Wkanl

Hoe maak je onderscheid tussen een echte skater en een poser schaatser

Er zijn een ton van de mensen in de wereld die zeggen dat ze kunnen schaatsen maar echt... DEZE NIET KUNNEN! Hier is hoe je kunt leren om het verschil tussen echte skaters en verliezers vertellen, en te leren hoe het niet om een ​​verliezer te worden.

Stappen

Hoe maak je onderscheid tussen een echte skater en een poser schaatser. Ze zeggen dat ze kunnen schaatsen.
Hoe maak je onderscheid tussen een echte skater en een poser schaatser. Ze zeggen dat ze kunnen schaatsen.
 1. 1
  Ze zeggen dat ze kunnen schaatsen. Dit is de grote hint. De kans is groot, een poser schaatser zal willen pronken, zodat ze meer aandacht krijgen. Echte skaters niet laten afschrikken door mensen die ze kunnen schaatsen vertellen, laten zien dat ze uit door daadwerkelijk landing trucs. Ook echte schaatsers schaatsen omdat ze graag, niet cool te worden.
 2. 2
  Hun bord ziet er goedkoop. Poser skaters vaak kopen die goedkoop, cruddy planken van Wal-Mart of K-Mart. Je weet wel, degenen met Yu Gi Oh!, Hulk en Superman op de bodem die rit als heck. Echte skaters sparen voor een goede kwaliteit setup omdat ze daadwerkelijk zullen gebruiken.
 3. 3
  Zie je ze dragen rond het bord, maar eigenlijk nooit het rijden. Dit is een beetje moeilijker te lokaliseren, omdat echte skaters vaak dragen hun borden rond op plaatsen waar ze niet in staat om te skaten, zoals school, het winkelcentrum en de binnenstad. MAAR poser s het rond in plaatsen waar je kunt schaatsen [maar je kunt worden beboet] zoals parkeerterreinen.
 4. 4
  Ze weten niet het verschil tussen goofy en regelmatig. NORMAAL: de meest voorkomende houding tijdens het rijden een skateboard, je linkervoet is naar voren, naar de neus, en je rechter voet in de buurt van de staart. GOOFY: het tegenovergestelde van de reguliere. Je rechtervoet is in de buurt van de neus en je linkervoet terug is in de buurt van de staart. Een goede manier om te zien of iemand is schaatsen of poseren is om te vragen "Heb je rijdt regelmatig of goofy? '.
 5. 5
  Ze weten niet wat een ollie is. De ollie is de ruggengraat van elke truc die een schaatser doet. Het is waar je pop de staart met je achterste voet en tegelijkertijd glijden je voorste voet naar de neus. Je zult stevig land met beide voeten op de raad op hetzelfde moment.
 6. 6
  Ze naar buiten gaan nooit. Goed hoe de heck kan je schaatsen als je nooit buiten?!
 7. 7
  Ze doen het omdat iedereen anders is. Dit is een andere grote hint bij het vertellen van het verschil tussen een echte skater en een poser schaatser. Een echte skater schaatsen simpelweg omdat hij / zij wil. Een poser schaatser doet het aan: passen in een trend, krijgen meisjes / jongens, zien er cool, etc. Als je vrienden skate, en je bent nieuwsgierig en bereid om te proberen, dat is helemaal prima. Maar als je schaatsen alleen voor de kudos, stop schaatsen.
 8. 8
  Ze weten niet de namen van alle bekende schaatsers of merknamen. Niemand heeft om de hele skate kleding geschiedenis onthouden, maar het helpt om te weten welk merk van bestuur je rijdt. Als ze een lege dek, dat is een ander verhaal. Ook als de persoon die u ondervragen alleen weet wie Tony Hawk, Bam, en Ryan Sheckler zijn, dan zijn ze hopeloos. Als ze noemen Arto Saari, Geoff Rowley, Chris Borkoski, Ali Boulala, of enige andere skater dan Hawk, Bam, en Sheckler, dan goed!
 9. 9
  Ze kunnen niet schaatsen. Sommigen posers zullen u vertellen dat ze kunnen schaatsen, ze gewoon niet het geld hebben voor een bord op het moment (hoewel ze vaak genoeg om een ​​nieuwe Volcom gepast pet kopen om de paar weken). Dus neem je board en hebben ze proberen een paar trucjes. Als ze iets niet kunnen doen, dan heb je en iedereen weet dat ze een poser. Ook posers hebben vaak geen (of uiteraard nep) krassen op hun boards, terwijl een echte straat schaatser zal markeringen op de middelste, de neus en de staart van het bestuur, afhankelijk van hun stijl en beschikbare trucs hebben.
 10. 10
  Ze dragen, maar ze niet rijden posers zal de neiging om veel en veel en veel merk-stukken dragen. Echte skateboarders dragen zelfs merk tees elke dag. Ze hebben de neiging om specifieke merken, ook, zoals DC, Element, Hurley, en Volcom.Also winkel, zullen ze kopen goedkoop, lelijk, en / of eenvoudige en weinig creatief stukken alleen maar omdat ze van een schaatsen merk. Als je wilt om een ​​shirt te kopen van een schaatsen merk, moet het mooi zijn of iets op het u geïnteresseerd bent
 11. 11
  De schoenen posers zal een paar schoenen te kopen na de andere op het gebied van een paar weken. Laten we zeggen dat iemand krijgt een paar Etnies. Hij zal hen verscheuren elke dag en misschien zelfs beweren, "Ik probeerde te landen een fingerflip airwalk van de picknicktafel en mijn schoenen werd vernield." WRONG! Er is geen manier in de hel kunt u gemakkelijk het land een fingerflip airwalk uit een picknick bank (tenzij je een snelle en gecoördineerde bent). Hoe dan ook, zal hij gaan kopen en het nieuwe paar schoenen van Globe en doe hetzelfde. Denk gewoon, een poser zal de heck verslaan van schoenen, zoals de scène in "Office Space", waar de drie werknemers bash de heck uit een printer.

Tips

 • In plaats van het ondervragen van een willekeurige schaatser, gewoon kijken om te zien wat ze doen. Misschien vindt u dat de schaatser is gewoon een beginner, dus ze weten niet veel over nog schaatsen.
 • Niet bellen mensen posers gewoon om jezelf te kijken hardcore. Mensen haten mensen die denken dat ze zijn schaatsen voor alle juiste redenen, maar zijn gewoon op zoek naar problemen.
 • Als je denkt dat de persoon is een moeilijke vraag, vraag hem om een ​​truc te doen. Als hij dat kan Ollie dan is hij / zij is prima. Laat hem / haar alleen.

Waarschuwingen

 • NIET informeren over een schaatser totdat je daadwerkelijk hebt hem / haar wel eens gezien. Het kan blijken dat ze weten over schaatsen en kunnen meer doen op een bord dan je kunt.
 • Als de schaatser u belt een poser is groter dan u, dan ben je genaaid.
 • Stel geen vragen links en rechts op een skatepark. U zult vervelende geacht en waarschijnlijk zal uit het park worden gegooid.