Wkanl

Hoe je advocaat je weg uit de problemen

Heb je niet gewoon haat het wanneer je naar beneden getrokken naar het kantoor van de opdrachtgever te worden verhoord? Deze gids geeft een alternatieve manier om de school beheerders hanteren. Voel je vrij om hen een harde tijd (ze kunnen niet veel doen) of gewoon buiten lopen als ze je niet kunnen opladen om te geven.

Stappen

Hoe je advocaat je weg uit de problemen. Hen dwingen om te werken binnen hun eigen wetgeving.
Hoe je advocaat je weg uit de problemen. Hen dwingen om te werken binnen hun eigen wetgeving.
 1. 1
  Kennen de regels. Lees die student handboek dat ze geven u ieder jaar. Kijk naar mazen, want je kunt ze gebruiken om uit te klimmen van een hoek die je admins kunnen proberen om je zetten inch Onthouden, zoals juridische autoriteiten, moeten ze aan de regels houden. Als ze dat niet doen, je (of je ouders als je jonger bent dan de leeftijd) kan ze aanklagen. Kunt u een aantal rechten te gebruiken in uw voordeel.
 2. 2
  Hen dwingen om te werken binnen hun eigen wetgeving. Onder de federale wetgeving, de school heeft om bewijs te leveren wanneer zij beschuldigen u van een strafbaar feit. De admins kunnen niet willekeurig opschorten je alleen maar omdat ze denken dat je iets (de opdrachtgever kan denken dat de aarde plat is, maar dat betekent niet dat het is) deed. Na het verkrijgen van bewijs (indien aanwezig), de volgende stap is om informatie van je.
 3. 3
  Geef niets toe, ontken alles, te maken tegen beschuldigingen. Als u een bekentenis te geven, je bent vrij veel geschroefd. U hebt het recht om te zwijgen, maar ook zichzelf te getuigen rechten. Als ze geen bewijs al hebben, niet geven hen meer door vallende voor hun mondelinge vallen. De meest voorkomende is veruit "We betrapt je op de camera." Dit is een schoolvoorbeeld leugen. U hebt het recht om te worden geïnformeerd, en het recht om te weten wat voor bewijs tegen je is. Als ze niet laten u de "beelden" dan kunnen ze niet legaal gebruiken als bewijs. Dit moet u minstens glimlach wanneer de opdrachtgever geeft een pissig kijken omdat je haar gevangen in een bluf.
 4. 4
  Niet blijven hangen als ze je niet kunnen opladen. Ze kunnen je niet vasthouden zonder aanklacht. Tuurlijk, ze technisch gezien kunnen als ze 'voldoende geloof'. Als ze niet een lading hebben aan het eind van de dag, net buiten lopen. Je hebt alle wettelijk recht om te vertrekken.
 5. 5
  Zorg ervoor dat het binnen de parameters van de bevoegdheid van de wijk.
 6. 6
  Als al het andere faalt, dreigen te vervolgen. Niets schrikt opdrachtgevers meer dan het hebben van hun werk op de lijn. Vertel hen dat als er geen eerlijk proces, zal u contact opnemen met het district superintendent, of de ACLU. Hier zijn een aantal dingen die je kunt dreigen te dagvaarden voor: Machtsmisbruik, misbruik van gezag, verwaarlozing van de rechten, verwaarlozing van de burgerrechten, verwaarlozing van grondwettelijke rechten, verwaarlozing van de mensenrechten, verwaarlozing van het bewijs, verwaarlozing van een eerlijk proces, verwaarlozing van habeas corpus, verwaarlozing van de burgerlijke juryrechtspraak, Fiscale schade, fysieke / verbale / emotionele / psychische mishandeling, of (een persoonlijke favoriet), Vernietiging van een mogelijke toekomst.
 7. 7
  Search & inbeslagneming. De school kan je kluisje doorzoeken. omdat zij bezitten het. Zij kunnen uw rugzak zoeken als en slechts als ze voldoende verdenking. Als ze willen je zakken doorzoeken, dan vertellen ze dat ze een huiszoekingsbevel nodig. Ze kunnen een stop en fouillering, wat betekent dat ze kunnen zien wat je hebt uit te voeren. Ze kunnen niets verwijderen, tenzij het een wapen of kan een plausibele bedreiging voor de veiligheid van het onderzoek de houding.

Tips

 • Houd het hoofd koel te allen tijde. Proberen te vertragen uw hartslag.
 • Het is mogelijk illegaal om mensen te bedreigen, met een uitzondering: Je hebt alle wettelijke recht om dreigen te vervolgen. Als ze proberen te stoppen, goed, dreigen ze weer vervolgen.
 • Liegen alleen als het nodig is, en maak een leugen oncontroleerbaar.
 • Vergeet niet dat de school aan dezelfde wetten en richtlijnen die je doet gehoorzamen.

Waarschuwingen

 • Pas op voor te zijn geslagen met insubordinatie. Doe niet slim af, ongeacht hoe dom je school is.