Wkanl

Hoe te vertellen als een man vol van het


In deze wereld zijn er een aantal mannen die zijn helemaal vol van zichzelf en dit zijn enkele tekenen en waarschuwingen om u te vertellen wanneer een man is helemaal vol van zichzelf.

Stappen

Hoe te vertellen als een man vol van het. Doe je best om alles wat hij zegt om u te onthouden.
Hoe te vertellen als een man vol van het. Doe je best om alles wat hij zegt om u te onthouden.
 1. 1
  Doe je best om alles wat hij zegt om u te onthouden. De kans is groot, zal hij zich niet herinneren wat hij heeft gezegd, want het is niet waarschijnlijk dat hij zal herinneren wat liegen hij vertelde wat meisje. Als hij er vol van is, zal hij zich vergissen vroeger of later.
 2. 2
  "Sweet Talkers" worden genoemd die voor een reden. Als de dingen die hij zegt aan u zijn dingen die zijn zo lief dat ze lijken te mooi om waar te zijn, dan zijn ze waarschijnlijk zijn.
 3. 3
  Als hij wordt altijd praten over seks, neem dit als een waarschuwing. Als hij klaar is met u, zal hij je vermijden.
 4. 4
  Als de man steekt zijn borst vooruit als hij tegen je praat dan is het een teken dat hij zichzelf ziet als een leider en een van de top mannen.
 5. 5
  Vertrouw op je darmen. Als je een slecht buikgevoel over deze man, niet negeren.
 6. 6
  Gebruik je oren. Als een man tegen je praat, hij is vol van. Zie ook: "Hoe kan ik zien of een vrouw is vol van."
 7. 7
  Wees op je hoede als je man portretteert de volgende lichaamstaal tekenen: bewegingen Rapid eye en verschuiven ze naar beneden en naar rechts suggereren leugenachtigheid.
 8. 8
  Sturen duidelijk van mannen die opscheppen zonder back-up. Hij vertelt je dat hij naar een Ivy League School, maar er is geen bewijs. Hij vertelt je dat hij zeer geletterd, maar toch, verwart hij, ook, en twee bij het schrijven.
 9. 9
  Als hij is altijd op zijn telefoon of kijken naar andere vrouwen in de plaats, is hij zien dat hij in de toekomst ontrouw zou kunnen zijn.
 10. 10
  Kijk uit waar de jongens ogen zijn op je lichaam, als hij begint op je borst of onder je taille dan is hij op zoek naar niet meer dan seks
 11. 11
  Als hij niet lijkt te worden te letten terwijl u praat dan vraag hem een vraag als "wat denk je dat?" of "Heb je dat ooit gedaan?" die hem vangt uit en laat hem stotteren.
 12. 12
  Als hij er vol van is dan zal hij veel zorg besteden aan zijn uiterlijk, en nooit betaalt u een compliment, maar accepteren genoeg.
 13. 13
  Hij zal ook een lijst van dure labels die hij bezit, zoals een Rolex, armani, en burberry die zal blijken vals te zijn, als hij spreekt over deze veel dan is hij waarschijnlijk niet de waarheid te vertellen
 14. 14
  Hij handelt mooier dan zijn woorden te portretteren. Wanneer je hem voor het eerst ontmoet, hij doet er echt alles voor u, maar hij spreekt over vrouwen in zijn verleden als waren zij slechts hulpmiddelen. Sommige mannen zijn van nature mooi, natuurlijk, maar zij die het verleden vrouwen bespreken in grafische seksuele termen of nutteloze wezens kunnen eigenlijk worden tonen hun ware relatie gedrag.
 15. 15
  Ook in relatie tot stap 1, luister naar wat hij zegt, en luister of u een latere contradictie. Bijvoorbeeld als hij zegt dat hij respecteert vrouwen, en op en op later refereert aan een ex als ab * & @ # of een smerige hoer, dan is het duidelijk dat zijn zijn ware gedachten over vrouwen, en je kan de volgende zijn.
 16. 16
  Hoeveel keer heeft hij in de spiegel kijken / primp? Als hij zich zorgen over zijn uiterlijk zo veel als u zich zorgen over jou-of erger-zelfs meer, dan krijg er uit, hij is veel te in zichzelf!
 17. 17
  Elke man waarmee je luistert door over zichzelf, en laat je vragen te stellen, maar vraagt ​​nooit terug of lijkt minder geïnteresseerd in het vinden van over jou dan over zichzelf te zijn. Dit is eigenlijk vrij normaal, maar het is een goede manier om zijn interesse in jou te peilen (hij moet worden gereden om meer over je net zo goed te weten) en zijn zelf-liefde.

Waarschuwingen

 • Er zijn eigenlijk een aantal goede mensen die er zijn. Dus als je vind een lief iemand, geef hem een ​​kans om te zien of hij echt is. Hij zou echt een echt leuke vent.