je willen dat soort informatie te kennen?" Act onprettig dat.
  • "Nou ja, meestal de leerkracht heeft de bevoegdheid in deze situatie. Maar als je wilt om het te geven aan mij, ik ben goed met dat."
  • "Waarom zou ik weten (dat soort informatie?)? Wet verward.
  • "Nou, ik zie niet in waarom niet!"
  • "Laatste keer dat ik checkte ik kon."
  • "Als ik niet kon denk je dat ik zou op dit moment op school?" (Wat is de naam voor die ziekte opnieuw?)
  • "Nou, moet ik in staat zijn om nu zou ik dat niet? '
  • (Meestal maar,) "Het hangt allemaal, ik heb mijn goede dagen en ik heb mijn slechte dagen."
 8. 8
  Een woord / korte antwoorden
  • Ja, nee, misschien, soms, waarschijnlijk, het is iedereen een raadsel, ik heb geen idee, weet je dat je nooit kunt vertellen deze dagen, ik denk het wel!, Ben ik vrij zeker
 9. 9
  Als iemand staat twee meter voor je en praten over iets, staren naar hem of haar wezenloos en dan plotseling en zonder waarschuwing, woest graven voor een stok van deodorant in je borstzakje en na een paar seconden komen met het triomfantelijk en beginnen toe te passen op uw oksels, excuses, en vraag de luidspreker om verder te gaan. (Het is beter om dit niet te proberen bij een docent aan het woord is aan u, tenzij het is een zeer luchthartige discussie).
 10. 10
  Bij het ​​lopen door de gang, klop op de deur van een ander klaslokaal. Dit krijgt klasgenoten giechelen. Lopen als ze de deur open, rustig. (Beter klop TWEE KEER langzaam. Dan zullen ze het te openen).
 11. 11
  Als u deel uitmaakt van een afzonderlijke sociale groep, (nerds, jocks, enz.) Doelgroep uw traditionele vijanden met je beste grappen.
 12. 12
  Plak een whoopeekussen beneden de onderkant van je broek met de opening uitsteekt, ga zitten, en als het maakt de scheten geluid, beschuldigen anderen dat ze het deden, zoals: "* pft * whoa, wie deed dat?? * GASP * LACEY? WAAROM ZOU EEN DAME FART ALS DAT?? ' en als ze zeggen dat ze het niet deed en je had een whoopeekussen in je broek, zeggen: "Doe het raam open!"
 13. 13
  Beheers de kunst van one-liners en spitsvondigheden. Ze kunnen snel gebruikt worden om te beledigen en te vernederen mensen die je haten en proberen om je spullen te stelen. Probeer ze te generaliseren, tenzij gericht op een specifieke groep.
 14. 14
  Handelen dom voor een dag, dan wel een genie de volgende.
 15. 15
  Als dit door de school, draag nieuwigheid t-shirts. Uitspraken als "Finland!" op je shirt zal je des te meer grappiger te maken. Ook dragen vreemde kledingstukken.
 16. 16
  Als je een reputatie als iets (zoals de slimme jongen) is het beter om je te baseren grappen en persoonlijkheid op.
 17. 17
  Probeer echt willekeurige dingen doen terwijl het houden van een strak gezicht. Doen alsof alles normaal is.
 18. 18
  Fungeren als een populaire stripfiguur voor een dag.
 19. 19
  Start een liedje zingen willekeurig heel hard tijdens het maken van notities.
 20. 20
  Gebruik corny pick-up lines echt luid in de klas
 21. 21
  Schreeuw uit het antwoord anderen zullen niet aan denken! Ex. Leraar: Wat zou er gebeuren als een student is wandelen in het bos en hij gooide een cola blikje aan de kant? En wat als een wasbeer komt? U: Nou, lijkt Coke zopas hun nieuwste klant!
 22. 22
  Probeer zo gek mogelijk.
 23. 23
  Maak je gezicht ernstig en dan vertel een grap, het is nog grappiger.
 24. 24
  Organiseren en te begeleiden! Werven klasgenoten om mee te doen aan de tomfoolery.
  • Heb een vriend die achter je maakt een overtuigende lichamelijke geluid wanneer je iets meer dan leunen.
 25. 25
  Loop binnen in de klas elke dag voor een week met een van die papieren toiletbril bewakers opknoping uit de achterkant van je broek.
 26. 26
  Besluit dat uw nieuwe bijnaam is "draak" en alleen beantwoorden je leraar als hij of zij adressen die u als "draak".
 27. 27
  Schreeuwen willekeurige "yo mama" grappen!

Tips

 • Probeer Moeilijk om niet te lachen om je eigen grappen, zodat de leraar denkt dat je serieus
 • Doe je schoolwerk omdat mensen gaan je dom noemen en dan bewijzen dat ze het mis met je rapport. Aan de voorzijde van de klas, als een leraar zegt dat je bent nooit te letten of altijd miskleunen, zeggen: "Is dat de reden waarom ik heb een A / B in je klas? '
 • Laat je niet meeslepen. Soms is het makkelijk om te verdwalen in je grappen en je de neiging om achterstallige jezelf. Dit kan eindigen in een verlies van klasse-clown geloofwaardigheid.
 • Waarderen anderen 'humor ook. Heeft een humor snob niet. Als andere mensen maken grappen, of er is een andere clown van de klas, probeer en met hen samenwerken om het nog grappiger te maken.
 • Wees zelfverzekerd. Dit is belangrijk bij het maken van een grote impact op je klasgenoten.
 • Stel legitieme vragen van tijd tot tijd, en worden rechtmatig betrokken in de klas ook. Dit zal verdien je punten met de leraar, evenals eventueel prompt iets als: Leraar: "Wat doe je als je dit probleem tegenkomen?" - U: "Blah blah (correcte antwoord)" - Docent: ". Ik dacht dat je zou zeggen 'opstaan ​​en vertrekken' of zoiets" - U: "Nou, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ik spreken niet altijd mijn gedachten!"
 • Begin bij het begin van het jaar. Op die manier zullen de mensen niet denken dat het is raar als je opeens begint het zijn grappig.

Waarschuwingen

 • Mensen misschien denken jullie vervelend, raar, of zelfs irritant bent. U zult hebben veel volgelingen, maar u kunt vrienden verliezen.
 • Dit kan krijg je een detentie, geschorst, of zelfs verbannen.
 • Je zou eigenlijk vrienden en respect verliezen door dit te doen, maar ja, je weet nooit. Aan de andere kant, misschien win je wat vrienden en respect.
 • Vergeet niet, je grappen te maken voor anderen 'voordeel, niet je eigen. Hoewel als je een binnenpretje uit het zo goed, goed voor je.