Wkanl

Hoe maak je vriendje zoenen

Hebt u begon een relatie met die speciale kerel, maar je bent niet helemaal zeker hoe je dat je voor ogen hebt? Als u ook bent verlegen om het initiatief te nemen, er zijn een paar manieren om pique uw gentleman belangstelling naar het punt waar je je kus krijgt.

Stappen

Hoe maak je vriendje zoenen. Poets je tanden en tong goed voordat je bij elkaar te krijgen.
Hoe maak je vriendje zoenen. Poets je tanden en tong goed voordat je bij elkaar te krijgen.
 1. 1
  Poets je tanden en tong goed voordat je bij elkaar te krijgen. Het kan ook geen kwaad helemaal te flossen grondig. Er is niets erger dan zoenen iemand met een slechte adem, of iemand die nog restjes zitten tussen en over hun tanden. Als u allergieën, zorg ervoor dat u uw medicatie te nemen voor een paar dagen voor je date.
 2. 2
  Breek de 'touch barrière'. Houd in gedachten dat jongens meestal haat het om dat te doen. De meeste van de tijd, moet je het voor hen doen. Raak zijn elleboog, hand vasthouden of zachtjes legde een hand op zijn knie. Neerhalen deze barrière zal helpen jullie beiden komen langs een aantal van de hang-ups die u heeft over lichamelijk contact.
  • Als je de 'Touch Barrier' op een datum hebt gebroken, wees niet bang om, vooral als je op een film of zitten in een park. Als hij je echt leuk vindt, zal hij terug knuffelen, als hij niet niet in het zweet!
 3. 3
  Nadat je begint, beweeg je gezicht naar zijn en blik op zijn lippen en ogen vaak. Als je dit doet terwijl je hem nauw knuffelen, het is een turn on voor de meeste jongens en ze krijgen het idee.
 4. 4
  Worden mentaal voorbereid als het moment nadert. De meeste eerste kusjes gebeuren tegen het einde van een datum. Visualiseren in je hoofd wat je wilt gebeuren.
 5. 5
  Kijk hem in de ogen en glimlach zachtjes. Glimlach met je ogen. Rustig blik uit zijn ogen naar zijn lippen een paar keer.
 6. 6
  Neem een paar stappen vooruit en raak zijn elleboog. Tegen die tijd, moet hij naar voren leunen.
 7. 7
  Staren in zijn ogen diep en beweeg je hoofd naar hem langzaam. U kunt ook bijt je lip.
 8. 8
  Als hij begint aan zijn ogen te sluiten, op START om de jouwe te sluiten en leun iets naar voren. Hij zal meer dan gelukkig om het werk te doen.
 9. 9
  Vermijd haasten en iedereen te vertellen als hij dat doet u. Sommige jongens zijn schuw en zullen niet waarderen je iets dat is persoonlijk tussen de twee van u met al uw vrienden te delen. Je moet nooit te kussen en te vertellen, vooral als je niet wilt dat iedereen te weten te komen!
 10. 10
  Soms jongens niet voldoende vertrouwen om de eerste stap te zetten. Dat is wanneer meisjes hebben om het te intensiveren.
 11. 11
  Als al het andere faalt, vertel hem dat u wilt zoenen. Niet altijd denken dat de jongens hebben om de overstap te maken. Sommige jongens eigenlijk net als die meisjes doen een aantal van de eerste stappen!
 12. 12
  Wanneer je hem omhelzen vaarwel, kijk in zijn ogen dicht bij zijn gezicht, en hij moet leunen in.
 13. 13
  Je kan ook verleidelijk en sexy, door hem knuffelen en fluister zachtjes dicht bij zijn oor 'kus me,' of 'ik wil je kussen!'
 14. 14
  Je mag niet wilt gewoon gaan voor de kus, kunnen sommige jongens niet zoals jij zijn 'full on' dus, in plaats daarvan, gewoon elkaars hand vasthouden of leunen op zijn schouder bij het ​​bekijken van een film. Op het einde, zou hij het gevoel dat het het juiste moment om je te kussen. Als je niet hebt gehouden nog handen, dat is OK. Gewoon stil houden zijn hand en liet het moment glijden!
 15. 15
  Ook als je hem omhelzen, zou je hem een kus op de wang, zodat waarschijnlijk zal signaal aan hem dat je wilt zoenen.
 16. 16
  Gewoon gaan voor de kill na een lange zachte knuffel. Kijk hem in de ogen en hij zal weten.
 17. 17
  Als je bent te verlegen om hem te kussen en hij is te verlegen om je te kussen, ga dan ergens waar niemand anders is. Geloof me. Dit zal u beiden zich zekerder voelen. Blijf dicht bij hem ook. Als je niet zo dicht bij hem of je iets houden tussen jullie twee, zal hij denken dat je niet wilt zoenen. Beginnen te praten en kijk in zijn ogen. Als hij kijkt naar jou, hij is in wat je zegt, dus pauze aan het einde. Als hij is nog steeds op zoek naar jou, het betekent dat hij wil je kussen. Dat is wanneer je in voor de kus.
 18. 18
  Een andere optie is - Wanneer leunend in voor de kus op een wang, kon je je ogen sluiten als het moment goed voelt.

Tips

 • Adem door je neus. Als je door je mond ademt het is merkbaar en is een uit te schakelen, zal het ook prikkelen hun keel.
 • Kus hem met je ogen dicht. Het maakt de hele zaak beter!
 • Als hij klaar is en hij wil je kussen, wees niet bang. Go for it!
 • Maak hem niet kussen voor zijn vrienden als hij verlegen. Dit zou hem in verlegenheid te brengen.
 • Als u of de jongen is nerveus neem je tijd door gewoon hand in hand, weinig knuffels enz. in de tijd vind je de eerste kus is natuurlijk en iedereen doet het.
 • Als je het geluk hebt om de kus te krijgen, volg het waar het kan gaan. Als zijn kus is zacht, reageren met een zachte aanraking van je eigen.
 • Niet iets bijzonders, waardoor je je al te gretig te dragen. Je moet waarschijnlijk gewoon gaan met wat je normaal draagt, maar zorg ervoor dat hij ziet er nog goed uit.
 • Om niet ongemakkelijk voelen na de kus, altijd diep in zijn ogen en geef hem een ​​grote glimlach.
 • Als hij staat bekend als een geweldige kusser zweet het niet omdat de kans groot dat je veel van hem leren zoenen en hij zal genieten gewoon je daar!
 • Maak hem niet dwingen! Jongens willen niet gedwongen worden te kussen.
 • Zorg ervoor dat hij is ook klaar is, of dingen heel lastig zal krijgen.
 • Als alles goed gaat op het eerste, probeer het borstelen van uw handen door zijn haar. Dit is leuk en flirterig, en zal hem laten zien dat je geniet.
 • Als hij komt naar je huis en je broers, zussen, zorg ervoor dat ze je niet lastig vallen, omdat dit kan resulteren in hem niet te willen je kussen.
 • Als het is niet verbazingwekkend, dat is prima. Het is zelden. Als je uiteindelijk zoenen hem nu, is de kans groot dat je het wel een paar keer. U vindt er tal van de praktijk!
 • Door het tonen van een grote glimlach op het einde en geeft hem een ​​knuffel, hij weet dat hij goed is en dat je heel tevreden over de hele zaak, die hem gelukkiger te zullen maken gedaan!
 • Vergeet niet, zoek je best is ook een beurt over. Draag uw beste parfum want parfum is een van de belangrijkste manieren waarop een jongen die je zal herinneren (niet te veel parfum maar, en zorg ervoor dat hij niet allergisch is voor parfum). Wees voorzichtig. Als u kleding van plan om hem op te zetten, zou er iets ergs gebeuren. Matiging.
 • Wees openhartig en dapper, meisjes. Als hij is te verlegen, je moet opvoeren en kus hem zelf.
 • Zorg ervoor dat je geen kauwgom of pepermuntjes, omdat dit je speeksel kunnen toenemen! Niemand houdt van een slordige kus! In plaats daarvan proberen ademspray vlak voordat je hem ziet.
 • Niet nerveus kijken, dat zal alleen maar hem nerveus.
 • Neem risico's, bereid zijn om dingen uit te proberen die je niet eerder had geprobeerd. Maar alleen zo ver gaan als je je comfortabel bij voelt.
 • Veel lichtgeraakt feely! Maak je partner het gevoel aantrekkelijk. Zij kunnen worden nerveus en zelfbewust - iedereen is. Kraan je nek naar voren, wees niet bang om te dichtbij te komen. Geen betasten! Laat geslacht van te maken. Er is een tijd en een plaats voor dat. Dit is het niet.
 • Wanneer je knuffelen hem gedag, geef hem een ​​kusje op de wang.
 • Als u niet de kus de eerste keer dat je probeert voor te krijgen, niet in het zweet. Sommige jongens zijn meer verlegen dan anderen als het gaat om lichamelijk contact.
 • Sommige jongens zijn geïntimideerd over het maken van de eerste zet, want het is te gemakkelijk agressief te worden gebrandmerkt, of een pervert. Als hij u beledigt, hij weet dat hij kan zijn poging om je kussen niet ongedaan maken, en als het meisje vertelt haar vrienden dat hij weet dat hij zal worden uitgezet en niet veel van een kans hebben in de toekomst. Het is een enorme belasting voor een jongen mee te nemen, maar het gebeurt.
 • Als de kus niet goed gaat de eerste keer maak je geen zorgen gewoon rust je hoofd op zijn schouder en beweeg je hoofd naar zijn nek dan zachtjes kus zijn nek ongeveer 3 keer langzaam en voorzichtig! Dit kan een turn-on voor de meeste jongens, hij zal automatisch kijken en kus je.
 • Vergeet niet dat dit niet een groot probleem voor je partner kan zijn. Misschien hebben ze dit al eerder (afhankelijk van uw leeftijd meestal) dus als je speels en koket handelen, hoe beter gedaan. Doen alsof het is niet een groot probleem, dat het waarschijnlijk is als je klikte op de kus-pictogram Eerste.
 • Als je kijkt in zijn ogen beginnen leunend naar hem toe en leg je hand op zijn been of de binnenkant van zijn dij en je begint naar voren te leunen beweegt je hand op zijn been (maar niet te ver} hem te laten weten dat je niet zenuwachtig maar blij om hem te kussen.
 • Als je gaat voor een kus goodnight, hangen aan de deur voor een moment. Breken dat "touch barrière" weer. Bijvoorbeeld, borstelen zijn haar uit zijn ogen als het lang genoeg. Kijk in zijn ogen en glimlach als je dicht bij hem staan, met je schouders vierkant te zijn.
 • Wees niet te opdringerig.
 • Na de kus, geef een beetje geluk zucht, met een piepkleine schel kreunen. Hij zal denken dat het zo leuk en het zal een meer ontspannen sfeer te creëren.
 • Als u vooraf over zoenen zijn, dan gewoon vragen hem wat hij zou doen als je hem kuste.
 • De eerste stap zetten! Je zult jezelf later dankbaar.
 • Toen kuste kantel je hoofd iets naar de andere kant van uw partners en beweeg je hoofd dichterbij totdat je lippen elkaar raken, sluit je ogen en beweeg je tong in zijn mond en zijn tong cirkel, vergeet niet te ademen door je neus en gewoon genieten van het.
 • Rol uw tong uit, niet stick it out. En je hoeft niet om het in hun mond te houden, trek het terug in elke keer in een tijdje. Maak het als een ritme. Open en sluit uw mond op de beat. Verander de hoek van je nek van links naar rechts. Anticiperen op wat ze zullen doen en je zal slagen!
 • U kunt altijd gewoon zeggen 'kiss me' heel snel en stil, en herhaal het luider en langzamer wanneer en als hij vraagt ​​wat je zei.
 • Kus hem / haar op de schouder, nek en kaak. Het is erg sexy. Ook maak je geen zorgen over de vraag of hij / zij je wil of niet.
 • Kijk niet in zijn / haar ogen, omdat die lastig voor sommige mensen zou zijn en dat kan een uit te schakelen.
 • Kijk niet in zijn / haar ogen want dat zou worden intimiderend.

Waarschuwingen

 • Haast u niet. Je wil niet dat hij te voelen gehaast of alsof je gewoon proberen om de kus over te komen met.
 • Zorg ervoor dat je handen ergens zetten. U kunt proberen om ze in zijn zakken. Als het je eerste kus, ga niet overal op hem dat is te sexy! Gewoon niet je handen langs je lichaam. Het kan zich ongemakkelijk voelen. Doe je armen om hem heen of spelen met zijn handen.
 • Heb je tong niet shove in zijn mond, zou hij gewoon een kusje. De eerste kus is niet de tijd voor tong zoenen. Houd je tong in je mond.
 • Probeer niet te veel feedback over de kus geven alsof u analyseert zijn elke beweging.
 • Maak het niet een big deal, zodat het lijkt alsof je dit al eerder hebt gedaan.