Wkanl

Hoe te complimenteren iemand die je haat

Of je iemand haat of gewoon niet met elkaar opschieten, moet je proberen te bereiken en vrienden te maken. De beste manier om uit te reiken is om een ​​compliment te geven aan iemand die niet je vriend, iemand die lijkt te haten. het werk van de persoon, toneelstuk of smaak, dat wil zeggen: in de kunst, niet iemands uiterlijk of lichaam - dat is voor andere situaties.

Stappen

Hoe te complimenteren iemand die je haat. Opzij zetten uw afkeer van deze persoon recht toen en voor zo lang als je kunt.
Hoe te complimenteren iemand die je haat. Opzij zetten uw afkeer van deze persoon recht toen en voor zo lang als je kunt.
 1. 1
  Opzij zetten uw afkeer van deze persoon recht toen en voor zo lang als je kunt. Anders, als u denkt over hoe je ze niet leuk vinden, zal het compliment mislukken. Probeer oprecht te zijn, maar als je niet echt, probeer hard om "fake it 'til je het".
 2. 2
  Vermeld een feit wanneer je echt kunt een oprechte gratis advies niet geven aan iemand, wie dan ook. Bijvoorbeeld, als je beste vriend die loopt op school met haar gebruikte-to-be-lang, mooi haar gehakt alle off tot 3 centimeter, dus heel kort. Ze je vraagt ​​"Hoe vind je mijn nieuwe kapsel? ' Wat zeg je? In deze situatie, zeg iets als "Je knipt je haar Het ziet er, goed, heel anders Hmmm, ja:! Cool" Nu van onderwerp veranderen. Bespaart u een hoop ellende.
 3. 3
  Vraag naar de persoon favoriete soorten items: muziek, kleding, voedsel, werk, dingen op school, voor de lol, enz. Zodra je erachter komen, eens zoveel mogelijk, pak dan maar een ding aan de persoon feliciteren met zulke goede smaak of goede ideeën, het zijn scherpe of voor het hebben van leuke stijlen. Vergeet niet te zeggen "waarom denk je dat" - om het persoonlijker te maken en om het meer betekenis te geven.
  • Bijvoorbeeld, als ze houdt van een bepaald soort muziek dat je ook nog een beetje, je zou kunnen zeggen, "Ik hou van die band / muzikant / zanger ook. Oh, wat is dat liedje van hen..." Wacht tot het nummer, dan: "Ik durf te wedden, dat was een goeie... Ze hebben een aantal goede!"
 4. 4
  Zeg iets op een leuke manier wat waar is en uit het hart. Niet arbeid overheen te hard.
 5. 5
  Houd het licht of snel - over te gaan tot andere dingen. Het vinden van iets wat je graag over een persoon die je normaal niet bevalt gaat een lange weg in de richting van het draaien van een nemesis in een vriend.
 6. 6
  Lof deze potentiële nieuwe vriend voor een job goed gedaan als je te weten komen over het verdienen van een een op een moeilijke school opdracht, of als hij of zij speelt sport en maakt een toneelstuk dat het team wint geholpen. Het opmerken prestatie op hard werken of persoonlijke belangen gaat vaak veel verder dan het opmerken oppervlakkige kenmerken, zoals haar of oogkleur.

Tips

 • Probeer iets, niet te persoonlijk, dat je echt graag, of het is iets dat van nature voorkomt op hen (zoals kleur van de ogen), of de tas is een vrouw die, sieraden, oorbellen, enzovoort.
 • Het kan zijn dat sommige vrouwen / meisjes gewoon niet op te warmen voor u niet uit wat je doet. Om wat voor reden, ze gewoon niet willen hun tijd besteden om je te leren kennen. Als u vindt dat het geval is dan gewoon laten vallen en zich richten op het voldoen aan een nieuw iemand. Geef niet op hoop, alleen maar omdat een persoon niet uw vriendelijkheid terug.
 • Mensen kunnen vertellen wanneer je bent gewoon proberen om aardig gevonden te worden als een vriend, maar als je echt graag iets simpels zoals een kapsel, zeg het dan!
 • U kunt compliment wat je wilt, maar meen het. Het helpt om te zeggen waarom je het leuk vindt.
 • Compliment ogen van een meisje als ze bruin of hazelaar, maar eerst na te denken over hoe mooi bruin is echt... Brown-eyed meisjes niet vaak krijg complimenten over hun ogen de weg blauwogige meisjes doen, dus ze zullen echt je merkt iets dat voor hen niet op te vallen waarderen.

Waarschuwingen

 • Pas op voor het gaan over-boord, of "stromende", vooral voor iemand die je in wezen niet van-en vooral als de persoon met wie je complimenteren weet je niet van hen. Niets klinkt meer onoprecht dan luisteren naar iemand "going-on-and-on" over een shirt of iemands krullen, bijvoorbeeld.
  • Maak je punt snel, dan stoppen en erop vertrouwen dat uw compliment gedaan wat je wilde doen.
 • Compliment dezelfde onvriendelijke persoon als je de tijd kunt nemen om het compliment te verklaren, maar niet te vaak (anders wordt de andere persoon (die je niet precies vertrouwt) afvragen wat je van plan bent).
 • Wees discreet bij het verzamelen van informatie over de persoon die je wilt een compliment te geven. Je wilt niet de indruk dat u haar stalking geven. Dat zal zeker het tegenovergestelde effect dan degene die je wilt hebben! "Complimenten" vanuit iemand gezien als een stalker te zijn worden gezien als griezelig en zal je nergens snel.