Wkanl

Hoe je de beste foundation tint voor u te vinden

Kiezen van de juiste foundation kleur is essentieel in het creëren van uw make-up look, of het nu natuurlijk of dramatisch. Het kiezen van de verkeerde kleur kan rampzalige gevolgen hebben, en heeft invloed op de rest van de make-up. Plus, als het is te donker / oranje, zult u kijken nep, trashy en volledig onaantrekkelijk. Dus, als u zich afvraagt ​​hoe om te kiezen een stichting, blijven lezen!

Stappen

Hoe je de beste foundation tint voor u te vinden. Ten eerste, ga dan naar een winkel (apotheek / drogisterij / warenhuis etc) die make-up verkoopt niet online als tenzij je al hebt getest en gekozen uw schaduw kun je niet zeggen of de kleur bij je past - Als dit niet uw geld zal worden verspild.
Hoe je de beste foundation tint voor u te vinden. Ten eerste, ga dan naar een winkel (apotheek / drogisterij / warenhuis etc) die make-up verkoopt niet online als tenzij je al hebt getest en gekozen uw schaduw kun je niet zeggen of de kleur bij je past - Als dit niet uw geld zal worden verspild.
 1. 1
  Ten eerste, ga dan naar een winkel (apotheek / drogisterij / warenhuis etc) die make-up verkoopt niet online als tenzij je al hebt getest en gekozen uw schaduw kun je niet zeggen of de kleur bij je past - Als dit niet uw geld zal worden verspild. Wanneer in een winkel, gebruik maken van de MONSTERS, niet degenen die mensen gaat kopen, die niet testers te openen - het is niet alleen onhygiënisch als mensen gaan kopen deze te gebruiken op hun gezicht, het is een echte, maar onbekende feit dat het openen van items die niet zijn gelabeld als testers kan je in aanraking met de politie (althans in het Verenigd Koninkrijk).
 2. 2
  Om het goed te testen, monster het op uw borst. De reden dat je het hier testen is omdat u wilt dat uw gezicht om in combinatie met je borst, dus daarom overeenkomen met de kleuren op deze gebieden zal een naadloze, natuurlijke uitstraling te creëren. NIET overeenkomen met je foundation om je nek omdat je nek is in eeuwige schaduw en kan een of meer tinten lichter is dan je werkelijke huidskleur, waardoor je spookachtige kijken. Zorg alleen wel dat je ook foundation van toepassing zijn op uw nek en mix die in je borst.
 3. 3
  Om tijd te testen duizenden kleuren opslaan, kies de kleur die je denkt te zijn en dan een iets lichter, en een iets donkerder, en test deze drie. Als je kunt, herinneren de namen van wat je getest, zodat als je eenmaal hebt gezien die u het beste uitkomt kun je het snel en gemakkelijk kopen.
 4. 4
  Om te zien welke u het beste uitkomt, niet oordelen of het de juiste kleur direct in de winkel - Valse verlichting kan het uiterlijk van de kleur drastisch veranderen, en dus moet je naar buiten gaan, en vraag de persoon die je bent met te zien als zij het ​​kan zien (door 'zie' het is als ze een duidelijke kleur die niet is als je huid kunt zien i. e fel oranje, geel, enz.).
 5. 5
  Als u niet zeker bent van een kleur, ga dan voor de lichtere - Je kan zijn verteld om donkerder te gaan - Niet doen. Als je het helemaal voor de hand zal zijn dat je make-up draagt. Lichtere make-up ook algemeen kijken frisser en zal u niet geven zo veel strepen. Plus, als je lichter gaat, je kunt bronzer toevoegen als u wilt dat een gebruinde gloed. Maar dit zou een slechte keuze zijn als je een donkere huid hebt en het is echt aan jou, welke foundation kleurschakering die u wilt.
 6. 6
  - Let ook op hoe de kleur eruit ziet als het droog is - zoals natuurlijk dat is wat je foundation zal uitzien naar de dag, zoals sommige stichtingen droge oranje als ze oxideren met de lucht.

Tips

 • Het mag duidelijk zijn, maar kies een foundation geschikt is voor uw huidtype. Als je een vette huid hebt, gebruik dan een op water gebaseerde foundation (u kunt dit zien aan als het wordt bestempeld als 'olievrij', of als de eerste ingrediënt is water)
 • Als je een spons gebruiken, moet u het regelmatig te veranderen, want in tegenstelling tot borstels die grondig kunnen worden gereinigd, sponzen kan niet en de kiemen en bacteriën etteren en te groeien, dus je bent gewoon verspreiden deze ronde je gezicht.
 • Het beste is om een ​​borstel te gebruiken, maar als je moet gebruik maken van uw vingers zorg ervoor dat ze schoon zijn - handgel / desinfecterend werkt goed, omdat je handen hebben veel bacteriën op, en door het aanraken van je gezicht je zult gewoon verspreiden ziektekiemen overal.
 • Als je een gevoelige huid hebt, vermijd geparfumeerde stichtingen, omdat ze de huid rood en ongemakkelijk kan maken.
 • Indien mogelijk, het is altijd goed om een ​​stichting met SPF hebben, want zelfs de hele winter de zon is nog steeds het geven van UVA-en UVB-stralen af ​​- nog meer in de winter, als de zon lager aan de hemel.
 • Houd in gedachten dat als je kiest voor een stichting in de zomer als je een kleurtje dat het te donker kan zijn in de winter, dus veel mensen hebben twee stichtingen te dragen op beide keren. Natuurlijk, als je niet bruin gemakkelijk kun je waarschijnlijk wegkomen met het hele jaar door het zelfde.
 • Als je een echt pure en natuurlijke huid, en hebben niet veel acne, getinte moisturizer is de weg te gaan. Het egaliseert de teint zonder te kijken ook opgebouwd.

Waarschuwingen

 • Afwassen make-up voor het slapen gaan met een make-up remover, en dan goed je gezicht wassen met een cleanser

Dingen die je nodig hebt

 • Gratis monster of tester