Wkanl

Hoe te sluipen van uw tweede verhaal venster

Woon je op de tweede verdieping? Ben je sterven om naar een feest / rave / wat plezier wat je wilt doen, maar je strenge ouders laten het niet toe? Hier is de perfecte oplossing. Als je ouders slaapt erg laat en blijf beneden, van plan om stiekem uit je raam.

Stappen

Hoe te sluipen van uw tweede verhaal venster. Als er geen stevige boom direct buiten uw raam, ga dan naar de garage of berging wanneer je ouders niet thuis zijn.
Hoe te sluipen van uw tweede verhaal venster. Als er geen stevige boom direct buiten uw raam, ga dan naar de garage of berging wanneer je ouders niet thuis zijn.
 1. 1
  Als er geen stevige boom direct buiten uw raam, ga dan naar de garage of berging wanneer je ouders niet thuis zijn. Kijk voor iets dat kan helpen abseilen je uit je raam (dat wil zeggen lange, dikke touwen, hoge ladders, alles wat die fungeren als een touw of een ladder). U mag alleen gebruik maken van het touw als je zijn kracht, een veilige grens voor de meeste touwen die is ongeveer 1 inch is £ 150 weten. Test uw grenzen-better safe than sorry.
 2. 2
  Breng het touw of koord-achtige objecten terug naar je kamer en verberg ze. Test de ladder: zet het onder je raam. Het zal werken als je kan kruipen uit je raam en op het veilig. Zet de ladder of trap-achtige objecten ergens in je achtertuin waar ze gemakkelijk worden bereikt en onmerkbaar.
 3. 3
  Controleer om te zien of je ouders en de andere gezinsleden zijn slaap (bij voorkeur), of in hun slaapkamer met de deuren gesloten. Je kan gewoon in staat zijn om stiekem uit de voordeur. Als ze niet, en je kan het gewoon niet wachten, en je hebt een stevige boom direct buiten uw raam, beklim de boom. Als de vorige dingen toe te passen, maar je hoeft niet een boom, volgt de rest van deze stappen:
  • Zorg ervoor dat je minstens een vriend die bereid is om naar je huis komen en staan ​​onder je raam in het geval je valt. Twee-drie vrienden is optimaal, maar zorg ervoor dat ze zijn sterk en u kunt rekenen op hen om rustig te komen in het aangewezen moment. Laat ze brengen een zaklamp.
  • Onderzoek uw kamer. Als er een stevige tafel, stoel, bed, enz. in de buurt van uw raam, gebruik het. Als er niet, rustig iets gaan dus er is. Bind je lang touw rond de benen van dit meubel. Binden rond zoveel benen de lengte van de kabel toelaat. Elke poot moeten specifieke knoop hebben, en het eerste been ten minste drie zeer strak knopen hebben. Zorg ervoor dat alles goed vastzit en dat het touw hangt in ieder geval af waar je vriend (en) je kunt vangen. Langzaam en rustig uw raam open, neem het scherm, en laat het touw. Trek handschoenen aan, want je gaat krijgen touw te verbranden. Zorg dat je vrienden zijn klaar, de positie van jezelf, en glijd het touw.
 4. 4
  Heb je vrienden gaan halen de ladder uit zijn schuilplaats en zet het onder je raam. Deze vrienden moeten een vrij goed idee van je achtertuin te hebben en ze moeten heel stil zijn. Zet op sportschoenen of ga op blote voeten, sokken zal je slip. Laat je vrienden houden de benen van de ladder stabiel en kruipen uit het raam, de ladder af. Zodra je veilig beneden, stash de ladder ergens in de buurt.
 5. 5
  Loop weg van uw huis of iemand u ophalen een blok afstand, of duw je auto minstens 100 meter afstand en ga een geweldige tijd hebben.
 6. 6
  Kom terug ten minste een uur voordat u verwacht dat uw ouders om up. Het zal gemakkelijkst zijn om binnen te komen via de voordeur. Als dit niet verstandig (je hebt een luide hond beneden / alarm / etc), gebruik dan dezelfde methode die u gebruikt om eruit te komen.
  • Zet de ladder terug onder je raam, klimmen, heb je vrienden plaats het terug in de schuilplaats. Vervang uw scherm, sluit je raam.
  • Laat je vrienden takel je op hun schouders en klim terug in uw venster. Het touw los, vervang het scherm en sluit je raam.
 7. 7
  Heeft een van je vrienden om je uit te zeggen dat je ofwel studeren, huiswerk, project etc.

Tips

 • Het is nuttig om een ​​partner op de grond voor het geval te hebben.
 • Als je stiekem naar beneden lawaaierige trappen het rustig en wacht een paar seconden na elke grote geluidsoverlast te controleren op geluid uit een andere kamer (alsof iemand wakker worden).
 • De beste soort knoop voor een touw je gaat het zetten van uw gewicht op een achtvormige volgen. Zie externe links naar een tutorial.
 • Over het stil is.
 • Niet vallen.
 • U kunt ook repeteren de sneak uit met je vrienden als je ouders niet thuis zijn, zodat je niet een fout maken.
 • Als je zorgen over iemand horen je, spullen een dikke deken of kussen aan de onderkant van uw deur en uw gezinsleden deur manier om het geluid te verminderen van het invoeren van hun kamer en het verlaten van uw kamer.
 • Verlaag jezelf uit het raam, opknoping op de vensterbank, dan vallen. Heb je minder kans op jezelf pijn dan wanneer je springt recht uit het raam.
 • Ook steigers is goed voor het krijgen van beneden.
 • Als u nodig hebt om een ​​boom te klimmen, gebruik klampen als je ze hebt.
 • De schoorsteen is een geweldige manier om de slag aan de grond.

Waarschuwingen

 • Het zou zeer eenvoudig zijn voor een dief om in te krijgen als hij een of andere manier op de hoogte van een touw opknoping uit het raam van een lege kamer hele nacht werden gemaakt.
 • Huisdieren die geluid maken. Als u om uit te gaan van uw kamer op elk gewenst moment, zorg ervoor dat deze huisdieren zijn veilig slapen in een van de kamers van uw familieleden '
 • Nosy, licht-slapende broers en zussen. Dit ongedierte kan je hele avond verpesten. Zorg ervoor dat ze zijn echt in slaap of niet van plan zijn dwars zit voor de rest van de nacht
 • Wees voorzichtig bij het ​​klimmen uit je raam, kunt u vallen en jezelf pijn doet.
 • Wees voorzichtig als u een boom klimmen. Iemand misschien hoor je geritsel van de bladeren en u niet wilt buiten uw raam worden gevangen, ook is het een goed idee om ten minste een / twee vrienden die u helpen ontsnappen.