Wkanl

Hoe maak je een schoolkrant te starten in de middelbare school

Dus, wilt u een schoolkrant te starten? Als je dat doet, dan is dit het artikel voor je. Het starten van een schoolkrant kan een geweldige leerervaring en is een geweldig ding om op een cv in de toekomst als het toont je gesprekspartner uw leiderschapskwaliteiten en dat heel goed zou kunnen helpen het land heeft u de droombaan voor uw toekomst. Als onderdeel van de schoolkrant zal u een goed idee op andere mensen die je nauwelijks kent geven en ook zal je een kans om te leren wat er in de school, dat weet je nooit over te geven.

Stappen

Hoe maak je een schoolkrant te starten in de middelbare school. Zorg ervoor dat u begaan bent.
Hoe maak je een schoolkrant te starten in de middelbare school. Zorg ervoor dat u begaan bent.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u begaan bent. Het starten van een schoolkrant kan leuk zijn, maar het is een enorme verantwoordelijkheid. Doe geen moeite om te beginnen als je niet van plan bent om door te volgen voor het hele jaar. Als u de krant begint, zal je de rol van de redacteur nemen. De redactie 'taak is om:
  • Zorg ervoor dat u de artikelen op tijd (bij voorkeur per e-mail).
  • Het ontwerp van de templates voor de artikelen.
  • Opmaak en nagelezen de artikelen op uw computer om ze drukklaar te krijgen.
  • Schrijf een artikel. De redacteur van oudsher schrijft ofwel de voorpagina of * Verkoop de krant (tenzij u het huren van een verkoper).
 2. 2
  Verkrijg goedkeuring van de school. Een afspraak met uw opdrachtgever aan het idee van een schoolkrant te bespreken om het aan zijn / haar aandacht te brengen. Vergeet niet, als ze nee zeggen, maak een compromis.
 3. 3
  Stel een team samen te beginnen met een leraar. Dit is essentieel voor het succes van de krant. Een leraar brengt iets heel belangrijks aan de partij, en dat is gezag. Een leraar is er in de eerste plaats om te helpen ervoor te zorgen dat iedereen krijgt hun artikelen op tijd. Met een leraar, medewerkers voelen gewoon een verplichting om hun artikelen te krijgen inch Dit maakt echt je werk een stuk gemakkelijker. Leerlingen op de middelbare school zal de neiging om slap uit als autoriteit niet gegeven. Een leraar ziet niet alleen toe dat artikelen worden ingeleverd op tijd, met een leraar rond, zal het personeel stoppen meer dan 80% minder. De leraar zal ook verantwoordelijk zijn voor het drukken. Zodra hij / zij beschikt over de artikelen, die hij / zij zou hebben om ze te formatteren op legal-formaat papier en de exemplaren af ​​te drukken. Het is een grote verantwoordelijkheid voor een leraar, dus ik zou aanraden om twee leerkrachten aan het werk te splitsen. Als je een leraar niet kunt vinden voor uw krant, op zoek naar andere manieren om het te doen. Twee studenten kunnen een goede schoolkrant draaien. Het kan nodig zijn om een ​​online editie doen op uw scholen website. De school bibliothecarissen zullen waarschijnlijk blij om te helpen. Uw voornaamste probleem kan zijn leraren die niet zal toestaan ​​club vergaderingen worden aangekondigd.
 4. 4
  Bepalen hoeveel artikelen te voorzien. Typisch schoolgebouw kranten hebben 12 artikelen, dus ik zou het huren van 11 mensen naar de artikelen verlaten van een voor u doen, en een verkoper, die verantwoordelijk is voor de reclame en de verkoop van de krant zijn. Sommige mensen kunnen koppelen aan een artikel te doen, dus je kon huren meer dan 12 mensen. Proberen mensen toekennen aan hun artikelen in aanmerking om hun persoonlijkheid en responsibility.If u meer toepassingen dan je nodig hebt, een ontmoeting met je leraar of opdrachtgever om samen een beslissing te nemen over wie het personeel zal ervoor.
 5. 5
  Formatteren. Een afspraak met al uw medewerkers tijdens een reces of na school. Zorg dat u alle e-mails uitwisselen dus als mensen om u hun artikelen, alles wat je hoeft te doen is kopiëren en plakken, in plaats van om de hele krant opnieuw te typen. Ook krijg je leraren e-mail, zodat je hem / haar de laatste kopie voor printen kan sturen.
 6. 6
  Verzamelen ideeën voor artikelen. Omdat de meeste scholen kranten hebben 12 artikelen, brainstorm 12. Enkele ideeën zijn: spelletjes, kleurwedstrijd, kort verhaal, horoscopen, advies, willekeurige feiten, sport, poëzie of mode. Zodra u deze artikelen gepland uit, open een Word-document en komen met leuke titels en lay-out voor uw krant. U kunt een paar dingen van het internet te kopiëren, maar als het een auteursrecht, zorg ervoor om te zeggen waar je ze uit. Opslaan op het bureaublad, indien nodig. Vergeet niet de krant zal gaan op Legal-formaat papier.
 7. 7
  Maak een schema van wanneer je dingen voor elk probleem voor het hele jaar zal doen. Aan je medewerkers dat als ze eenmaal hand in hun eerste artikel, krijgen een voorsprong op hun volgende artikel, want het leven gebeurt bijvoorbeeld ziekte, vakantie, familie aangelegenheden etc. Vertel hen ook om u te laten weten of ze een artikel niet kan krijgen in zo je kan dekken voor hen. Print uit het schema en geef het aan al uw medewerkers.
 8. 8
  Opbrengsten. Brainstorm op een vergadering waar de opbrengst gaat. Het zou gaan om ergens in uw school, een lokaal goed doel of zelfs een personeelsfeest op het einde van het jaar. Alles wat hen gemotiveerd te houden.
 9. 9
  Denk na over wat geschikt is. Gebruik je gezond verstand voor wat geschikt is voor een middelbare school krant. Doe niets doorschemeren op wapens, geweld, drugs, of eigenlijk alles wat illegaal is of niet geschikt zijn voor de middelbare school niet af.
 10. 10
  Printing. Als u uw planning op schema, moet je leraar in staat zijn om het af te drukken, maar je zal moeten om het te vouwen. Vraag voor hem / haar om 50 exemplaren te drukken en als de krant is populair genoeg en je verkoopt gemakkelijk uit, volgende nummer te vragen voor 75 of 100 exemplaren. Ga in het kantoor, of waar je vouwen site kan, en ga aan de slag. Deze moet niet te lang, misschien 20 minuten om alle papieren vouwen. Als je een grote school, afdrukken meer kopieën, of doe een online editie.
 11. 11
  Publiciteit. Je moet niet te veel te doen in deze afdeling, zolang je een goede verkoper. Vraag uw verkoper om elke dag te beginnen met reclame voor een week voor de verkoop op de PA-installatie op uw school. Ook vraag hem / haar om te zetten affiches van de school krant. Zo is permanent en hoeft niet te worden neiging om. Regelen met wie regelt de aankondigingen in uw school of uw verkoper kan komen in te adverteren.
 12. 12
  Reclame. Om de kosten van het drukken te compenseren, kan het nodig zijn om reclame te verkopen. Adverteerders houd van school kranten omdat hun publiek is zeer gedefinieerd (studenten). Brainstorm aantal potentiële adverteerders, moeten ze worden het verkopen van producten gericht op studenten, zoals docenten, rij-instructeurs, vacatures, bioscopen, enz... Omvatten niet te veel advertenties (niet meer dan 40%) en tussenwerpen hen gedurende de publicatie. Overweeg het toevoegen van bepaalde secties om adverteerders bijvoorbeeld filmrecensies voor een bioscoop advertentie, studie tips voor een tutor advertentie te trekken.
 13. 13
  Sales. Vind een bepaalde datum, tijd en plaats om uw krant te verkopen. De verkoper zal ook zorgen voor de verkoop, dus alles wat je hoeft te doen is een manier vinden om de kranten te krijgen om hem / haar voordat ze gaan op de verkoop.
 14. 14
  Brieven aan de redactie. Als je een advies kolom of een brieven aan de kolom editor, plaats een schoenendoos met een gat erin om de letters te plaatsen ergens. Versier het dus het trekt meer aandacht, maar alles wat je echt moet doen is aan te geven dat het voor de krant. Als je geen vragen of letters, maak een paar up. Als je al deze instructies goed te volgen, moet je aa eerlijke krant hebben aan het einde van dit alles en veel plezier.

Monster artikelen


Tips

 • Als u meer toepassingen dan je nodig hebt, een ontmoeting met je leraar of opdrachtgever om samen een beslissing te nemen over wie het personeel zal maken.
 • Vind leuke plekken om je reclameaffiches plaatsen. Plaatsen zoals hierboven drinken fonteinen, op deuren, in wezen overal dat mensen gaan veel.
 • Schik maandelijkse bijeenkomsten in uw schema. Dit zal helpen uw medewerkers te blijven met het.
 • Als je een leraar niet kunt vinden voor uw krant, probeer die de vergadering in de school bibliotheek. U kunt een E-editie doen en het verzamelen van artikelen via e-mail.

Waarschuwingen

 • Niet overprice de kranten. Probeer 25 cent per stuk. Dat lijkt de butterzone voor een goede verkoop. Als u online plaatsen, hoeft u niets te laden of te betalen voor iets-te proberen de schoolwebsite.
 • Niet afwijken van het schema! Dit kan alles uit de koers te gooien en zijn desastreus voor de krant.
 • Niet onder-werk of over-werk van uw medewerkers. Het is misschien moeilijk, maar uiteindelijk krijg je een goed idee van hoe veel druk te zetten op hen te krijgen.
 • Doe niet zo dat "betekenen baas" dat niemand graag. Het loont niet.

Dingen die je nodig hebt

 • Ene school
 • Een goed personeel
 • Wilskracht