Wkanl

Hoe zich te ontdoen van drugsdealers in uw buurt

Zijn er drugsdealers opknoping in de buurt? Leer hoe u de wijk van uw probleem te bevrijden, maar wees bereid om de hulp van anderen inroepen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van drugsdealers in uw buurt. Bel de lokale politie en de rijkswacht.
Hoe zich te ontdoen van drugsdealers in uw buurt. Bel de lokale politie en de rijkswacht.
 1. 1
  Bel de lokale politie en de rijkswacht. Staatspolitie zijn full-time medewerkers. Vraag naar meer aanwezigheid. Dit is de meest verstandige en nummer een ding dat je moet doen. Voor alle veiligheid, maken een anoniem telefoontje van een telefooncel. Controleer echter, om er zeker van uw privacy. Het geven van uw naam aan de politie kan worden verlangd en laat hen weten dat je serieus bent.
 2. 2
  Praat met uw buren en andere eigenaren van onroerend goed in het gebied over het probleem. Zij kunnen nuttige informatie doorgeven aan de politie.
 3. 3
  Is deze woning een huurwoning? Ga naar De Belastingdienst Appraisal District om de eigenaar te vinden. Laat ze weten wat er gebeurt op hun eigendom. Hopelijk zal je een bondgenoot vinden.
 4. 4
  Start een 'buurtwacht' in uw omgeving. De kans is groot, je bent niet de betrokken met dit probleem slechts een. De politie kan u voorzien van NW tekenen, en zal vaak actief met u werken om het probleem op te lossen. Ze kunnen je niet helpen als niemand ze noemt.
 5. 5
  Zorg ervoor dat alle zijn verlicht. Zo niet, bellen en krijgen ze vast.

Tips

 • Kinderen moeten alternatieven voor drugs, dus werken met uw gemeenschap om de kwaliteit opties zorgen voor leven op straat.
 • Bel de politie met een goede beschrijving van de dealers. dwz ras, ca. lengte, lichaamsbouw, kleding, locatie, en waar zo mogelijk de drugs zijn. Zelfs als de drugs zijn niet aan de dealer kunt u een deuk in hun verkoop. De politie kan de stash te nemen en laten vernietigen.
 • Een buurtwacht doet meer dan alleen bondgenoot tegen drugsdealers: alle levenskwaliteit misdaden worden verminderd wanneer buren zijn waakzaam en niet hun houding niet compromitteren. Zelfs een maandelijkse bijeenkomst met diner of pizza helpt bij het creëren van een band.
 • Neem foto's van de acteurs (stiekem natuurlijk), de drugsparafernalia achtergelaten, nummerborden van auto's als je kunt. Harde bewijzen helpt de politie hun werk doen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig! Sommige drugsdealers zijn gevaarlijke mensen! Weet wanneer je moet zwijgen. U wilt niet om jezelf of je familie pijn te krijgen.
 • Kennis te nemen van uw omgeving. Mensen met drugs op hen onwaarschijnlijk dat een scène in een openbare ruimte veroorzaken, hen zo te confronteren in gebieden met mensen rond.
 • Bedreigen niet de dealers. Dit zal openlijke vijandigheid brengen in je relatie. Wees op uw hoede van hen te confronteren onbesuisd; Hoewel veel kan zijn redelijke mensen, is er de duidelijke mogelijkheid zal dit een zeer gevaarlijke manier van handelen. Als u besluit om dit risico te nemen, wees sterk, maar redelijk en zo vriendelijk mogelijk. Niet dreigen om de politie te bellen, en proberen daarmee in verband staan ​​zonder dat het lijkt neerbuigend.