Wkanl

Hoe om te winkelen voor kleding op een begroting

Het kost veel geld om bij te blijven met mode en stijl, en winkelen bij eerste klas winkels, kan een deuk in je budget. Zending winkels zijn een geweldige plek om te beginnen, omdat de meeste van de tijd, gloednieuwe kleding kan worden daar gevonden, en ze zijn allemaal schoon en geperst.

Stappen

Hoe om te winkelen voor kleding op een begroting. Bezoek zending winkels.
Hoe om te winkelen voor kleding op een begroting. Bezoek zending winkels.
 1. 1
  Bezoek zending winkels. Vind veel merknamen zoals Abercrombie, Europese Adelaar, zelfs Juicy Couture. Als u winkelen op het juiste moment, kun je zelfs nieuwe kleren, met de labels er nog aan!
 2. 2
  Check out de outlet mall. U kunt gloednieuwe leuke overhemden vinden voor slechts 5€ 0,00! Wet Seal heeft meestal grote kortingen. U kunt op zijn minst 8 dingen te kopen voor 30€ 0,00, in plaats van 1 jack op een "betere" merknaam.
 3. 3
  Kijk door je kast. Er kunnen een aantal dingen in daar kunt kleden of die in stijl zijn gekomen terug. Probeer handel kleding met je vrienden. Kijk of kleren die je hebt met uw vrienden 'kleren. Op deze manier kunnen jij en je vrienden een totaal andere kast hebben. Accessoires kunnen ook Spice up een oude outfit.
 4. 4
  Probeer freecycle. Org. Er is meestal een freecycle groep voor uw stad en de mensen kleding die ze niet willen praktisch weggeven. Je zou verbaasd zijn wat mensen bereid zijn om gratis weg te geven! Maar als je jonger bent dan 18, wilt u misschien overwegen het verhuren van uw ouder (s) okay het eerst.
 5. 5
  Probeer het raken van tuin of garage sales. Af en misschien kom je iets heel schattig.
 6. 6
  Bezoek elke boekhandel en op zoek naar een boek van megan nicolay getiteld generatie T. Het bevat meer dan 108 manieren om een gewone t-shirt te zetten in iets nieuws, fris en leuk! U kunt uw dads, vrienden, echtgenoten, of zelfs je oude t-shirts te nemen en ze te transformeren in iets totaal draagbaar! Vanaf dan kun je super geslepen uit strijken of zeefdruk dingen op de t's. Overal waar je fantasie neemt je mee! Wees creatief!
 7. 7
  Bekijk hier het winkelcentrum vooral op vakantie verkoop dagen. Kopen buiten het seizoen, voor volgend seizoen. Er zijn echt goede koopt, en blijf weg van de dure merken. Je uiteindelijk betaalt voor de naam, en de jeans zijn hetzelfde, zelfs zonder de naam.
 8. 8
  Twee stijl boeken die laten zien hoe de jurk goedkoop, maar toch schattig zijn "stijl van A naar zoe" door rachel zoe en "stijl schoonheid netheid" door nancy marie.

Tips

 • Kijk naar betere verkoop eerst, en vind je figuur. Als je geld over hebt, ga dan naar duurdere spullen of opslaan voor later! Denk alleen, met minder dan 75€ 0,00, kon je een hele nieuwe garderobe te hebben!
 • Freecycle is niet alleen goed voor het krijgen van gratis kleding. U kunt krijgen tonnen van verschillende dingen. Het hangt gewoon van je regio. Het is ook een goede zaak om te gebruiken als je niet iets wilt weggooien, en niet hebben van een erf / garage sale.
 • Zorg ervoor dat u nieuwe "looking" spullen te kopen. Ruikt het ook.
 • Het web is een goede bron voor ideeën. Kijk omhoog manieren om de kleding die je al hebt te transformeren. Probeer jazzing dingen met accessoires.
 • Zeker niet kopen dingen omdat ze in stijl op dat moment. De kans is groot dingen die in "stijl" zijn duur. Wees jezelf en wees creatief. Stel je eigen trends!
 • Als je niet weg te gooien je oude kleren, het verliezen van een paar kilo zal je garderobe verbreden. Als een toegevoegde bonus, zullen meer soorten kleding er goed uitzien op je.

Waarschuwingen

 • Als je jonger bent dan 18, zijn beste om je ouder (s) weten als je wilt op te halen of weg te geven alle artikelen.