Wkanl

Hoe kunt u uw slaapkamer (tienermeisjes) ​​overdoen

Moe van uw sprei wordt gegeven afschuwelijk uiterlijk? Walgen van dat bevlekt tapijt? Behoefte organisatoren voor uw puinhoop? Haat je stofnesten? In verlegenheid gebracht door oude rommel tot rond je kamer? Als u wilt overdoen uw kamer gebruik maken van deze tips en maak je geen zorgen, omdat uw problemen kunnen worden opgelost!

Stappen

Hoe kunt u uw slaapkamer (tienermeisjes) ​​overdoen. Voordat je iets doet, gaan door al je spullen.
Hoe kunt u uw slaapkamer (tienermeisjes) ​​overdoen. Voordat je iets doet, gaan door al je spullen.
 1. 1
  Voordat je iets doet, gaan door al je spullen. Sorteer alles in vier stapels: houden, trash, weg te geven en te versieren met. Houd alles wat je wilt bewaren, vuilnis junk, recycle kranten, geven spullen weg aan familie / vrienden, en doneren de andere dingen om Goodwill of het Leger des Heils. Dit is een vrij essentiële stap, want het zal helpen unclutter uw kamer alsmede zich te ontdoen van de kleding die je niet wilt.
 2. 2
  Schilder uw muren! Dit helpt echt veranderen uw kamer. Als je ouders niet zal toestaan ​​om uw muren te schilderen, dat is oke. Ga verder met de volgende stap. Als ze wil, dat is ook geweldig! Zorg ervoor dat je kiest een kleur die je leuk vindt en die goed gaat met een heleboel dingen. Als u wilt, kunt u al uw muren in dezelfde kleur te schilderen, maar wat graag een paar verschillende kleuren hebben om variatie te bieden. Andere mensen gaan noten, schilderen elke muur een andere kleur, en hebben geen thema dan ook. Doen wat je wilt! Wat je ook doet, maak je persoonlijkheid schijnen! Als jij en je ouders hebben moeite om te beslissen wat kleur in uw kamer, compromis schilderen! Doe je ouders willen dat je je kamer licht roze te schilderen, maar je wilt het zwart (of vice versa) te schilderen? Compromis door het schilderen van uw kamer licht roze en zwart wordt gebruikt als een accent!
 3. 3
  Krijg wat meubels! Wil je echt dat ABC dressoir in je kamer? No way! Ga naar buiten en nog wat nieuwe meubels. We zouden voor het hebben van een bed (natuurlijk), een dressoir, een boekenkast, een nachtkastje en een bureau. Probeer het kopen van al uw meubels in dezelfde kleur, zodat uw kamer niet te gek kijken (tenzij dat is uw bedoeling).
 4. 4
  Krijg wat spullen voor je bed! Koop wat lakens en kussens voor uw bed. Als je een echt girly uitziende bed wilt, koop een paar dekens en een hoop gooien kussens om aan het hoofd van uw bed. Als u wilt een meer simplistische kijk, gewoon vasthouden aan de lakens. Doe wat je wilt. Gewoon omdat je een meisje bent, betekent niet dat je een 'girly-girl' te zijn.
 5. 5
  Koop wat stoelen! Als je vrienden langskomen en hangen, hoeft u niet wilt dat ze gaan zitten op de vloer! Koop wat stoelen, zodat u en uw vrienden hebben een comfortabele plek om te zitten. U kunt een aantal zitzakken, of een maan stoel te kopen. Zelfs een poef zou goed werken, vooral als het heeft opbergruimte. Probeer en houd uw meubels binnen uw kleurenschema.
 6. 6
  Krijg wat tapijten! Als je een tapijt, kan dit niet zo nodig, maar een koele tapijt of twee is nooit een slechte zaak in de kamer te hebben. Als u hebben hardhouten vloeren, tapijten zijn een heel goede zaak naast je bed te zetten, zodat als je opstaat in de ochtend je voeten niet bevriezen op de hardhouten vloer! Vergeet niet, kies tapijten die uw persoonlijkheid uit te drukken, en veel plezier met het ontwerpen en patronen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je wat opslagruimte! Zorg ervoor dat je wat ruimte in je kast of een andere plek in uw kamer voor wat spullen. Koop wat opslagbakken en schuif ze onder je bed. Dit houdt al uw spullen georganiseerd.
 8. 8
  Planken! Planken zijn een must om dingen weer te geven zoals sport trofeeën, foto's, boeken, enz. Koop wat planken en hebben ze opgemaakt op een plek die u wilt, zoals boven je bed of in de buurt van uw bureau.
 9. 9
  Spiegels! Spiegels zijn niet alleen voor girly-meisjes. Elke tiener heeft een goede spiegel te zetten op hun make-up met. U kunt een full-length spiegel kopen, zodat je je outfits kunt zien, ook. Koop een spiegel die een koele frame, zoals een mozaïek met verschillende kleuren glas heeft.
 10. 10
  Krijg een kurk boord. Kurk platen zijn echt cool, want je foto's van uw familie, u, uw vrienden, uw huisdieren, maar ook andere dingen kan weergeven zoals concertkaarten en ansichtkaarten. Als uw kurk boord is lelijk, verf het een kleur die past bij uw kamer, maar niet een zeer donkere kleur, of zet een aantal leuke stof overheen. U kunt ook kurkborden met stof over hen reeds.
 11. 11
  Maak je kamer U! Opgemaakt posters van je favoriete bands en beroemdheden. Opgemaakt foto's van uw familie en vrienden. Zet in dingen die je leuk vindt en dat je kamer persoonlijkheid geeft! Kunstprojecten, schetsen, wat je wilt. Als je het type kunstenaar opgemaakt uw tekeningen of schilderijen. Maak het van u... immers, het is jouw kamer!
 12. 12
  Ontdoen van alle kinderachtige dingen in je kamer, tenzij het ​​betekent een grote mate van waarde voor u.
 13. 13
  Tips
 14. 14
  Volg niet je vrienden. Wees jezelf!
 15. 15
  Vergeet niet dat niet elke kamer kunnen kijken net als degene die u ziet in de foto's en op TV. Dus niet proberen om elk detail in een foto of advertentie te kopiëren. Probeer creatief te zijn en maak het beste van het ding heb je in je kamer.
 16. 16
  Als je heel visueel, schetsen uit wat u wilt dat uw kamer te kijken als na het klaar is, zodat je een doel toe te werken naar.
 17. 17
  Hebben kaarsen die een ontspannende geur in je kamer te hebben. Zet mooie rotsen om hen heen, omdat rotsen niet kan vangen in brand.
 18. 18
  Als u een thema hebt, gebruik dan een kleurenschema in plaats van een voorwerp of dier thema. Op deze manier is het makkelijker om meubels te vinden, en je kamer niet zo chaotisch uitzien.
 19. 19
  Als je ouders niet zal toestaan ​​om een nieuw bed te krijgen proberen om nieuwe covers en kussens!
 20. 20
  Te plannen precies wat je wilt voordat u aan de slag. Maak een planner / plannen als het helpt.
 21. 21
  Vergeet niet om je kamer schoon te houden. Wegdoen al uw rommel die er op je vloer en dressoir ongeveer een keer per week, en stof en vacuüm ten minste eenmaal per maand.
 22. 22
  Kijk in tijdschriften en het internet om goede ideeën te vinden.
 23. 23
  Dit is erg belangrijk! Als je dieren in je kamer met u, zorg ervoor dat je schoon uit de kooi of tank op zijn minst om de andere week om uw ruimte ruiken fris en schoon. Voor degenen onder u die hebben heel stinkende dieren zoals schildpadden of konijnen, probeer het dan opnieuw in een automatische luchtverfrisser ergens in je kamer. Stel het niet te dicht bij de dieren, echter, als de dampen zijn niet gezond voor hen om te ademen inch
 24. 24
  Vergeet niet, dit gaat naar uw kamer voor een tijdje, dus niet gewoon willekeurig maken... tenzij dat is een deel van je persoonlijkheid.
 25. 25
  Als je een boekenplank, kunt u kleur-code, of sorteren op auteur of series.
 26. 26
  Maak je eigen dingen. U kunt spiegels maken uit karton en kleverige reflecterende papier. Zet beddengoed en kussens over een voorraadbak (stevig) en zet hem in een bank!
 27. 27
  Zorg ervoor dat u een plek voor uw make-up. Als je een speciale lade voor het, zet al uw make-up daar, zodat het gemakkelijk toegankelijk. Proberen en zet je make-up in de buurt van uw spiegel.
 28. 28
  Wrijf wat vanille-extract op uw lampen en zet ze aan. Het maakt je kamer ruikt lekker en voelt warm en gezellig!
 29. 29
  Proberen en vasthouden aan een kleurenschema in uw kamer, dus het ziet er bij elkaar getrokken en niet te druk kijken.
 30. 30
  Proberen te maken uw kamer weerspiegelen uw houding en denken.
 31. 31
  Krijg een dressoir en een aantal parfums om te gaan met het, voeg wat make-up en ze gewoon clunk in een grote bundel op je dressoir.
 32. 32
  Waarschuwingen
 33. 33
  Doe niet wat je vrienden denken koele of wat ze willen zullen zijn! Doe wat je wilt, want je krijgt te maken met deze nieuwe ruimte voor vele jaren te komen!
 34. 34
  Voordat u begint, zorg ervoor dat je een budget. Je wilt niet te worden brak na uw verbouwing, maar zorg ervoor dat je wat geld erin stopt. Het kan duur zijn, afhankelijk van de omvang van uw verbouwing.
 35. 35
  Vraag je ouders / de persoon die eigenaar is van het huis om ervoor te zorgen dat je eigenlijk toegestaan ​​om het te schilderen.
 36. 36
  Als u niet in staat om / behang verf je kamer, zetten sommige posters! U kunt uw favoriete zangers, of zelfs oude filmposters (soms vindt je ze vrij van videotheek of bioscopen) gezet.
 37. 37
  Tenzij je bereid bent om je kamer te veranderen zijn om de paar maanden, stok met een kleurenschema in plaats van een thema. U kunt wat fase je ging door in een paar maanden of een jaar haat
 38. 38
  Probeer om behang te vermijden, want het is heel moeilijk op te zetten / neer te halen.

Tips

 • Vergeet niet dat niet elke kamer kunnen kijken net als degene die u ziet in de foto's en op TV. Dus niet proberen om elk detail in een foto of advertentie te kopiëren. Probeer creatief te zijn en maak het beste van het ding heb je in je kamer.
 • Volg niet je vrienden. Wees jezelf!
 • Als je ouders gewoon toestaan ​​om een ​​nieuw bed te krijgen proberen om nieuwe covers en kussens!
 • Vergeet niet om je kamer schoon te houden. Wegdoen al uw rommel die er op je vloer en dressoir ongeveer een keer per week, en stof en vacuüm ten minste eenmaal per maand.
 • Als je heel visueel, schetsen uit wat u wilt dat uw kamer te kijken als na het klaar is, zodat je een doel toe te werken naar.
 • Te plannen precies wat je wilt voordat u aan de slag. Maak een planner / plannen als het helpt.
 • Hebben kaarsen die een ontspannende geur in je kamer te hebben. zet mooie rotsen om hen heen, omdat rotsen niet kan vangen in brand.
 • Als u een thema hebt, gebruik dan een kleurenschema in plaats van een voorwerp of dier thema. Op deze manier is het makkelijker om meubels te vinden, en je kamer niet zo chaotisch uitzien.
 • Zorg ervoor dat u een plek voor uw make-up. Als je een speciale lade voor het, zet al uw make-up daar, zodat het gemakkelijk toegankelijk. Proberen en zet je make-up in de buurt van uw spiegel.
 • Vergeet niet, dit gaat naar uw kamer voor een tijdje, dus niet gewoon willekeurig maken... tenzij dat is een deel van je persoonlijkheid.
 • Wrijf wat vanille-extract op uw lampen en zet ze aan. Het maakt je kamer ruikt lekker en voelt warm en gezellig!
 • Kijk in tijdschriften en het internet om goede ideeën te vinden.
 • Als je een boekenplank, kunt u kleur-code, of sorteren op auteur of series.
 • Proberen en vasthouden aan een kleurenschema in uw kamer, dus het ziet er bij elkaar getrokken en niet te druk kijken.
 • Proberen te maken uw kamer weerspiegelen uw houding en denken.
 • Dit is erg belangrijk! Als je dieren in je kamer met u, zorg ervoor dat je schoon uit de kooi of tank op zijn minst om de andere week om uw ruimte ruiken fris en schoon. Voor degenen onder u die hebben heel stinkende dieren zoals schildpadden of konijnen, probeer het dan opnieuw in een automatische luchtverfrisser ergens in je kamer. Stel het niet te dicht bij de dieren, echter, als de dampen zijn niet gezond voor hen om te ademen inch
 • Maak je eigen dingen. kunt u spiegels maken uit karton en kleverige reflecterende papier. zet beddengoed en kussens over een voorraadbak (stevig) en zet hem in een bank!
 • Krijg een dressoir en een aantal parfums om te gaan met het, voeg wat make-up en ze gewoon clunk in een grote bundel op je dressoir.

Waarschuwingen

 • Voordat u begint, zorg ervoor dat je een budget. Je wilt niet te worden brak na uw verbouwing, maar zorg ervoor dat je wat geld erin stopt. Het kan duur zijn, afhankelijk van de omvang van uw verbouwing.
 • Doe niet wat je vrienden denken koele of wat ze willen zullen zijn! Doe wat je wilt, want je krijgt te maken met deze nieuwe ruimte voor vele jaren te komen!
 • Tenzij je bereid bent om je kamer te veranderen zijn om de paar maanden, stok met een kleurenschema in plaats van een thema. U kunt wat fase je ging door in een paar maanden of een jaar haat
 • Als u niet in staat om / behang verf je kamer, zetten sommige posters! U kunt uw favoriete zangers, of zelfs oude filmposters (soms vindt je ze vrij van videotheek of bioscopen) gezet.
 • Probeer om behang te vermijden, want het is heel moeilijk op te zetten / neer te halen.
 • Vraag je ouders / de persoon die eigenaar is van het huis om ervoor te zorgen dat je eigenlijk toegestaan ​​om het te schilderen.

Dingen die je nodig hebt

 • Materialen (verf, meubels, etc.)
 • Veel geld (Als u wilt nieuwe meubels, het kan duur zijn!)
 • Een schema dat een paar dagen in de week is voor de makeover
 • Een vriend voor meningen (optioneel)
 • Toestemming van je ouders (natuurlijk als je dat niet doet zul je in grote problemen!)
 • Belangrijker vindt u een enorme fantasie voor geweldige makeovers nodig