Wkanl

Hoe je stijl krullend haar

Krullend haar kan moeilijk te stijl zijn - het neigt onhandelbaar te zijn in de ochtend, en in vochtige klimaten is het gevoelig voor kroezen. Echter, als je de juiste styling technieken te gebruiken, kunt u glad, glanzend, prachtige krullen te creëren. Hier is hoe om te profiteren van de natuurlijke schoonheid van uw haar.

Stappen

Hoe je stijl krullend haar. Gebruik de juiste haarproducten.
Hoe je stijl krullend haar. Gebruik de juiste haarproducten.

Alledaagse styling

 1. 1
  Gebruik de juiste haarproducten. Krullend haar kunnen gevoelig zijn voor het krijgen van droog en pluizig, dus het is belangrijk om producten die geen schade veroorzaken kiezen. Met behulp van shampoo en conditioner gemaakt met natuurlijke ingrediënten is een goede manier om je haar te beschermen tegen de schade die kan worden veroorzaakt door chemische stoffen zoals siliconen en sulfaten in de meeste commercieel vervaardigde producten.
  • Sommige shampoos en conditioners zijn speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Het is niet nodig om een ​​van deze te gebruiken, maar het is de moeite waard om ze eens te proberen om te zien of ze helpen bij het bepalen van uw culrs.
  • Leave-in conditioner is een goede optie voor krullend haar, omdat het helpt de krullen blijven soepel en gehydrateerd gedurende de dag.
 2. 2
  Gebruik geen warm water. Hier is het geheim om temmen uw frizz: gebruik de koudste water je kunt staan ​​wanneer je je haar wast. Warm water is hard op de haarschacht, terwijl koud water zorgt ervoor dat de as te sluiten, waardoor krullen kijken strak en glanzend wanneer het haar droog is.
  • Als je niet kan verdragen het idee van het nemen van een koude douche, probeer het wassen van je haar in de gootsteen in plaats van het uitvoeren van het koude water over je hele lichaam. Als je in de douche, gebruik dan een badmuts om je krullen te beschermen tegen het warmere water.
 3. 3
  Laat je haar drogen aan de lucht. De gezondste manier om droge krullen is om ze te laten drogen op hun eigen tijd. Als je uit de douche, dep je haar droog met een zachte handdoek. Niet uitwringen of wrijven, dit zorgt ervoor dat haar te ruw en pluizig geworden.
  • Vermijd het gebruik van een föhn tenzij het een speciale gelegenheid. Op dagelijkse basis, drogen aan de lucht is de betere manier om te gaan, omdat het niet je haar beschadigen.
  • Krullend haar kan vaak een zeer lange tijd om te drogen, omdat het zo dik en dicht. Als je niet het geduld voor lucht drogen, gebruik dan een föhn met een diffuser op de coolste instelling.
 4. 4
  Gebruik een vochtinbrengende product. Als je haar drogen aan de lucht, lopen een hydraterende, krul-definiërende gel doorheen met je vingers. Zorg ervoor dat elke krul krijgt een beetje van het product van wortel tot punt. Wanneer u klaar bent, gebruik je vingers om de krullen ze extra definitie te geven.
 5. 5
  Borstel je haar 's nachts. Borstelen krullend haar ertoe leidt dat zij poef en kroezen, zodat u niet wilt het goed te doen voor het uitgaan. Voordat je naar bed 's nachts, gebruik dan een borstel met natuurlijke haren om je haar te borstelen van de hoofdhuid naar de tips. Dit verdeelt uw hoofdhuid natuurlijke oliën in uw haren, die ervoor zorgt dat uw krullen gezonder uit te zien op de lange termijn.
  • Nat of was je haar in de ochtend om te helpen de krullen weer in vorm. Gebruik een vochtinbrengende product om de krullen te herdefiniëren.
  • Niet borstel je haar als het nat is, alleen gebruik maken van deze methode wanneer je haar helemaal droog is, of je kan uitrekken en breken.
 6. 6
  Houd krullen fris gedurende de dag. Als u merkt dat uw krullen beginnen te vallen of kroezen, nat je haar een beetje en breng wat product dat u wilt gebruiken (zij het krullen crème, gel, mousse, of een ander product). Scrunch je haar een beetje om je krullen er zo fris als ze deden in de ochtend.

Glanzende krullen

 1. 1
  Was je haar en gebruik antikroesserum. Was je haar met koud water met natuurlijke shampoo en conditioner. Knijp er zachtjes het overtollige vocht en dep het droog met een zachte handdoek. Plaats wat anti-frizz of hydraterende serum op je handen en strijk het glad door je haar van de wortels naar de tips.
 2. 2
  Blaas je haar droog met een diffuser. De diffuser verspreid het vuur, zodat het geen stroom in een directe stroom op een deel van je haar. Werk je een weg rond je hoofd met de diffuser, met behulp van haar tanden te tillen en droog je krullen rond de hoofdhuid, langs de achterkant en zijkanten, en naar beneden naar de tips. Als je het drogen van de uiteinden van je haar positie de diffuser ondersteboven onder de haren en duw je krullen tot volume toe te voegen. Ga door totdat je haar is licht vochtig, in plaats van volledig droog.
  • Met behulp van een hetere instelling op uw droger zal resulteren in glanzender krullen.
  • Indien u liever golven in plaats van strakke krullen, niet duwen je krullen omhoog met de diffuser en punt hem recht op hen in plaats.
 3. 3
  Gebruik een krultang te helpen bepalen de krullen. Als er plekken waar de krullen er een beetje los of onverzorgd, gebruik een grote krultang om ze er meer krullend.
 4. 4
  Voeg een krul definiëren product. Gebruik meer antikroesserum of specifiek product voor het definiëren van krullen om je haar te geven wat glans. Voer het product door je haar met je vingers, zorg dat u de krullen los te veel.
 5. 5
  Werk af met een vleugje haarlak. Gebruik een medium-hold spray om uw blik te houden op zijn plaats gedurende de dag.

Speciale gelegenheid updos

 1. 1
  Draag een lage knot. Losjes je haar te verzamelen bij de nek van je nek en greep hem daar tussen je duim en wijsvinger. Draai het haar meerdere malen en vorm het in een knot vorm dan. Zet deze vast met een elastiekje.
  • Uw haar niet te strak te verzamelen, doe het losjes, zodat je krullen en golven zijn zichtbaar.
  • Draai een paar krullen op een van beide tempel tot romantische flair toe te voegen aan de lage knot look.
 2. 2
  Draag een krullende pompador. Verzamel je haar aan de bovenkant van je hoofd, met behulp van een kam of borstel om de zijkanten en achterkant glad. Zet deze vast met een elastiekje. Breng de paardenstaart naar voren en stop de uiteinden onder, gebruik dan een paar haarspelden om je krullen te houden op zijn plaats. Pin enkele strengen rond de paardenstaart elastiek om het te verbergen voor weinig.
 3. 3
  Draag je haar half omhoog. Verzamel strengen van haar van de zijkanten van je gezicht naar de achterkant van je hoofd, waardoor de strengen eronder los en vrij. Gebruik een haar clip, een elastische band, of een speld om de twee partijen in plaats te houden aan de achterkant van je hoofd. Houd de sluiting met een hand en gebruik de andere om het haar los te maken aan de bovenkant van je hoofd een beetje naar volume toe te voegen.

Tips

 • Als het föhnen met een diffuser, verzamelen grote delen van het haar in de kop van het rooster en houd dicht bij je hoofd.
 • Als u woont in een bijzonder vochtige omgeving, probeer een anti-vocht haar product dat goed werkt voor u te vinden. De meeste van hen moet de consistentie van afgezwakte gel.
 • Voor extra volume bij de wortels, verplaatst u de föhn in een kleine cirkelvormige beweging terwijl haar is gecupt in de diffuser op de hoofdhuid.
 • Voeg mousse in je haar in de ochtend wanneer het is leuk of als het nat te houden als dat, houden de kroezen naar beneden en maak je krullen meer zichtbaar!