Wkanl

Hoe schoon te houden

Schoonhouden betekent meer dan het hebben van een schone exterieur. Zeker een schoon overhemd maakt je helder en klaar om te gaan naar werk of school te kijken, maar het is wat er onder het shirt dat telt. Sommigen proberen te verbergen onder een zware toepassing van Keulen met het idee dat dit maakt ze ruiken schoon. Integendeel, met behulp van cologne en parfum maakt het gewoon dat er veel meer voor de hand dat u probeert te verdoezelen lichaamsgeur en onzindelijkheid. Omdat het schoon is niet alleen belangrijk voor een goede uitstraling, maar ook voor een goede gezondheid. Er zijn putten overal en in elke badkamer, dus gebruik ze net zo goed als het gebruik van zeep. Wassen verwijdert bacteriën die ziektes kunnen veroorzaken. Dus houd schoon en gezond te houden.

Stappen

Hoe schoon te houden. Verwijder nagellak wanneer het begint te schillen.
Hoe schoon te houden. Verwijder nagellak wanneer het begint te schillen.
 1. 1
  Verwijder nagellak wanneer het begint te schillen. Niets maakt handen er zo rommelig als de helft geschild en half gepolijste nagels. Schoon onder de nagel tip met een handveger en bijten niet je nagels.
 2. 2
  Was uw handen elke keer dat je naar het toilet, en voor het eten.
  • Zeep je handen met een schuim tot aan de pols. Uitspoelen en herhalen. Ook wrijven tussen de vingers.
  • Was uw handen tot aan je ellebogen, wrijven met je handen als je gaat, vooral bij de ellebogen. Herhaal dit en spoel je handen omhoog om je polsen weer.
 3. 3
  Verzorg je mond.
  • Poets je tanden minstens tweemaal per dag, als je wakker in de ochtend en vóór het slapen gaan. Gebruik mondspoeling na elke poetstijd te houden uw adem ruiken fris en schoon en de bacteriën die bederf en mond geur veroorzaakt doden.
  • Na de maaltijd uw mond en gorgelen spoelen, en als je denkt dat je mond is begonnen te stinken.
  • Gebruik een tandenstoker na de maaltijd om voedsel deeltjes zitten tussen uw tanden te verwijderen.
 4. 4
  Was je gezicht bij het ​​wakker worden, in de douche, en voordat u naar bed.
  • Uw ogen wassen met water en reinig je neus. Sniff water in je neusgaten.
  • Schuimen, of gebruik een reiniging lotion, en bereiken van oor tot oor, en haarlijn tot onder de kin.
  • Reinig uw oren. Gebruik ofwel een dun washandje, of je vingers naar binnen, buiten schoon te maken, en aan de achterkant van je oren. Als u met behulp van uw vingers, geef uw wijsvingers in de groeven en gaten van je oren en gebruik uw duim aan de achterkant.
   • Volwassenen moeten zorgvuldig gebruik maken van een q-tip om de was accumulatie die optreedt in het gebied dicht bij het binnenoor te verwijderen. Zet nooit een qt diep in het oor zelf.
  • Was uw nek. Niets ziet er zo slecht als een schone glimmend gezicht en een vuil lijn op de hals. Het is niet nodig om zeep te gebruiken hier, gewoon wat water op de achterkant van je nek als op de voorzijde wrijven.
 5. 5
  Was uw voeten. Als u het uitvoeren van de, wil je dit doen tot drie keer. Zelfs als je niet moslim, wilt u misschien om dit te doen als je veel of je zweet. Zorg ervoor dat de zolen en hakken, en tussen je tenen te wassen.
 6. 6
  Douche minstens een keer per dag, 's ochtends of' s nachts, naar keuze en leven schema. Dit betekent eigenlijk het schrobben van de delen van het lichaam die niemand ziet, bukken en wassen gebieden die moeilijk te bereiken zijn, met behulp van een back borstel om de achterkant krachtig schrobben.

Tips

 • Nagelverzorging is niet alleen voor vrouwen. Men moet gaan naar een schoonheidssalon en hebben hun nagels verzorgd ook. Een goed verzorgde man heeft zijn nagels schoon, gepolijst en nagelriemen knippen.
 • Wacht niet tot je voeten krijgen bedekt met zweet of je adem begint te stinken. Probeer op te nemen wassen van je handen / gezicht / voeten in een reiniging routine (kijk naar de voor een voorbeeld) die je kunt oefenen op regelmatige tijdstippen gedurende de dag.
 • Over-wassen kan beschermende vetlaagje op de huid en het resultaat in droge, gebarsten of rode huid te verwijderen. Als dit gebeurt alleen kleine hoeveelheden van een milde, niet-deodorantzeep, zoals Dove, Camay, of Neutrogena. Als je een gevoelige huid hebt is het een goed idee om een ​​kleine hoeveelheid verdunde zeep op de binnenkant van je pols. Als je geen jeuk of roodheid na 20 minuten, is het waarschijnlijk veilig om te gebruiken. Af en toe, een fixatie op het schoonmaken, of over-wassen is een teken van OCD (obsessief-compulsieve stoornis), of andere psychische problemen.
 • Mensen worden beoordeeld op het uiterlijk van hun nagels. Zelfs een goed verzorgde vrouw of man kan blijken te zijn slordig en smerig wanneer hun nagellak al wordt afgestoken, of er is vervuiling onder de nagels.
 • Kijk naar de handen van een man volgende keer dat u kijken naar een film of tv-show. Kijk naar de handen van een man als je op de bus of de trein. Kijk naar de handen je date's volgende keer dat u aan. Zijn hun nagelriemen knippen, worden hun nagels ingediend netjes, is er geen vuil lijn onder zijn nagels, en zijn hun nagels schitterde met kleurloze nagellak. Wees je bewust van hoe de handen van een man kijken want dat laat zien hoe hij zorgt voor zijn hele lichaam. Hetzelfde gaat natuurlijk voor een vrouw.