Wkanl

Hoe om te laten gaan van een mislukte relatie

Het loslaten van een mislukte relatie is nooit gemakkelijk. Elke mislukte relatie is waarschijnlijk om u te laten voelen bitter, boos, of gewoon ongelooflijk triest. Maar als je wilt weer gaan met je leven en liefde, moet je een inspanning te laten gaan van de relatie in plaats van het verhuren van uw gecompliceerde gevoelens hangen maken. Te laten gaan van een mislukte relatie, moet je je manier van denken aan te passen, snijd banden met je ex, en begin opnieuw genieten van je leven. Als u wilt weten hoe te laten gaan van een mislukte relatie, als volgt te werk.

Stappen

Hoe om te laten gaan van een mislukte relatie. Weet dat het goed is om het einde van de relatie rouwen.
Hoe om te laten gaan van een mislukte relatie. Weet dat het goed is om het einde van de relatie rouwen.

Pas uw mentaliteit

 1. 1
  Weet dat het goed is om het einde van de relatie rouwen. Je moet niet het gevoel zwak of zelfs pathetisch over het vereisen tijd over je ex te krijgen. Of u nu bij elkaar waren voor een paar maanden of u samengewoond voor jaren en zelfs deelden een kat, heb je het recht om je emoties. Probeer niet om je gevoelens onder het tapijt vegen en op een blij gezicht voor de wereld. In plaats daarvan, laat je huilen, reflecteren op de ervaring, en accepteren dat het is echt voorbij.
  • Het geven van jezelf de tijd om te rouwen ook daadwerkelijk je over de relatie sneller. U kunt zelfs een doel "end rouw datum" voor jezelf. Dit betekent niet dat je over de relatie zal zijn op dat punt - maar het betekent wel dat je zult beginnen met het maken van een bewuste poging om verder te gaan.
  • Als u het gevoel dat huilen in bed de hele dag, go for it. Als u wilt dat te huilen of ventileren naar een vriend over al uw frustraties, doen. Vergeet niet om dit alleen te doen voor zo lang als je nodig hebt om.
  • Neem even de tijd om na te denken. Noteer je gevoelens in een dagboek en echt in contact te komen met waarom je op die manier voelen. Ben je bitter, boos, of gewoon triest?
  • Dwing jezelf niet om te hangen met mensen. Hoewel vrienden kunnen u helpen om door om het even wat, als je het gevoel alsof opknoping solo voor een tijdje, dat is oke, ook. Gewoon niet jezelf volledig te isoleren voor een langere periode van tijd of bent u gegarandeerd slechter voelen.
 2. 2
  Herinner jezelf waarom de relatie voorbij is. Het is natuurlijk voor u te lang voor je ex-en te wensen dat hij nog steeds aan je zijde - immers, je bent gewend aan het hebben van hem rond, zelfs als het niet was geruststellend alle van de tijd. Maar je moet sterk blijven en herinner jezelf waarom de relatie voorbij is. Misschien heb je beiden gewoon uit elkaar gegroeid, misschien heb je realiseerde je net hadden verschillende visies van uw futures, of misschien een van je pijn diep de andere persoon.
  • Wat de reden ook - en er kunnen meerdere redenen zijn - herinner jezelf over het vaak. U kunt zelfs opschrijven op een index-kaart en dragen het rond of e-mail naar jezelf. Wanneer je verlangen naar je ex, herinner jezelf waarom het niet bedoeld is.
  • Al zal het pijn doen, probeer te denken van een moment waarop je diep ongelukkig in de relatie waren. Kanaal dat moment wanneer u spijt van uw beslissing of afvragen waarom u en uw ex zijn niet meer samen. Hoewel het onaangenaam zal zijn, zal het u eraan herinneren waarom je beter alleen af ​​bent.
 3. 3
  Schop je bittere gevoelens naar de stoeprand. Hoewel er meestal een reden om bitter te zijn na elke break-up - tenzij het was helemaal jouw schuld - moet je eerst zelf tot aan je bittere gevoelens en dan langzaam beginnen te laten gaan. U kunt praten over waarom je bitter of zelfs alle van de redenen dat je bitter bent opschrijven, maar zodra je ze in de open lucht, het werk op het minimaliseren van die bittere, boze gedachten bent.
  • Zijnde bitter kan negatieve effecten hebben op je lichaam en geest hebben. Als je constant bitter of boos, zal dit u uit stress, maken het moeilijk voor u om te slapen, en voelt u zich gespannen en geïrriteerd al van de tijd.
  • Als je altijd bitter, zal het ook moeilijker worden voor je vrienden en familie om je te troosten, of zelfs zijn om je heen.
  • Weten hoe ze een bittere gedachte te identificeren. Vecht het met een positieve gedachte over je toekomst plaats.
  • Vergeet niet dat dit vergt wel tijd. Afhankelijk van de omstandigheden, kan u ernstige redenen voor een beter gevoel. Wees niet gefrustreerd als je niet kan beschikken over die gevoelens direct - of zelfs na maanden.
 4. 4
  Voel je niet schuldig over het beëindigen van de relatie. Als u bent degene die de relatie beëindigd, voel je niet schuldig over het verlaten van je ex. Als u de beslissing om het te doen gemaakt, dan moet u beschikken over uw redenen, en je trots op jezelf moeten zijn voor het vasthouden aan het. Zijnde de persoon om de relatie te beëindigen kan nog harder zijn in sommige opzichten, omdat minder mensen me zullen voelen voor u als het voorbij is - als je het ene tot inleiding van de break-up, mensen hebben een hardere tijd te begrijpen dat je bent Ook gaan door intense pijn.
  • In plaats van zich schuldig voelen over het beëindigen van de relatie, herinner jezelf eraan dat je je ex een gunst deed. Als je wist dat het was niet bedoeld om te worden, dan moet je niet helpen je ex door het houden van hem rond, alleen maar omdat je medelijden met hem had.
  • Het beëindigen van een relatie als je weet dat het niet is moed rechts. Veel mensen blijven in relaties die niet hen gelukkig doen maken voor een lange tijd, omdat ze niet denken dat hun belangrijke andere zal ooit in staat zijn om iemand anders of vinden omdat ze zich niet kunnen voorstellen hun belangrijke andere wezen kunnen beheren op zijn eigen.
 5. 5
  Stop gevoel spijt. Het is natuurlijk dat je misschien spijt hebben over de relatie, of u nu spijt dat het duurde zo lang als het deed, dat de break-up was zo rommelig als het was, of dat je slecht gehandeld op een bepaald punt. Als je bent gevuld met spijt, dan leef je in het verleden in plaats van zich te concentreren op het heden en de toekomst. Je zult nooit in staat zijn om je leven te genieten als je focussen op wat je had moeten doen in plaats van wat je wilt doen.
  • Als het helpt, schrijf alle van de dingen die je voelt spijt over. Ze op te schrijven kan u helpen zet ze in de open en langzaam beginnen te laten gaan van die gevoelens.
  • In plaats van het gevoel spijt, begrijpen dat je fouten hebt gemaakt en kan van hen leren. Ze zullen alleen helpen groeien als persoon en een betere significante andere in je toekomstige relaties.

Snijd banden met je ex

 1. 1
  Stoppen met communiceren met je ex. Dit is het belangrijkste punt. Probeer niet te zijn volwassen en hebben een onhandige lunchen met je ex een keer per week als het voorbij is. Wees niet trots op hoe mooi je om je ex als je beiden rondhingen bij dezelfde partij. Voel je niet blij dat je nog een grappig tekstbericht kunt verzenden, je ex over de laatste aflevering van de show die u graag samen kijken. Hoewel je misschien wel in ontkenning over hoeveel schade dit veroorzaakt, communiceren met je ex zal het veel moeilijker voor u om te laten gaan van de relatie te maken.
  • Stop sms'en of te bellen met uw ex. Gewoon niet doen. Neem zijn telefoonnummer uit je telefoon als je moet.
  • Als u nodig hebt om te stoppen opknoping uit met je wederzijdse vrienden voor een tijdje, doe het. Als je echt wilt om ze te zien, rondhangen met hen alleen als je zeker weet dat hij er niet is. Je bent niet laf door dit te doen - je bent gewoon het beschermen van uw hart.
  • Als je in je ex, je hoeft niet te draaien in de andere richting. Te rijpen en gedag zeggen, maar niet stoppen om een ​​pijnlijke gesprek te hebben.
  • Heeft je ex emails te sturen over iets grappig dat u denken aan hem. Gewoon niet doen.
  • Hoewel u misschien in staat zijn om vrienden met je ex op een dag, nu is niet het moment.
 2. 2
  Blijf weg van social media voor een tijdje. Hoewel u misschien geneigd om in te loggen op uw Facebook om te zien wat je ex is aan, of zelfs check out zijn profiel elke dag om te zien of er foto's van hem en een nieuwe cutie, zal dit alleen maar verlengen van uw pijn en kan zelfs voel je je een beetje obsessief. Zelfs als je vastbesloten niet om contact op met uw ex op social media, zult u niet in staat zijn om te stoppen me af of hij je nieuwste foto's of uw laatste bericht zag.
  • Niet weer op social media tot de gedachte van het zien van de foto van uw ex maakt je niet een intens spectrum van emoties te voelen.
  • Plus, als je niet op social media, je zult meer tijd hebben om eruit te komen in de wereld en geniet van je leven.
 3. 3
  Zich te ontdoen van de dingen die je herinneren aan je ex. Doe een ex voorjaarsschoonmaak en zich te ontdoen van al de dingen die je herinneren aan je ex. Als je niet kan verdragen om ze weg te gooien gewoon nog niet, zet ze allemaal in een grote vuilniszak en zet ze in de achterkant van je kast. Zelfs als de teddybeer je ex gewonnen voor je tijdens je eerste date op een carnaval is uw favoriet punt, gooi het in een zak met al het andere.
  • Uiteindelijk kan je zelfs in staat zijn om weg alle items volledig te gooien.
  • De meer sentimentele gevoelens die je hebt over een object, hoe belangrijker het is voor u om zich te ontdoen van het.
  • Als je een paar dingen die behoren tot je ex - zijn sweatshirt, een paar boeken, of zelfs zijn camera - onmiddellijk terug te geven aan hem. U kunt een vriend drop ze af voor u om de pijn te minimaliseren.
 4. 4
  Schakel uw omgeving. Hoewel je kunt niet zomaar inpakken van al uw spullen en ga naar Hawaï de tweede je breken met je ex - tenzij je geluk hebt - er zijn een paar dingen die je kunt doen om uw omgeving te voelen en nieuwe te beginnen om je leven te leven zonder je ex. Hier zijn een paar dingen om te proberen:
  • Veranderen van uw leefruimte. Te ontdoen van oude dingen, zelfs als ze je niet herinneren aan je ex, beweeg je meubilair rond, en voeg wat planten voor decoratie en vrede. Doe wat je moet doen om uw ruimte voelen nieuwe. Dit is vooral belangrijk als je ex verhuisd van een gedeelde ruimte. Als u bent degene verhuizen, probeer niet te veel dingen bij elkaar te houden van uw leven.
  • Ga niet naar dezelfde plaatsen ging je naar met je ex. Zoek een nieuwe favoriete bar voor trivia nacht, een nieuwe favoriete restaurant, en zelfs een nieuwe favoriete bioscoop. Ga niet naar de plaatsen die je herinneren aan hem.
  • Neem een ​​mini-vakantie. Ga weg voor het weekend om je hoofd leeg te maken. Dit zal u helpen wat perspectief te krijgen en verder weg van je ex voelt.

Geniet van je leven weer

 1. 1
  Vind plezier in sociale interacties. Als je eenmaal hebt gewerkt aan het aanpassen van uw manier van denken en zijn banden met je ex te snijden, zal je weer in staat zijn om de simpele plezier in sociale interacties vinden, of u nu gieten je hart uit naar je beste vriend of gewoon kletsen met een medewerker bij lunch. Hier is hoe het te doen:
  • Zodra u klaar bent om te socialiseren zijn, meer tijd doorbrengen met je vrienden. Geniet van een inhaalslag, lachen, en zelfs het hebben van lange en intensieve gesprekken. Gebruik je nieuwe vrije tijd om weer met oude vrienden, staking van nieuwe kennissen, en een kennis om te zetten in een vriend.
  • Breng tijd door met je familie. Uw gezin zal van je houden wat er ook gebeurt, dus als ze in de buurt wonen, neem even de tijd om ze te bezoeken. Uw familie kan u ook verwennen met een goede keuken en laat u ontspannen.
  • Een inspanning leveren om vriendelijker te zijn. Een inspanning leveren om vriendelijker en meer open met iedereen in je leven, van je collega om de postbode te zijn. U voelt zich minder alleen als je meer van een inspanning te maken.
 2. 2
  Vreugde vinden in nieuwe activiteiten. In plaats van het doen van dezelfde oude dingen die u en uw ex gebruikt om te doen, probeer dan het nastreven van een nieuwe belangstelling, het vinden van een nieuwe hobby, of gewoon helemaal uit je comfort zone. Je zult in staat zijn om je leven meer genieten als je uit dezelfde oude routine die is het dragen van je naar beneden. Hier zijn een aantal dingen te proberen:
  • Ontdek je creatieve kant. Probeer het schrijven van een lied of een gedicht, of schilderen of schetsen. Laat jezelf op zoals je nog nooit eerder gehad.
  • Probeer een nieuwe vorm van lichaamsbeweging. Neem dat yoga of Zumba les die je hebt altijd al wilde proberen. Niet alleen zal uitoefenen voel je je minder gestrest en meer gecentreerd, maar u kunt een nieuwe passie te vinden.
  • Doe iets helemaal uit je comfort zone. Probeer een soort voedsel dat je nog nooit eerder hebt gegeten, ga wandelen, zelfs als je niet buiten is, of zelfs gaan skydiven als je avontuurlijk bent.
  • Neem een ​​nieuwe hobby, zoals breien, munten verzamelen, vogels kijken, of iets anders dat u maakt zich rustig en toegewijd.
 3. 3
  Vind rust op uw eigen. Hoewel bezig blijven met een vlaag van vrienden en leuke activiteiten is een geweldige manier om je gedachten te nemen op je ex, als je echt wilt laten gaan van de mislukte relatie, dan moet je in staat zijn om comfortabel gewoon opknoping uit met jezelf. Je moet het punt te bereiken wanneer je niet eenzaam voelen en verdrietig elke keer als je alleen bent. In plaats daarvan moet u de gelegenheid voor een aantal solo-tijd genieten.
  • Neem loopt een paar keer per week. Dit is niet alleen een uitstekende oefening, maar de perfecte gelegenheid om te reflecteren.
  • Geniet van het lezen. Krijg verloren in een boek en uren alleen het lezen met een kopje thee.
  • Genieten van de natuur. Breng tijd door wandelen door een tuin of rond een meer.
  • Schrijven. Schrijf in je dagboek, of probeer werken aan een kort verhaal. Zie wat je gewoon kunt leren over jezelf door te schrijven.
 4. 4
  Genieten van het single zijn. Probeer niet om rond te kijken voor de komende rebound gelegenheid de seconde dat je het uitmaakt. In plaats daarvan, neem de tijd om te genieten van het single zijn en doen wat je wilt wanneer je maar wilt. Veel mensen in relaties zouden graag enkele te zijn - in ieder geval voor een tijdje - dus je moet kijken naar het als een avontuur in plaats van als een probleem.
  • Ga naar buiten en dansen. Ga dansen met je beste vriendinnen of mannelijke vrienden, en gewoon zien wat er gebeurt.
  • Veel plezier flirten. Een deel van single zijn is dat je kunt flirten met wie je maar wilt - het hoeft niet te leiden tot niets.
  • Doe alle van de dingen die je niet kon doen toen je met je ex. Als hij haatte sushi, gaan voor sushi met je vrienden, als hij niet kon staan ​​een aantal van uw favoriete tv-shows, uitnodigen wat vrienden om ze te bekijken.
  • Als je klaar bent, laat je vriend je klaarstoomde op een blind date of zelfs het opzetten van een online dating profiel. Neem het leuke ontmoeting nieuwe mensen langzaam en hebben zonder dat enige verwachtingen.

Tips

 • Worden bepaald om jezelf te beschermen tegen meer verdriet en teleurstelling.
 • Rechtop staan. Houd je hoofd omhoog. Reclaim controle over de dromen van je gestolen. Vind uw trots en eigenwaarde weer.
 • Stop met het verspillen van tijd. Je kunt nooit de waarheid te herschrijven.
 • Stoppen met huilen over het 'wat' en denken over het 'waarom'. Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, zul je altijd krijgen wat je altijd hebt gekregen. Wise up!
 • Uitstellen veroorzaakt niet alleen meer hartzeer, kan dit resulteren in gemiste juiste keuzes en mogelijkheden.
 • Je moet terugnemen dat deel van jezelf dat je een keer overgegeven.
 • Ophouden met zeuren en ga op om te genieten van een beter leven.
 • Neem geen genoegen of laat je wanhopig voelt.
 • Laat niet een angst nooit het vinden van iemand zoals hem / haar weer, of liquidatie alleen verbruikt u. Waarom zou je iemand als dat soort persoon weer willen?
 • Dingen zullen alleen maar beter als je leert 'denken' op te zetten tussen de 'feel' en 'act'.
 • Herkennen wat giftig was en onthoud dat gif is dodelijk. Anders willen maakt het niet zo.
 • Blaas de spinnenwebben uit je hersenen en steek hem terug in je gedachten en beslissingen!

Waarschuwingen

 • Maak jezelf niet volledig te isoleren na uw break-up. Dit kan leiden tot ernstige depressie.