Wkanl

Hoe om te voorkomen dat het vervelend terwijl rond uw vrienden

Zijn uw vrienden soms ergeren aan je gedrag? Als u niet uw wegen te veranderen, zou je merkt dat je zonder enige vrienden helemaal. Hier zijn enkele dingen die je zou willen om op te letten.

Stappen

Hoe om te voorkomen dat het vervelend terwijl rond uw vrienden. Als je een jongen / meisje vriendin praat niet over hem en als je vriend niet over een jongen / vriendin proberen met ze te praten en vraag hen wie ze willen als niet al weet.
Hoe om te voorkomen dat het vervelend terwijl rond uw vrienden. Als je een jongen / meisje vriendin praat niet over hem en als je vriend niet over een jongen / vriendin proberen met ze te praten en vraag hen wie ze willen als niet al weet.
 1. 1
  Als je een jongen / meisje vriendin praat niet over hem en als je vriend niet over een jongen / vriendin proberen met ze te praten en vraag hen wie ze willen als niet al weet. Proberen om een ​​gesprek te maken over hen, niet over jou, tenzij ze je vragen ♥. Niet wat zeggen en gaan zitten en niet praten over je geliefde. Als u uw vriend te vertellen, je zou een wingman hebben om u te helpen zo goed! We hebben er allemaal zijn, en wie anders dan je vrienden zullen je helpen?
 2. 2
  Praat niet over dingen die je niet begrijpt. Als twee mensen proberen om een ​​gesprek over kernsplijting hebben en je weet niets over dat weten, dan vragen vragen. Ze kunnen uw interesse op prijs stellen als je echt gaan proberen en te begrijpen, omdat het laat zien dat u wilt worden betrokken bij hun intimiteit op een bepaalde manier. Nee ze zullen denken dat je vervelend bent en loop weg. Hey, als je echt geïnteresseerd bent, kijk het later! Er is niets mis mee.
 3. 3
  Praat niet alleen maar praten. Iets vinden dat betekenis en waarde aan je praten over, maar niet opscheppen!
 4. 4
  Strike up gesprekken over dingen waar je goede punten van argument of informatie kan bijdragen. Dit zal mensen willen naar u luisteren.
 5. 5
  Bedien uw lichaamsfuncties. Niemand houdt van een gas machine. Het is OK om af en laat een op je vriend, maar niet te vaak. Oprispingen is ook goed eens in een tijdje, maar doe het niet om de 5 seconden. Ook, of je het weet of niet, boert kan slecht ruiken en mensen houden niet van hen ademde in hun gezicht.
 6. 6
  Als een van je vrienden heeft hun vriendje / vriendinnetje daar, houdt de relatie praten tot een minimum beperkt. Niemand vindt het leuk om te weten hoe vaak je het doet en waar je het doet.
 7. 7
  Geen barst je knokkels hele tijd. Dit is meer een ding dat je doen door jezelf. Het is oke om een ​​of twee keer te kraken, maar wees niet een van die mensen die elk bot scheuren in hun lichaam, ene na de andere. Als u merkt dat wanneer dit gebeurt, wordt een gesprek gedood in de groep.
 8. 8
  Als iemand je vertelt dat een grap of zegt iets geestig, niet gewoon zitten en lachen. Denk aan iets te zeggen. En niet zomaar een ding. Stel een vraag met betrekking tot het onderwerp van de grap ofzo. Als alles wat je doet is lachen [hoewel soms dit gedrag wordt opgemaakt met het oog voor de persoon om te ontsnappen aan hun eigen geest, omdat ze kunnen worden vervelen met dezelfde oude saaie gesprekken en saaie mensen. Misschien kozen ze niet om iets te zeggen, omdat ze niet het gevoel dat het zou de moeite waard zijn of leiden tot iets positiefs. De persoon moet volledig comfortabel voelen om deze] te doen, zal die persoon (en op de lange termijn, anderen) alleen een lach of twee verwacht na. Ze zullen niet je interessant vindt en ze zullen, op hun beurt, vind je een doetje te zijn en pushovers zijn altijd vervelend.
 9. 9
  Doe het niet als ze nee zeggen. Mensen meestal haat dat soort mensen.
 10. 10
  Maak een paar grappen, zoals vieze moppen maar alleen op geschikte tijden en niet te herhalen als ze niet horen, maar als ze je vragen wat je zei ze vertellen, maar zeg niet dat heb je me gehoord. die stomme van jullie zou zijn.

Tips

 • Stilte is altijd beter dan vervelend.
 • Je hoeft niet merkt dat je slecht over dit gevoel. Being "vervelend" is gewoon een kwestie van mening. Bent u niet eens tijd af wat mensen denken van jullie. Jezelf zijn is het beste wat je kunt doen!
 • Als je denkt dat je nodig hebt om jezelf te veranderen om te passen in een groep, misschien moet je de groep in plaats van jezelf te veranderen?
 • Praat niet te veel en niet hak op de tak over iets irrelevant.
 • Vier dat je uniek bent!
 • Geen gereedschap zijn en je zult niet vervelend. Denk voor jezelf en je eigen mening.