Wkanl

Hoe om uw eigen spa-behandeling te creëren

Er is niets meer ontspannend en verwennerij dan een heerlijke doe-gezichts-en home spa behandeling. De doe-spa-behandelingen het meest algemeen beschouwd werkelijk doeltreffend te zijn zijn gezicht stomen, gezicht peelings, gezichtsmaskers, microdermabrasie, en photorejuvenation gezicht lasers.

Stappen

Hoe om uw eigen spa-behandeling te creëren. Kies een goede dag, dat niemand gaat om thuis te zijn, zodat u zich kunt concentreren op jezelf.
Hoe om uw eigen spa-behandeling te creëren. Kies een goede dag, dat niemand gaat om thuis te zijn, zodat u zich kunt concentreren op jezelf.
 1. 1
  Kies een goede dag, dat niemand gaat om thuis te zijn, zodat u zich kunt concentreren op jezelf.
 2. 2
  Reiniging: Eerst beginnen elke doe-kuur met piepende schone huid. Gebruik een zacht reinigingsmiddel, geen zeep, met warm water. Reinigingsmiddelen met een soja-basis zijn minder irriterend voor de huid.
 3. 3
  Probeer enkele gezicht stomen: Facial stomen kan zo simpel zijn als opwarmen water in een grote kom in de magnetron of op het fornuis, draperen een handdoek over je hoofd en laat je huid absorberen de stoom gedurende 5 minuten. Voor een verkwikkende stoom toe te voegen groene thee en wat kruiden zoals rozemarijn, tijm, mint of aan het water. Vapozones zal het openstellen van de poriën die een diepe reiniging gestoomd uit ingebed vuil, evenals hydrateert de huid.
 4. 4
  Toning: Tone huid met een stimulerende toner rijk aan verzachtende en anti-oxidanten.
 5. 5
  Gezichtsmaskers: Een keer per week, geef jezelf een huid verrijken behandeling met een vochtinbrengende en hydraterende gezichtsmasker. Er zijn verschillende OTC-opties of u kunt uw eigen masker met behulp van gemeenschappelijke ingrediënten zoals avocado, banaan, of aloë gemengd met vers geperst sap van citrusvruchten en een scheutje olijfolie of notenolie maken.
 6. 6
  Peeling: Een keer per week, probeer dan een stimulerende peeling met een OTC-product dat een alpha hydroxy zuur (AHA) of bèta hydroxy zuur (BHA) bevat. U kunt ook gemakkelijk je eigen te maken met behulp van een vrucht zuur zoals verse grapefruitsap, voeg een paar geplette vlakte aspirine, en een half pakje unflavored gelatine in een eiwit stijf geklopt.
 7. 7
  Microdermabrasie: Een of twee keer per week, geef je huid een microdermabrasie behandeling die zal zich te ontdoen van dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Er zijn verschillende soorten microdermabrasion produkten uit te kiezen die alle effectief. Gebruik een OTC microdermabrasie scrub, een microdermabrasie doek of een draagbare microdermabrasie schrobben toverstok. Studies suggereren dat 5-6 thuis microdermabrasie behandelingen zijn gelijk aan een professionele spa microdermabrasie behandeling!
 8. 8
  Check out de nieuwe gezichts-laser behandelingen: Er zijn verschillende binnen-gezicht laser bedenkt om uit te kiezen, waaronder de altijd populaire derma wand, en de oxylight. De baby Quasar of †œBaby QA€ is het nieuwste gezicht laser worden geïntroduceerd op de markt en is nogal een hit. (Het werd oorspronkelijk ontworpen om te worden verkocht als een professionele spa foto verjongingskuur maar werd onlangs vrijgegeven om te worden verkocht aan de consument thuis). De huidige correlatie die 3-4 thuis gezichts laserbehandelingen gelijk aan de resultaten van een professionele IPL behandeling.
 9. 9
  Doe een gezichtsbehandeling wraps: Een eenvoudige gezichtsbehandeling wrap kan met ofwel een OTC product of door het weken nori zeewier in warm vitamine water tot ze zacht en toe te passen op de huid gedurende 15 minuten worden bereikt.
 10. 10
  Hydrateren: Na een doe kuur met een vochtinbrengende crème die rijk is aan verzachtende en sterke antioxidant als een actief bestanddeel zoals vitamine C of koper peptiden. Hyaluronzuur, retinol, DMAE, en alfa-liponzuur zijn ook uitstekende ingrediënten te zoeken in een hydraterende huidverzorging.
 11. 11
  Gebruik zonnebrandcrème: Last but not least gebruik altijd zonnebrandcrème om je huid te beschermen tegen de zon schadelijke UV-straling of al uw inspanningen op DIY spa-behandelingen zal alleen ongedaan gemaakt worden door overmatige blootstelling aan de zon.

Tips

 • Het nemen van een bad kan echt helpen. Bij sommige geurende badoliën, je goed om te gaan en te genieten van de aromatische bad.
 • Maak het leuk, niet een karwei! Op die manier kunt u genieten van het experimenteren met DIY spabehandelingen en uw huid zal je dankbaar voor zijn door te laten zien dat het levendige, rozige baby-zachte kant de hele tijd.
 • Geparfumeerde kaarsen zijn goed voor het maken van mensen meer ontspannen.
 • Schakel kalmerende muziek om een ​​beter gevoel van ontspanning te creëren.
 • Neem je tijd, want je hebt de hele dag.
 • Ontspan zo veel als je kunt en denken niet na over problemen of iets hele dag.
 • Ontspan en geniet van de dag, terwijl je het hebt je tijd hebt haast je niet zelf het gedaan te krijgen.
 • Een spa is altijd beter met een beste vriendin.

Waarschuwingen

 • Heeft zowel een AHA peeling en microdermabrasie NIET doen. Deze zijn beide zeer krachtige exfoliërende, en mag niet samen worden gebruikt (of binnen ongeveer drie weken). Kies een of de ander, maar niet beide.
 • Probeer dan een nieuw product altijd op een klein stukje huid eerst te zien als een reactie ontwikkelt.
 • Als het maken van uw eigen natuurlijke spa gezichtsbehandelingen, geen gebruik maken van alle ingrediënten die je allergisch voor bent!
 • Niet meer doen! Gezichtshuid is eigenlijk heel delicaat en kan geïrriteerd raken vrij gemakkelijk.

Dingen die je nodig hebt

 • modder masker
 • kaarsen
 • manicure en pedicure benodigdheden
 • een yoga video of yoga ervaring
 • kalmerende lotions en lichaam wast (ofwel beide ruiken hetzelfde of geurende bad wassen / gel / zouten en niet geparfumeerde lotion)
 • rustgevende muziek