Wkanl

Hoe tot op heden als een paar

Data zijn een goede zaak te doen je relatie fris, leuk, en sterk te houden. Implementeren enkele tips van dating middelen en denk aan meer kon je samen doen. Wilt gaan op een date met je liefje, maar weet niet wat te doen of waar te gaan? Hier zijn enkele suggesties:

Stappen

Hoe tot op heden als een paar. Ga voor een wandeling.
Hoe tot op heden als een paar. Ga voor een wandeling.
 1. 1
  Ga voor een wandeling. Soms is het gewoon leuk om te gaan voor een wandeling met je liefje - u kunt gewoon praten, elkaars hand vasthouden, uiten andere vormen van genegenheid, met elkaar praten, en gewoon door te brengen op een rustige middag of avond met elkaar. Plus, je weet nooit wat je vindt gewoon wandelen rond je eigen dorp / stad.
 2. 2
  Ga naar toneelstukken, concerten, musicals, enz. Of je nu op school, universiteit, of zelfs een volwassene -. Is er altijd een aantal productie gaande om de paar maanden of zo. Ga naar het toneelstuk of musical van uw school - je kan je hoofd rusten op zijn schouder of zelfs handen te houden tijdens het.
 3. 3
  Ga naar dansen en spelletjes. Uw school moet een paar spelletjes of zo elk seizoen of wanneer. Ga naar het dansen van uw school ook - ook maar met je vrienden - het zal u herinneringen te bouwen - niet alleen met je vriendje. Het zou eigenlijk wel heel romantisch als je langzaam dansen met elkaar. Zelfs als je een volwassene, ga dan naar sport games met je honing en ga naar nachtclubs als je wilt om te dansen.
 4. 4
  Ga naar een winkelcentrum. Je kunt dingen kopen, etalages, surfen, eten bij de food court, ga dan naar de arcades, spelletjes spelen, hang-out, zitten op de bankjes en gewoon mensen kijken, eten soms op een vijftig's restaurant, bijna alles. Onthoud winkelen (zelfs gewoon surfen of window shopping) kan een geweldige manier om de andere persoon belangen, stijl en identiteit te leren kennen.
 5. 5
  Ga naar een restaurant. Maak een punt van (niet de hele tijd) uit eten te gaan met elkaar. Het kan goed zijn om gewoon te delen van een maaltijd met elkaar en praten. Welk restaurant je graag naar of probeer een nieuwe voor een verandering - KFC, Chili's, Applebees, Wendy's, McDonald's, Burger King, Arby's, hooter (op dit punt een beetje lachen en blijven lezen), The Olive Garden, Taco bell, Tully's, Chinese restaurants, Pizza Hut, Little Caesars, Starbucks, Coffee Shops, Dunkin 'Donuts, Twin Trees, Choices, ijssalons, Ponderosa, Friendly, enz.
 6. 6
  Hebben een "thuis date." Verblijf in voor de verandering - je kunt bijna alles doen tijdens het verblijf thuis (of op elkaars huizen als je nog steeds dating) - huur / samen te kopen films, praten, eten de hapjes / snacks / junk food of zelfs een maaltijd (hebben samen eten bijvoorbeeld). U kunt het licht een paar kaarsen en zet de lichten beneden laag of zelfs uit voor een romantisch tintje, / knuffelen, praten over je dromen, verwachtingen, angsten, enz., spelen een bordspel, speel kaarten, kunt u gewoon ontspannen en hang- out en samen iets doen.
 7. 7
  Ga naar een park en samen sterren kijken. Je zou zelfs mee een picknick en samen eten tijdens het kijken naar sterren. Praten met elkaar - over alles wat je wilt. Verras je partner en hebben een cadeau voor hen. U kunt kussen en knuffelen met elkaar ook. Dit kunnen ook romantisch. Breng een deken (of twee) met u ook. Dit kan ook die speciale plek waar je haar vertellen je van haar houdt zijn. Het is een zeer romantische plek.

Tips

 • Het is een datum - dus het doel is om plezier te hebben en te binden (enz.) met elkaar.
 • Niet altijd doen wat de ander wil de hele tijd, ga dan naar een plek waar je zowel wilt gaan, en alternatieve soms. Net deze week, ga ergens en doe iets wat je wilt doen met je honing, de volgende week, ga ergens en doe iets wat je partner wil doen met jou, en dan de volgende na die verder gaan en iets wat je allebei wilt doen.
 • Er is altijd iets te doen en ergens te gaan - dus volg deze suggesties, bedenken wat van je eigen (alleen of samen), of vraag uw partner wat ze zou suggereren, waar ze naartoe willen, en wat ze willen doen. Kijk in kranten, tijdschriften, en zelfs in tv-commercials, of ga op het internet te zoeken naar nieuwe plaatsen of dingen te doen.
 • Schrijven en bijhouden van uw data, zodat # 1, kunt u herinneringen aan heb je twee en # 2, kunt u bijhouden welke plaatsen en dingen die je al bent gegaan en gedaan, zodat op die manier kunt u zich bewust zijn van plaatsen u nog om te gaan en dingen die je nog te doen.