Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders om u te laten verhuizen wanneer u 16

Deze stappen werken alleen indien correct gevolgd! En het is uiterst moeilijk voor de meeste kinderen en jongeren. Dit advies zal het best werken met kinderen en jongeren die hebben een goede track record (omgangsvormen, geen slechte cijfers, niet overmatig argumenteren, enz...) met hun ouders.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om u te laten verhuizen wanneer u 16. Toon financiële verantwoordelijkheid.
Hoe te overtuigen je ouders om u te laten verhuizen wanneer u 16. Toon financiële verantwoordelijkheid.
 1. 1
  Toon financiële verantwoordelijkheid. Dit betekent een baan krijgen, hebben een garage sale en plaats het geld in uw bank. Niet uitgeven (je zult het nodig hebben).
 2. 2
  Plan vooruit! Erachter te komen waar je naartoe gaat om ongeveer een maand wonen op voorhand voor je willen verhuizen. Zorg dat u het volgende weten:
  • Prijs per maand (het exacte bedrag, geen bereik (300€ tot 375€);
  • Kosten om te bewegen in (depot, bewegende vergoedingen);
  • Hoe ver is het (Hoe dichter de beter - ouders haten om hun 16-jarige zet honderden mijlen afstand te zien.
  • Hoe lang je gaat om daar te wonen. "Eeuwig" is geen antwoord. Ze zullen ervan uit je gaat om daarheen te verhuizen voor een tijdje verplaats dan af met vrienden.
  • Wat vrienden (eventuele) zullen leven met u en voor hoe lang. Boy / vriendinnen zou niet worden geaccepteerd (opnieuw door de meeste ouders) maar je moet in staat zijn om de waarheid te vertellen en vertrouw op je ouders, zodat ze terug kunnen vertrouwen. Liegen krijgt u nergens.
  • Als u van plan om High School of College (voor de meeste tieners toch) afstuderen. Moet ja of nee zijn! Geen "maybes".
  • Verzamel het geld dat je nodig hebt om te leven voor een derde of de helft van de tijd je zal er wonen. De meeste ouders zullen u helpen bij het betalen voor je, maar er is altijd een grens.
 3. 3
  Vraag je ouder (s) te verzamelen in de woonkamer ergens iedereen kan gaan zitten. Schakel de TV, Radio, Spel-systeem, enz...
 4. 4
  Zeg iets als dit: "Mam, pap (wat ook geschikt is voor uw gezin is), als je weet dat ik net 16 geworden en ik geloof dat ik ben verantwoordelijk genoeg om uit te gaan in mijn eigen plek heb ik onderzoek huisvestingsmogelijkheden en vonden deze plek. (presenteer uw info). Het is slechts (x) mijl afstand en ik zal wonen (alleen of met vrienden) en / won 't afwerking High School en de universiteit. Nu begrijp ik ik ben pas 16 (helpt hen te begrijpen begrijpen wat u vraagt), maar ik zou graag de kans om te bewijzen dat ik in staat ben om op mijn eigen leven voor mezelf en voor u. Ik hou heel veel van jullie en ik hoop dat u respect voor mij als ik heb respect voor je ", ( zien waar de track record speelt in op?).
 5. 5
  Wachten en bidden / hopen / rustig zitten, wat je ook doet wanneer je iets echt slecht willen. Hopelijk ga je weg en je kunt verhuizen.

Tips

 • Doe nooit schreeuwen of je stem te verheffen. Dit enkel ruïnes eventuele toekomstige kans je hebt ze te overtuigen.
 • Beheer uw geld verstandig. Geen geld te besteden aan "extra's", omdat je ouders zult merken dat je meer geïnteresseerd zijn in de uitgaven dan het redden.
 • Als al het andere faalt, op sommige plaatsen is het legaal om te bewegen zonder hun toestemming, in andere is het niet. Als u dit wilt doen, moet u de wet onderzoek in uw regio, niet alleen op deze zelf, maar op precies wat je mag meenemen. Bijvoorbeeld, in Nieuw-Zeeland, kunt u legaal uit te gaan zonder toestemming op 16, en je kan iets dat werd gekocht voor u of u zelf kocht nemen. U kunt ook de thuisbasis van je ouders in te voeren als ze niet thuis om je spullen te krijgen, mits je niet breken in (voorbeeld: Gebruik een sleutel). Te weten komen over soortgelijke wetten in uw omgeving voordat iets als dit.
 • Forceer je ouders om een ​​beslissing te nemen die dag. Laat ze erover denken. Immers het is een grote stap dat je neemt.
 • Als ze nee zeggen niet boos (zie tip # 2)

Waarschuwingen

 • Erken dat, tenzij je ouders beledigend of anderszins incompetent, heb je waarschijnlijk een veel beter leven met hen dan je zou leven op je eigen. Bijvoorbeeld, je waarschijnlijk woont in een huis dat je niet de hypotheek te betalen voor, eet voedsel gekocht en soms opgesteld door anderen, en geen zorgen te maken over het betalen voor nutsbedrijven. Je ouders kunnen ook uw kleding en doe uw wasgoed. Wanneer u live op uw eigen, zal je waarschijnlijk niet veel extra geld (je zult moeten betalen voor al uw benodigdheden) of tijd (je moet heel hard werken om te kunnen om je zelf te ondersteunen, terwijl naar school vol-time). Het wordt een non-stop party niet.
 • Deze stappen zullen niet voor iedereen! Resultaten zullen variëren.