Wkanl

Hoe zich te gedragen in een school vergrendelen

Een school lock down is wanneer studenten, docenten, en docenten zijn beperkt tot hun kamers vanwege een vermeende of reële dreiging. Gedurende het schooljaar, is het gebruikelijk dat scholen in de VS en Canada te herhalen vergrendelen boren zodat studenten raken gewend aan een passieve reactie in het gezicht van levensbedreigend gevaar. Boren kan eng zijn en je zou zich bedreigd voelen, maar als je goed gedraagt, zal je niet in de problemen te krijgen.

Stappen

Hoe zich te gedragen in een school vergrendelen. Als u iemand die dit doet als een grap weet, vertel een leraar onmiddellijk.
Hoe zich te gedragen in een school vergrendelen. Als u iemand die dit doet als een grap weet, vertel een leraar onmiddellijk.
 1. 1
  Als u iemand die dit doet als een grap weet, vertel een leraar onmiddellijk. Student ligt veroorzaken andere scholen in het gebied in te gaan op ernstige lockdown.
 2. 2
  De deur op slot maar je kunt. Of het nu gaat zetten een stoel tegen de deur of met een sleutel.
 3. 3
  Sluit de ramen en zet de rolluiken naar beneden.
 4. 4
  Probeer een plek waar niemand je kan zien vinden. Kasten, ruimten zonder ramen, en cabines zijn allemaal goede plaatsen.
 5. 5
  Als je niet in een kamer, krijgen in de dichtstbijzijnde kamer. Zorg ervoor dat het niet een kantoor of off limits kamer.
 6. 6
  Als je in de badkamer, trek je voeten op het toilet en de deur op slot. Gebruik geen geluid helemaal niet te maken.
 7. 7
  Praat niet of doet geen bewegingen. Probeer niet te lachen, hoesten of niezen
 8. 8
  Blijf waar je bent tot er iemand komt rond en ontgrendelt de deur voor u. Laat de deur voor iedereen die niet open.
 9. 9
  Als de politie de school niet heeft onderzocht, hebben een leraar bellen en krijg een politieagent dan onmiddellijk.
 10. 10
  Blijf rustig, niet huilen, en niet iemand die je niet kent vertrouwt. (Met uitzondering van politie, brandweer, detectives of iemand anders in dienst. Je wordt verwacht dat zij hun orders op te volgen zonder vragen te stellen, zelfs als het lijkt op het gevaar je gezicht te verhogen.)

Tips

 • Onder alle omstandigheden, neem verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid. Luister naar cijfers in gezag, maar als ze je vertellen om iets te doen je niet tevreden bent met u binnen uw rechten om nee te zeggen, bijvoorbeeld, vraag je om aanvallen of reden met de shooter is iets wat ze moeten doen, niet u, en ze moeten je niet vragen om dat te doen.
 • Als er een groep mensen met u, en de schutter beheert in te krijgen, probeer niet te redeneren met hen. U zult niet in staat zijn om. * Zorg ervoor dat u geen gaten achter in de blinds.
 • Neem diep adem door je neus als je bang bent.
 • Als de klas je in geen slot op de deur niet hebben, krijgen sommige zware materialen, zoals bureaus, stoelen en boekenkasten, en druk ze tegen de deur. Als de kamer een deur heeft, ga dan naar een kamer die doet.
 • Als er een groep mensen in de kamer met u, proberen te verbergen in verschillende plaatsen. Als de schutter erin slaagt om in de kamer die je in krijgt, als je elkaar verstoppen, hij / zij zal jullie allemaal vermoorden als ze je vinden. Als je verbergt in verschillende plekken en ze erin slagen om een ​​van jullie vinden, kan de anderen nog hulp krijgen. Het is mogelijk om te verbergen op plaatsen waar je normaal gesproken niet zou proberen te verbergen inch
 • Gebruik creativiteit.

Waarschuwingen

 • Als je de dader kan zien, kan hij / zij je ziet.
 • Blijf uit de buurt van ramen.
 • Als het brandalarm afgaat niet evacueren het gebouw wanneer dit door persoonlijke school, politieagenten, leden van de brandweer, enz. (kan het brandalarm zijn geklonken door shooter)
 • Gebruik uw mobiele telefoon na de lockdown, tenzij het is een absolute noodsituatie. Je zou kunnen verstoppingen receptie die nodig is voor reddingsploegen om ieders veiligheid te garanderen, maar ook het licht van de telefoon kan uw positie weg te geven.
 • Er is een risico dat deze procedure het onderwijs aangeleerde hulpeloosheid onder studenten, wat resulteert in een populatie die niet in staat is om redelijk te gaan met bedreigende situaties adequaat.
  • Laat de deur in geen geval openen.