Wkanl

Hoe maak je een studentenraad verkiezingen te winnen

Als u wilt een studentenraad of student lichaam verkiezing te winnen, het meest belangrijke ding om te doen is om een ​​beroep op al uw kiezers. Vertel hen waarom het in hun eigen belang om te stemmen voor je. Laat mensen die van uw referenties aan wat ze willen zien gebeuren relevant zijn. Maar soms is de verkiezingen strikt populariteit.

Stappen

Hoe maak je een studentenraad verkiezingen te winnen. Hier krijg je een running mate, als je er een nodig hebt.
Hoe maak je een studentenraad verkiezingen te winnen. Hier krijg je een running mate, als je er een nodig hebt.
 1. 1
  Hier krijg je een running mate, als je er een nodig hebt. Kijk voor de persoon die het beste wat je aanvult, terwijl ervoor te zorgen dat je redelijk goed kan werken met deze persoon.
  • Als je het soort dat zou de taak serieus nemen, neem iemand dat is meer laid back of grappige (een redelijke limiet, natuurlijk). Als u niet beschikt over een groot netwerk van vrienden, proberen te vinden iemand die dat doet.
 2. 2
  Doe ideeën. Hoewel dit niet helemaal de nationale politiek, zullen de mensen aarzelen om iemand die gaat naar mysterieuze dingen die ze hebben geen idee over te doen kiezen.
  • Erachter te komen kwesties die momenteel van belang zijn in de studentenpopulatie. Heeft kinderen willen een automaat in de kantine? Willen ze een andere school dans toegevoegd aan de kalender?
  • Als u een lid van de regering student al, overwegen wat afgeeft, de leiders die school jaren niet al te goed te beheren. Hebben ze een school gebeurtenis die niet veel interesse te hebben getrokken uit studenten plannen?
 3. 3
  Beginnen spreken naar school ambtenaren. Zie wat je wel en niet kan doen binnen het kantoor, en ervoor zorgen dat alles wat je belooft redelijkerwijs kan worden bereikt. Dit heeft een tweeledig voordeel, namelijk dat je kunt beiden ervoor zorgen dat u niet hoeft terug te komen op beloftes die u hebt gemaakt als je eenmaal hebt gekozen en voeg een extra gevoel van geloofwaardigheid van uw campagne.
  • Vraag naar de verkiezingen formaat, zodat je weet wat je zult worden geconfronteerd. Wanneer is de verkiezing? Hoe komt de stemming er gebeuren? Kan er een tweede ronde zijn?
 4. 4
  Get genomineerd. Het proces voor dit varieert in verschillende scholen, maar u zult waarschijnlijk moeten een paar mensen in ieder geval instaan ​​voor uw kandidatuur om het officieel te maken hebben.
 5. 5
  Begin uw campagne met posters. Zorgen deze zijn niet afgekeurd op uw school, en dan overwegen verschillende opties met betrekking tot deze.
  • Vaak kan de beste optie de meest eenvoudige een-uw namen en misschien snel een punt. Het krijgen van uw naam op de hoofden van mensen is belangrijk, vooral in een grotere school.
  • Ook, zorg ervoor dat je posters die zijn levendig en helder gekleurd. Ik stel voor neon gekleurd papier die u kunt kopen bij uw lokale ambachtelijke winkel. Zet deze op plaatsen die de ogen van mensen van nature gaan tijdens een wandeling door de school. (Ik won mijn verkiezing en ik dit deed)
 6. 6
  Blijven om campagne te voeren. Praat met mensen over uw ideeën, terwijl zorgvuldig te zorgen dat je niet vervelend hen.
  • Ga er niet vanuit iemand stemt voor u, tenzij ze expliciet hebben verteld dat.
 7. 7
  Weggeven freebies binnen reden. Een school-brede ijs dag, gratis koekjes, en diverse andere giveaways kan zijn haalbaar, zolang je school geen bezwaar tegen aantekenen.
  • Hoewel overmatig giveaways kan flikflooien met bepaalde leerlingen, kunt u beginnen te worden gezien als toegeven voor stemmen. Daarnaast kunnen andere kandidaten niet de tijd en / of het geld om zulke dingen te regelen, potentieel waardoor je een oneerlijk voordeel.
 8. 8
  Bereid een toespraak, als je gegeven een locatie te spreken. Doe dit in combinatie met uw running mate (die vaak worden gevraagd om ook te spreken).
  • Als uw running mate wordt gesproken als goed, ervoor zorgen dat u beiden een belangrijke ideeën aan stress, maar dat ze niet dezelfde.
  • Denk aan het spelen op uw respectieve sterke punten. Uw running mate, bijvoorbeeld, kunt wensen om een ​​meer humoristische toespraak, terwijl je een serieuze hoek met de jouwe te streven.
  • Probeer je best om te weten wat uw running mate is gaan zeggen en doe je best om een ​​meer indrukwekkende / aantrekkelijker toespraak hebben.
  • Tot slot, het is altijd het beste om het laatste woord te krijgen. Laat uw running mate eerste of welke volgorde het zou zijn die u de laatste woorden te spreken.
 9. 9
  Bereid je voor op de verkiezingen. Zorg ervoor dat mensen komen naar school die dag. Zorg ervoor dat andere studenten, en u zelf, begrijpt de stemprocedures helemaal.
 10. 10
  Geduldig wachten op de resultaten. Afhankelijk van de grootte van uw school, kan overal mee naartoe nemen van een paar uur tot een paar dagen voor de resultaten die moeten worden geteld.
 11. 11
  Als je een geliefd persoon dan heb je een betere kans op het winnen.

Monster campagnemateriaal


Tips

 • Zorg ervoor dat u praat met de studenten vóór de verkiezingsdag, laat hen weten dat u........ een vriendelijke deelnemer waarschijnlijk meer stemmen dan een zeer ernstige deelnemer die blijkt te zijn een eenling te krijgen.
 • Als je niet al in studentenoverheid, vraag huidige leden om erachter te komen wat inefficiënties tegengehouden eerder de groep. Beloven te werken aan die dingen, indien verkozen.
 • Onderzoek sites die u toelaten om aangepaste knoppen maken. Deze kan relatief goedkoop te kopen in bulk en een gemakkelijke manier om het woord over uw campagne te verspreiden!
 • Bieden een "voorbeeld van uw administratie" als je kunt. Als u wilt dat uw school een tafeltennistafel hebben, te huren voor een dag en breng het in, indien mogelijk. Als u wilt dat de school om cookies dienen in de kantine, brengen sommige cookies uit te geven.

Waarschuwingen

 • Weet gek beloften zoals meer reces tijd of "No School woensdag" niet te maken!
 • Niet propageren alle ideeën die je niet hebt besproken met een school officieel. Zelfs als valse beloften krijg je verkozen, zullen ze je niet te houden in een goed blaadje van mensen als president.
 • Als u overweegt loopt gewoon voor de lol, of zodat u de titel van president moet je niet lopen te krijgen! Het is niet eerlijk om die mensen die serieus zijn over de job. Houd in gedachten dat dit niet een positie van willens nillens plezier, het is een plicht
 • Niet kiezen voor een running mate tegen wil en dank. Dit moet iemand je op zijn minst semi-dicht bij, of uw campagne (en uw administratie, als je wint) kunt uiteindelijk floppen zijn.