Wkanl

Hoe je slechte vrienden te identificeren

Er zijn de soorten van vrienden die zijn rommelig. Ze vinden het leuk om deel te nemen in roddels en breng uw naam in het gesprek zonder uw toestemming - mogelijk om je slecht uitzien of zich in te dekken.

Stappen

Hoe je slechte vrienden te identificeren. Opportunist.
Hoe je slechte vrienden te identificeren. Opportunist.
 1. 1
  Opportunist: gebruik je omdat je vermogen als een auto, je eigen appartement of huis, maken veel geld, hebben vakantie woning, of voor het krijgen van dicht bij uw goede vrienden, girl-/boy-friend of broer of zus. Zij zullen opeten uw huis of woning en zelfs gebruik maken van uw schoonheidsproducten. Maar als je ze te confronteren, worden ze boos. Ze disrespect u en uw bezittingen. U kunt ook merken lenen uitgegroeid tot een probleem. Ze lenen geld en nooit betaal je terug. Lenen uw kleding, woning, en geef het nooit. Breng het terug beschadigd. Laat andere mensen gebruiken / dragen uw bezittingen. Zij kunnen ook vragen om een gunst, maar kan nooit een gunst terug.
 2. 2
  Egocentrisch: "Het gaat allemaal over mij" - altijd praten over zichzelf. Ook zou ze een minder zorg over u... de dag, hoe je je voelt, enz. U kunt ook merken dat ze opscheppen veel. Of het nu over zichzelf, materialistische bezittingen, vriend, trouwen, of een vakantie, ze altijd wel iets vinden om ze beter dan je klinkt. Lijkt altijd een mening over alles. Een mening is een persoon de ideeën en gedachten naar iets. Het is een assessment, beoordeling of evaluatie van iets. Een egocentrisch persoon heeft geen theory of mind, kan niet "stelde zichzelf in andermans schoenen," en vindt dat iedereen ziet wat hij ziet (of dat wat hij ziet op een bepaalde manier dan wat anderen zien). Het blijkt dat vooral wordt bij jongere kinderen. Ze zijn niet in staat om hun eigen overtuigingen, gedachten en ideeën te scheiden van anderen.
 3. 3
  Arme ik: altijd naar je toe komen wanneer het hebben van problemen om advies, maar als je advies of om te ventileren nodig, ze zijn zeer kort met u. Dus niet eerlijk als je het niet erg vindt om twee uur plus om ze af te koelen - in plaats daarvan voor u het is als vijf minuten. Je bent geen therapeut. Zij kunnen ook boos blijven op je af als je twee bent in een gevecht. Dit komt omdat ze accepteren alleen hun standpunt.
 4. 4
  Aanhankelijk: kan je niet delen met andere mensen. Wanneer zij u zien met andere mensen, ze zijn jaloers omdat ze willen dat je helemaal voor zichzelf. Kan niet onder je naar een film met hun vriendje / vriendinnetje te zien. Besteedt veel tijd met hen, en wanneer hun andere helft is bezig ze willen dat je de hele tijd. Zij zullen u sloot voor hen als ze rond komen.
 5. 5
  Fake: glimlach in je gezicht, maar als rond andere mensen, maak je klein door je continu verbaal neer te zetten voelen. Ze kunnen ook dingen zoals drugs doen en ontkennen. Ze kunnen beloven om u terug te bellen, maar nooit doen. Altijd houdt je wachten. Zorg er altijd uitvluchten waarom ze je niet bellen.
 6. 6
  Snob: erkent nooit je afkomst / cultuur. Beschouwt je iets anders, en denk het is goed om je te beledigen erfgoed - met denigrerende slang woorden om je heen - wetende dat het u beledigt. Heeft u niet akkoord voor u voor alles wat je bent.
 7. 7
  Spy: het controleren van uw vermogen, en kan werken voor iemand anders te vinden over jou. Zij kunnen dit doen omdat ze jaloers zijn, of willen ze je een lesje te leren - of als ze willen om dicht bij je netwerk of vrienden en kennissen. Ze zijn niet echt geïnteresseerd in je. Je zou kunnen merken dat deze mensen moeten altijd alles weten. Bijvoorbeeld, kunt u in gesprek met een andere vriend over een zelfvertrouwen en hij / zij was niet daar, maar komt door de kamer te willen weten wat je het over hebt. Nou, oke, dat kan niets zijn, wees niet paranoïde. Het kan een "close-friend" zijn - maar een spion zou kunnen en zou veel verder gaan, vaak echt proberen om afluisteren gesprekken, en sluipen om e-mail te lezen of lenen mobiele telefoons, leesteksten, tussen jou en andere mensen. Spies liggen vaak. Ze kunnen liegen over hun naam, leeftijd, enz. aan u. Wees voorzichtig met uitersten van bemoeizucht. Zij kunnen binnenkort chantage of pesten je. Zij eten en gebruik je spullen.
  Als ze pesten je nooit verlegen om een ​​autoriteit of ouderling te vertellen. Dus probeer deze vriend dumpen zodra je erachter dat een giftig is.
 8. 8
  Negeert u: als je opknoping uit met hen en andere vrienden van jou, zijn ze altijd met je te praten en begin socialiseren met je vrienden. Echter, als je opknoping uit met hen en hun vrienden, ze absoluut negeren je en vergeet je voorstellen aan hun vrienden. Elke keer als je probeert om vonk een gesprek dat hij / zij negeert u en blijft hun vriend te praten.
 9. 9
  Indringer:. Gebruikt en neemt uw ideeën / intellectuele activa interfereert en grijpt in uw contacten, studies, professionele contacten, gesprekken met anderen, proberen te netwerken en maak vrienden met wie u praat, en over het algemeen klimmen op u om te komen waar je ' re gaan, niet het instellen van de eigen opleiding. Als je zegt "ik ga complimenteren [iemand] 's schoenen.", S / hij zal je verslaan om het en handelen alsof het de eigen idee. Als je zegt, "Ik denk dat [iemand] zal goed zijn voor een vacature zag ik wel.", S / hij zal jagen de persoon naar beneden en stel voor het aanvragen van de baan. Als je werkt met iemand als dit, s / hij zal krediet te nemen voor uw ideeën en vertel de baas over je nieuwste, grootste gedachten, zeggende: ". Ze zijn van mij" Als je op school met deze persoon, hij / zij 'll lopen naar de professor met elke briljante inzicht dat u delen en doen alsof ownership. S / hij zoekt promotie / of heeft gekregen gepromoot op de ruggen van meer getalenteerde collega's, het manipuleren van gezag, waardoor zich er goed uitzien op uw kosten.

Tips

 • Stel geen al te veel verwachtingen en regels. Dat is gewoon anderen opsluiten in jullie dimensie.
 • Laat ze.
 • Waardoor uw vriendschap te evolueren en te veranderen is natuurlijk echt het beste - het laat je vriend te worden als uniek en individueel als u bent, en voor jullie beiden aan elkaar geniet in dat licht.
 • Niet schreeuwen om haar of hem-het zal alleen maar maak hem / haar boos.
 • Probeer ze te praten mooi.

Waarschuwingen

 • Wees bereid om de kracht om weg te lopen van de vriendschap, als eerlijke afspraken niet kan worden voldaan. Een vriend die pestkoppen is geen vriend. Een echte vriend is bereid om het probleem te erkennen, en dragen hun gewicht in het repareren van het probleem.