Wkanl

Hoe je 5 vragen te ontwikkelen om een meisje te vragen op een eerste date

Je deed het goed toen ze accepteerde de datum en overeengekomen met u. Nu moet je jezelf voor te bereiden op de avond te komen. Om te voorkomen dat ongemakkelijke pauzes in gesprek kun je beter worden voorbereid met een korte lijst met vragen is zij bereid en enthousiast om te beantwoorden.

Stappen

Hoe je 5 vragen te ontwikkelen om een meisje te vragen op een eerste date. Vergeet niet, wees voorbereid.
Hoe je 5 vragen te ontwikkelen om een meisje te vragen op een eerste date. Vergeet niet, wees voorbereid.
 1. 1
  Deze vragen moeten worden gericht aan haar persoonlijke leven, maar zet op een manier die niet is intimiderend voor haar. Gebruik deze 5 vragen aan een meisje te vragen op een eerste date om de avond te openen en je zal haar klaar en bereid om te reageren vinden.
  1. Vraag haar over haar gezinsleven. Heeft ze een broer? Zo ja, wat is hij? Is hij in de sport, auto's? De meeste meisjes zijn dol op hun broeders, vooral jongere. Als je kunt identificeren met haar broer of zus je goed zal doen.
  2. Vraag haar over haar werk of opleiding. Wees voorzichtig om geen behoefte aan een van beide uit te drukken. Ze kunnen redenen voor het niet voortgezette haar opleiding of voor het hebben van een stabiele loopbaan hebben gehad. Laat haar uiten zichzelf en u de wens om verder te gaan met het gespreksonderwerp of verplaatsen op gage.
  3. Vraag haar over haar hobby's. Dit is altijd een goede manier om erachter te komen wat ze is echt in. De meeste mensen gloed over hun hobby's, want het is wat ze willen doen. Wanneer u haar sympathieën identificeren, verder met dat onderwerp voor een tijdje en vragen voortzetting vragen. IE: Als ze houdt van auto's, vraag haar wat voor soort, welke maat motor, welke kleur?
  4. Altijd de veilige vraag en misschien wel het belangrijkste is: "Wat is je favoriete?" Dit zal u vertellen waar haar hart ligt. Als ze actie en avontuur houdt, zal ze risico's te nemen, en misschien met je mee. Als ze houdt van romantische films, geweldig. Word de romantisch diner datum en humoristische wijze aan te bieden aan haar hand te kussen.
  5. Vraag haar of ze graag reizen en als ze dat doet, vragen wat plaatsen zou ze graag zien. Misschien heb je gereisd en kunnen bieden een aantal tips om haar over die plaats.
 2. 2
  Vergeet niet, wees voorbereid. Als je jezelf niet voor te bereiden met een lijst van niet ontwijkend vragen, de kans groot dat je date zal een wending te nemen. Wordt voorbereid met deze 5 vragen aan een meisje te vragen op een eerste date zal je hoofd in de juiste richting.

Tips

 • , Smile, smile. Probeer in voor de spiegel om te spreken eerst als je denkt dat het nodig is.
 • Hou je mond. Je zou willen haar alles te vertellen over uzelf, maar houd ze voor het moment.
 • Wees zelfverzekerd en jurk terloops.
 • Neem altijd een flesje mondspray indien nodig. Gebruik het na het hebben van uw maaltijd.